Search results

+
  1. opalek

Hotfix na wersję PC jest już dostępny!

dolby to nie jest dobry pomysl
  2. opalek

Co nieco o sprzęcie

Nie ma sensu,to wystarczy a kolega na górze niech kupi cl16 po całej długości i przy 3600 no chyba że lubisz więcej np 4000
  3. opalek

Aktualizacja do nowej generacji — lista zmian

Ale on już jest dawno dostępny
  4. opalek

Co nieco o sprzęcie

ty nawet nie masz wersji TI :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: i zyjemy w innych krajach i jak to wychodzi jak widze sa inne ceny.
  5. opalek

Co nieco o sprzęcie

U mnie ciągnie,ale 6800xt to i tak w tej samej cenie co 3070
  6. opalek

Co nieco o sprzęcie

Tak w tej wersji podbija temperatyry ale AMD popelniko blad tak jak nie dawno zrobilo MSI, a chlodzenie jest ok,i dla twojej wiedzy gwarancji nie tracisz przy rozkreceniu karty za wiedza AMD i naprawieniu tego co fabryka zawalila, 1672481954 Opowiadaja takie historie tacy co sa posiadaczami...
  7. opalek

Co nieco o sprzęcie

Ale sam pisał że gra na TV, więc 60hz mu wystarczy,ale rozumiem że jesteś zabajarzony na zielonych ale obraz jednych i drugich nie ma różnicy zwłaszcza że miałem 3090ti a jestem posiadaczem AMD
  8. opalek

Co nieco o sprzęcie

3700x to za slaby procek jak na karte 4080,lepie brac Ryzen 7 5800x3D tylko nie wiem czemu bierzesz karte 4080 to juz by wystarczylo rx6800xt lub rx6950xt to i taniej wyjdzie,plyte glowna to lepiej wzisc https://www.morele.net/plyta-glowna-asus-rog-strix-b550-f-gaming-6787911/
  9. opalek

Co nieco o sprzęcie

Daje ale nie wszystkie mogą zadziałać prawidłowo,ty patrzysz na różnice cenową a ja kontatybilnosc 1672143635 Jeśli byś miał same cl14 to robi różnicę,a co 14-16-16 a 16-16-16 to żadna różnica
  10. opalek

Co nieco o sprzęcie

Procek bardzo fajny płyta to dobry wybór do procka a jeśli chodzi o pamięć RAM to jeśli wybierasz 4000 nie zawsze może działać odpowiednie z płytą i prockiem to już tu trzeba mocno poszukać czy będzie odpowiednio działać,a bezpieczna forma jest przy 3600 i jaką kość nie zamatujesz to będzie...
  11. opalek

Co nieco o sprzęcie

3600 cl16 jest lepszym wyborem niż 4000 cl19
  12. opalek

Integralność plików gry na steam

A ile masz jeszcze miejsca na dysku
  13. opalek

Całkowity crash gry w losowych momentach

Leciwy sprzęt na tą grę
  14. opalek

Nie wiem o co walka,juz tu nie raz pisalem ze mam dwie maszyny na AMD i nie mialem problemu w dniu premiery z Cyberpunk jak w Wiedzminie poprzednio jak obecnie
  15. opalek

Kolejny Hotfix na wersję PC jest już dostępny!

piscie sobie o tym gu..... na prywatnym,wole watek wiedzmin lub cyberpunk
  16. opalek

Male spadki na DX12 miasto i roslinnosc,jedyne d oczego mozna sie czepic to RT ale to stary silnik prubujac podciagnac do nowej technologi NVIDIA,maja byc efekty to razej trzeba czekac
  17. opalek

Problem z Radeonem RT 6700xt

Ja posiadam AMD i jak widzę nie mam takich problemów,opisz jaki masz cały PC, czy wszystko czy zrobiłeś ubgrade win jak i wersję sterowników i pisz, na private
  18. opalek

Za szybko się pospieszyli dołączając RT,mogli to zrobić stopniowo i dać na początek DX12 a po testach dołączyć RT, najdziwniejsze jest to że to jest okres przed święteczny. 1671731093 Ja nie grałem obecnie na DX11 a na DX 12,a gra bez włączonego RT wysletla od 75-110 a RT to 30-35 nie wiem co...
  19. opalek

CD Red nie jest korporacją,a co DX 12 u mnie działa no RT dycha ale bez włączonego i tak gra nieźle wygląda,no ale naprawdę gra jest już stara więc nie ma co już tak mniec pretensję,a posiadam AMD działa ok ale to widzę po forum że to sprawia NVIDIA ale to ich technolagia RT
  20. opalek

Aktualizujcie sterowniki!

Ludzkie przestali być cierpliwi i sądzą że musi wszystko działać i już,eee masz za darmo i jest narzekanie
Top Bottom