Search results

+
  1. U

Przerwanie instalacji - błąd -10

witam na dniach skladam reklamacje, ciekawe czy wymienia, jesli nie to będzie apel o pozew zbiorowy bo wiem ze da sie to zrobic
  2. U

Mam pytanie, czy jeśli zarejestruje gre to bede nadal mogl oddac gre pod gwarancje i oczekiwac na sprawne plyty ? to zasadnicza kwestia.
  3. U

a ja grzecznie czekam na odpowiedz CDP w sprawie reklamacji. mam pytanie - o co w tym chodzi ? " Proszę podać nr POPER punktu odbioru. " paczkę przywiózł mi kurier w dniu premiery, a teraz chcą jakiś numer punktu odbioru by móc wydrukować karte reklamacyjną. mógłby mi ktoś to wyjasnić ?
  4. U

tmk2009 oczywiscie ze jest uzasadnienie. przeczytaj sobie gwarancje i to ze firma GWARANTUJE że plyty są wolne od jakichkolwiek uszkodzen mechanicznych. sorry w Niemczech czy Francji to by nie przeszlo, postarajmy się, nie bądźmy potulnymi baranami którzy sciągają cyfrowe wersje gdy mamy...
  5. U

tmk2009 są nas setki, jak nie tysiące. Są ludzie którzy wymienili i mają dalej ten sam problem. cała partia zrypana, przeważnie większość na problem z drugą płytą. szykuje się zbiorowy pozew sądowy przeciwko CDP.PL
  6. U

extreme. PREORDER prosto od CDP.PL/ czyli od Zrodla. hahaha.
  7. U

w takim razie zapytanie : czy mam sciagac wersje piracka zeby moc sobie pograc w wiedzmina bez problemow ? czy mam czekac na jakas decyzje cdp ? mam wersje pudelkowa za ktora zaplacilem po to by zagrac w dniu premiery. ps . tlocznia to zaklad produkcyjny, a nie supermarket. jakby ktos zapomnial. LOL
  8. U

plyta DVD 2 wlasnie pokazuje 120 bledow. zaloze sie ze u pozostalych uzytkownikow jest tak samo i w takim samym momencie sie zawiesza. to jest zgroza, czyz nie ? rozumiem ze zdazaja sie bledy, ale nie na taka skale. nie na tej samej plycie, nie w tym samym momencie.
  9. U

Sprawdzilem plyty programem do badania DVD pod kontem bledow. Plyta 2 DVD ma podad 100 bledow odczytu. Reszta w moim zestawie wydaje sie O.K. Jest to informacja techniczna prosze nie usuwac tego postu. Drzemor Kolejna informacja techniczna : jesli daje zlecenie kontrahentowi to sprawdzam czy...
  10. U

Drzemor ps. skad wiesz ze sa wpienieni skoro nie dali zadnego oswiadczenia tylko zbywaja ludzi beznajdziejnymi odpowiedziami wysylanymi przez bota ? idiotyczne podejscie, nie ma w tobie za grosz wiedzmina
  11. U

polska mentalnosc, chold dla panow i kleczki. mam 14 dni, ale zalezy mi na tej grze, to nie moja wina ze wraz z tysiacami osob dostalem wadliwy produkt wiec nie dziw sie naszemu wkur***niu. kultury to nie musisz mnie uczyc. nie jestes tu od tego, po prostu spojrzmy prawdzie w oczy.
  12. U

szypek26Nie wazne jaka platforma forum, mydlisz oczy i dokladnie sam wiesz jak jest.
  13. U

stary nie pisz mi o tloczni i gniewie kontrolowanym bo co innego gdyby pare plyt bylo walnietych a nie TAKA MASOWKA co zrobili. Kto jest odpowiedzialny za kontrole jakosci w takim razie, poza tym to CDP dal ciala, poza tym CDP.PL GWARANTUJE NABYWCY, ŻE NOSNIK, NA KTÓRYM OPROGRAMOWANIE ZOSTAŁO...
  14. U

raze Chlopie co ty gadasz, placisz za pudelkowa wersje, czlowieku. kupiles plyte czy cyfrowa wersje ? bedziesz sciagac, a oni maja na Ciebie wy***ne. przeciez to przekret, nie badz naiwnym polaczkiem ktoremu teraz maja osladzac gorzkie zale. ogarnijcie sie, zostalismy jawnie oszukani, czy na...
  15. U

mig9jeszcze nie kumasz ? nie mamy zlych napedow, to jest wkreta ktora probuja zbyc naiwnych uzytkownikow. plyty zostaly zle wytloczone na masowa skale. jest to oszustwo zwyczajne ktore musi skonczyc sie zbiorowym pozwem. to tyle. jednoczmy sie i badzmy w kontakcie!
  16. U

Wszyscy jestesmy poszkodowani w tym momencie, kazdy ma ten sam blad, tysiace graczy, wszystkim powinni przyslac nowe plyty sprawdzone zatwierdzone, bez wad. inaczej pozew zbiorowy jest nieunikniony, niektorzy podejmuja juz pierwsze kroki ku temu i kontaktuja sie ze swoimi prawnikami.
  17. U

tu nie ma uczenia sie na bledach tylko trzeba ich za jaja chwycic. albo sie jest profesjonalista albo leci sie w kulki i nie ma szacunku ani do siebie ani do graczy.
  18. U

bezczelnie kaza sciagac sterowniki do napedow. LOL, tysiace ludzi ma jeb*ieta plyté nr 2. a oni kaza sciagac sterowniki hahahahahahahahaCDP odkryl wlasnie plage wadliwych napedow w polskich domach, hahahaha leze i kwicze ze smiechu
  19. U

Witam, co powiecie na pozew zbiorowy przeciwko firmie ? nie bądźmy mięczakami, w Niemczech albo Francji gdyby do czegoś takiego doszło to ludzie nie daliby żyć tej firmie. Jest to jawne niewywiązanie się z umowy. przeczytajcie sobie warunki gwarancji. pierwszy punkt - CDP.PL GWARANTUJE NABYWCY...
Top Bottom