Search results

+
  1. rafal12322

Po prostu sport

Chłopak pokazał klasę, dwa równe skoki i do tego wysoko ocenione. Nie wszyscy wytrzymali presję i te lądowania nie były idealne. Tym bardziej należą się wielkie brawa!!!! Zaskoczenie ogromne tym bardziej, że szczerze mówiąc nawet nie liczyłem na medal a tu masz niespodzianka :D
  2. rafal12322

Seriale

W końcu jest konkretna data, już się nie mogę doczekać :p:D
  3. rafal12322

Animacje, czyli seriale animowane

Stranger Things: Opowieści z '85
  4. rafal12322

Co nieco o sprzęcie

On raczej w jakieś wymagające gry nie pyka. U niego ostatnio odchodzą same symulatory z farming simulator na czele więc tam chyba taka 4060 w 1440p da radę :D 1769641507 Ostatecznie znajomy zdecydował się na Samsunga Odyssey G5 z linka poniżej...
  5. rafal12322

Co nieco o sprzęcie

Jaki polecacie monitor tak w okolicach 700zl, głównie do giercowania? Znajomy szuka do niedawno kupionego kompa, w środku siedzi: - Ryzen 5 5600 - Gigabyte GeForce RTX 4060 Eagle OC 8GB - Kingston FURY 32GB (2x16GB) 3200MHz Coś mówił o rozdzielczości FHD i przekątnej 24" ale ja myślę że jakby...
  6. rafal12322

W poniedziałek z 3 sezonem wrócił Primal :)
  7. rafal12322

Seriale

Ja dopiero dzisiaj obejrzałem ten finałowy odcinek, który dzieliłem można powiedzieć na 3 razy :ROFLMAO: Dla mnie ogólnie rzecz biorąc cały serial dowiózł od początku do końca. Były tam jakieś mniejsze czy większe zgrzyty oraz dziury w całości ale w miarę trzymali się wytyczonej przez siebie...
  8. rafal12322

Kartki świąteczne!

Moja dzisiaj przyszła :D Jeszcze raz wielkie dzięki ;)
  9. rafal12322

Night City [otwarte całą dobę]

Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich ! I oczywiście dużo prezentów ;)
  10. rafal12322

Wiedźmin - 18 rocznica

Gratulacje, tym bardziej że udało się ją wyrwać w takiej cenie (y) U mnie pozostanie ona chyba w sferze niespełnionych marzeń....:sad:
  11. rafal12322

Kartki świąteczne!

Kartka świąteczna od Redów zawsze mile widziana :cool: Pozdrowienia dla całej ekipy i Wesołych Świąt !!!
  12. rafal12322

Na Prime ostatnio wylądowały 3 pierwsze odcinki The Mighty Nein. Jeśli komuś podobało się The Legend of Vox Machina to tutaj poczuje się jak w domu. Serial opowiada losy drugiej kompani i rozgrywa się 20 lat po wydarzeniach z poprzedniego serialu.
  13. rafal12322

Gry komputerowe

Kolejna prezentacja rozgrywki w The Blood of Dawnwalker , tym razem z polskim dubbingiem
  14. rafal12322

Seriale

Potwierdzam, jest moc ;) Czekam na kolejne.
  15. rafal12322

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Ja również skończyłem oglądać. Wcześniej jakoś nie śledziłem materiałów z tego sezonu bo szczerze jakoś mnie to nie interesowało, więc nawet nie wiedziałem kto kogo będzie w tym sezonie grał oprócz oczywiście zmiany Geralta. Jak zobaczyłem finałowy odcinek i Bonharta to aż dziw, że to wyszło...
  16. rafal12322

Seriale

17. rafal12322

Wiedźmin - 18 rocznica

To najlepszego Geralt !!! Przez te 18 lat dostarczyłeś niezapomnianych wrażeń i wspomnień. Tak trzymaj ;)
  18. rafal12322

Seriale

Jak zacząłem oglądać to od razu hurtem wleciało 7 odcinków. Na jutro zostawiłem ostatni :P Jest moc, świetny 5 odcinek i
  19. rafal12322

Gry komputerowe

Może być ciekawe, będziemy śledzić ;)
  20. rafal12322

Marvel Cinematic Universe

Zombie od Marvela hmm, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chętnie obejrzę ;)
Top Bottom