Search results

+
  1. S

Shani romance scene bug

I have. after talk about journey to moon I get crush too windows 10 gtx 770 evga 5.3.3
  2. S

Gra cały czas się zawiesza lub wyrzuca do pulpitu.

nic nie pomogło, nadal się crashuje. gtx 770 evga
  3. S

kowale

właśnie ten Willi w białym sadzie nie jest kowalem a płatnerzem. i nie można wykuć u niego broni. gdzie pierwszy kowal w grze?
  4. S

Wiedźmin 3 - pytania odnośnie wydań gry, wersji językowych itp.

serrio? nie będzie możliwości np. 18 maja ściągnięcia gry i poczekania do 19? wtF?
  5. S

Wiedźmin 3 - pytania odnośnie wydań gry, wersji językowych itp.

Kiedy dokładnie będzie możliwość ściągnięcia W3 na dysk jeśli kupiłem pre order kolekcjonerki?
  6. S

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

czy ktoś coś wie o jakie niespodzianki chodzi przy paczkomatach dla osób, które 19 mają je odebrać?;p
  7. S

raczej skasował.
  8. S

Dostałem o 13 maila i od razu sprawdziłem konto na cdp i była tam w moje konto edycja kolekcjonerska.
  9. S

ja dostałem się dzień po zamknięciu i dostałem dopiero dzisiaj.
  10. S

dostałem również ;) już opłacona.
  11. S

też nie dostałeś? jestem taki zły..
  12. S

ponowny wysyp kolekcjonerek na allegro.pl 1 maile dla listy rezerwowej były od 11, prawda? także tyle czekania przede mną ^^
  13. S

odnośnie paczkomatów jest napisane, że będą dostarczone chwilę po północy 19maja czyli o 00.30 19 maja czy 00.30 20 maja? Wydaję mi się, że to pierwsze ale to było znacząco szybciej niż kurier, który będzie dopiero gdzieś w połowie dnia. osoby, które dostaną się na 2 turę proszę napiszcie...
  14. S

niestety tylko pc. tak czy inaczej wielkie dzięki :) wydaję mi się, że zapisywałem się też 2 dni po stworzeniu listy lecz niestety się nie załapałem.
  15. S

Niestety dobroduszna Drejka jednak nie może ulżyć mej duszy, czy ktoś inny to zrobi?
  16. S

Wspólne granie

?gra ktos teraz
  17. S

Wspólne granie

ok to co haslo Polska
  18. S

Wspólne granie

Wspólne granie Witam, Zróbmy jeden wątek gdzie będziemy wspólnie grać, bo można dostać niezłej sieczki czekając w publicu. piszę się ktoś na 20?
  19. S

Feedback

wydaję mi się, że największym problem jest to, że w przęciągu 3h tylko 1 udało mi się rozpocząć grę. W sensie, że strasznie długo czekam na wejście do lobby albo w lobby czekam masakrycznie długo aby wystartowała, po 30 minutach odpuściłem, bo ile można. Może rozwiązaniem tego problemu jest...
  20. S

Wiedźmin 3: potwory

te 79 różnych potworów to dużo czy mało? ma ktoś statystyki z skyrima? ile on miał? odnośnie pomysł kolegi Boorez to świetna sprawa, np quest polegający na mocnym zainwestowaniu w znalezienie danego potwora, przygotowanie ultra ciężkich eliksirów, wykupienie nowego srebrnego miecza z...
Top Bottom