Search results

+
  1. d4ntes

Problem z odpaleniem gry na PS4 / patch 1.51

Na razie nic. Niestety nawet jak szybko zrobią fix, to jeszcze zostaje kwestia 2-3 dni przez certyfikację u Sony, więc spodziewałbym się czegoś najwcześniej na weekend, chyba że będą się z tym guzdrać to zejdzie do przyszłego tygodnia albo jeszcze dłużej... wiem, masakra!
  2. d4ntes

Problem z odpaleniem gry na PS4 / patch 1.51

Pewnie celują z hotfixem na PS4 w koniec 2022 lub początek 2023 :giveup: A tak na serio, to powinni to w miarę szybko ogarnąć, oby to była kwestia kilku dni, a nie tygodni czy miesięcy, bo coraz więcej ludzi o tym pisze.
  3. d4ntes

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Wszystko prawda, moim zdaniem pięknie się wywiązali z tych najbardziej rażących kwestii, widać ogrom pracy i cieszy wsłuchiwanie się w opinie graczy... gorzej, że krytyka jednak jest i będzie, bo wersje na PS4 i PS4Pro u wielu osób (w tym u mnie) się nie odpalają! I znowu musiało trafić akurat...
  4. d4ntes

Aktualizacja 1.5 i ulepszenie dla konsol nowej generacji – lista zmian

Niestety, póki co na PS4 nic nie pomaga, trzeba czekać na fix. Wrzuciłem im zgłoszenie i info o regionie (CUSA) bo ponoć to ma niby z tym związek, chociaż dziwne, bo w konsoli mam region polski, w PSN region polski i gra kupiona oficjalnie od polskiego dystrybutora. Co dziwniejsze, na PS5 poszło...
  5. d4ntes

REDStreams #2

"... gra musiałby być skończona sporo czasu przed oficjalną premierą." A jak wiadomo Cyberpunk zostanie dokończony 2-3 lata po premierze :D Demko zawsze może zachęcić kogoś niezdecydowanego, ale co w nim zawrzeć? Chyba najlepiej początek gry, któryś lifepath do sprawdzenia... Ja tam jestem...
  6. d4ntes

Słusznie piszesz "moim zdaniem..." oraz "jak dla mnie... ". Jeśli zakładając postać po 70 godzinach grania nadal pasuje Ci jej podstawowy, ustalony na samym początku wygląd oraz jesteś w stanie zmrużyć oczy i sobie wyobrazić, że wyglądasz stylowo niezależnie od założonych szmatek, to plus dla...
  7. d4ntes

Gramy razem z WOŚP!

Jak widać, ładnie się załatwili z Cyberpunkiem... jakby był, to moglibyśmy liczyć na bugi i inne kwiatki na żywo podczas streama... a skoro nie ma, to wszyscy w sumie wiedzą czemu nie ma. Wygląda na to, że CDPR się trochę wstydzi go pokazywać podczas takiej inicjatywy. Oby w tym roku się to...
  8. d4ntes

Gramy razem z WOŚP!

Bardzo fajna akcja, kudosy :D
  9. d4ntes

Obecnie obrywa się solidnie za wydawanie zabugowanych, niedokończonych gier... i słusznie. Premiery niedorobionych Mass Effect Andromeda, Anthem, Cyberpunka, Battlefielda 2048 czy GTA Trilogy Definitive Edition pokazują, że podejście w stylu "wypuszczamy grę teraz, połatamy później w locie"...
  10. d4ntes

Grę można było zwrócić, owszem, ale większość liczyła na to, że gra niebawem zostanie naprawiona, bo takie były zapewnienia. Mieliśmy później obietnicę zapewnienia jakości, usłyszeliśmy, że za kilka dni otrzymamy dużego patcha 1.1, a później za miesiąc lub więcej jeszcze potężniejszego patcha...
  11. d4ntes

God of War

Nadal jestem pod wrażeniem tego, że cała grę przechodzimy praktycznie "jednym ujęciem", beż żadnej zmiany kamery, ekranu doczytywania czy cięć przy cutscenkach. I do dziś wersja z PS4 pięknie się trzyma.
  12. d4ntes

Ani jedno ani drugie... należę do Trauma Team (pracuję w szpitalu) :LOL: I też po cichu liczę na to, że w dodatkach moja ekipa nieco rozwinie skrzydła...
  13. d4ntes

Ja tam liczę na to, że tej wiosny w końcu ubiorę koszulkę z CP2077, bez przyciągania złowrogich spojrzeń w moją stronę... :D
  14. d4ntes

Oczywiście, że tak jest tak napisane, ale człowiek oglądał zapowiedź, składał pre-order i chciał pograć w to, co widział (skoro wielu potrafi jednak dowieźć to co pokazują), no ale trudno... widzę, trzeba traktować zapowiedzi gier jak obietnice polityczne, albo reklamy internetu mobilnego...
  15. d4ntes

A ja w którym miejscu napisałem o płatnym patchu? Pisze jedynie o tym, że wypuszczanie go np. w lutym podczas premiery gigantów spowoduje, że doniesienia o ewentualnym naprawieniu gry, poprawieniu sytuacji w Night City, dorzuceniu zawartości itd. będą ginąć w zalewie innych newsów. Styczeń jest...
  16. d4ntes

Słusznie, gdyż nie każdy oglądał wszystkie wywiady, podcasty, wire'y i inne przekazy prasowe, niektórzy (w tym ja) ograniczali się do tych kilku głównych trailerów. I jakby nie patrzeć, wrażenia z nich były takie, że: samochody można tuningować, niektóre ściany w budynkach rozwalać, a wybranych...
  17. d4ntes

Cyberpunk 2077 — Nasza Obietnica Zapewnienia Jakości

Napisałem coś innego, ale zmieniam posta... po nowym roku, życzę całej ekipie i wszystkim forumowiczom wszystkiego dobrego, z nadzieją również, że doczekamy się jeszcze lepszego Cyberpunka :D
  18. d4ntes

Ahh, jakby to była prawda...
  19. d4ntes

Swoją drogą dobrze by było, jakby i sami twórcy wrócili do tematu. Mamy założony wątek, 26 stron, no i kurcze, nie ma o czym pisać, bo z drugiej strony mamy milczenie od miesięcy... to i z nudów ludziom głupie rzeczy i uszczypliwości przychodzą do głowy :) Nie to żebym krytykował twórców, ale...
  20. d4ntes

Cyberpunk 2077 powraca do PlayStation Store!

Celują w I kwartał 2022, więc spokojnie w drugiej połowie 2022 doczekamy :D
Top Bottom