Search results

+
  1. P

Problem z zadaniem ,,Pełna kolekcja kart,,

ale ja wiem ze te 4 karty z Novigradu to sa za zadanie o wysoka stawke czy jakos tak ze gramy tam turnie w Gwinta, niestety to bylo dawno i nie wygeralem am tych kart teraz pytamczy moge je teraz jeszcze zdobyc czy juz przepadlo i trzeba gac od nowa co odpada
  2. P

Problem z zadaniem ,,Pełna kolekcja kart,,

Problem z zadaniem ,,Pełna kolekcja kart,, Witam, brakuje mi doslownie4 kart z kolekcji gwinta, domyslam sie ze s to karty ktore byly do zdobycia w turnieju o wysoka stawke. Niestety wtedy przegralem chyba z 1 graczem i poszedlem dlaej w fabule nie zapisujac posepu przed turniejem i teraz...
  3. P

najgrożniejszy potwór na skellige/miecze bug [Spoilery]

u mnie jest to samo wilkolak z 0 hb robi dziwne ruchy i nic..
  4. P

Wiedźmin 3: dodatki, rozszerzenia, DLC

hmm czy ktos na PS 4 ma juz dostep do nowych dlc?
  5. P

istnieje jakis watek odnoscie gdzie znalesc poszczegolne DLC w grze??
  6. P

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

Wystraczylo by zrobic tak zeby level daneg zadania byl ustalany dynamicznie, npjesli odkrywamy jakas tablice to zadanie z niej jest na lev 1-5 wyzszym od naszego obecnego, wtedy mozna by robic wszytko po swojemu
  7. P

chyba bylo szare, co z zadaniami przy ktorych nie ma napisanego sugerowanego poziomu?
  8. P

Za kazde zadaniejakies zabicie otwora jak dostaje nagrode w postaci zlota to powinny tez byc PD? bo teraz zrobilem 3 latwe zadanka, zlecenia i nic nie doszlo PD
  9. P

W tej zawartosci dodatkowej w menu widzicie tylko opcje wlaczenia lub wylaczenia stroju dla Yen??
  10. P

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Mam pytanie, odpalilem pierwsze dwa DLC, ten Temerski rynsztunek musze kupic za zloto u kupca w wiosce? cyz on powinien byc za free?
  11. P

Pobieranie DLC i patchy

te zbroje trzeba za zloto kupic od handlarza?
  12. P

Pobieranie DLC i patchy

Ten temerski rynsztunek to trzeba w grze za niego zaplacic? nie jest za darmo w grze?
  13. P

Pobieranie DLC i patchy

juz wiem, na ps4 wystarczy wejsc w sklep, wiedzmin i tam sa dodatki dlc:)
  14. P

Pobieranie DLC i patchy

Jak pobrac DLC w PS4, gra cyfrowa zakupiona w PSN??
  15. P

Wiedźmin 3: Pytania dotyczące zamawiania i kupowania gry

Ktos sie orientuje jak pobrac DLC na PS4, mam wersje z PSN, kodow na dlc zadnych nie dostalem i tez nie widze nigdzie dostepnych DLC??
  16. P

Czyli paczki sa wyslane a tyko maja problem z wlepaniem statusow? jesli tak jest to luz:)
  17. P

jak to jest z tym kurierem, dzis rano kolo 6 dostalem na maila info ze paczka przygotowana do wysylki, ale pozniej juz nic nie napisali. Mam w tym mailu numer paczki ale jak go wpisuje w opcji sledzenia przesylki na cdp to nic nie wychodzi po za ,,bledny numer przesylki'' Czy jesli paczka nie...
  18. P

Kurier, kupiono i zaplacono na cdp. w srode kolo poludnia
  19. P

Mam do Was jeszcze takie pytanie, w srode 13maja brat zakupil na cdp wersje pudelkowa na PC, zaplacil, dostal potwierdzenie zaplaty ale nie dostal juz zadnej informacji o wysylce, w sklepie pisali ze jak ktos zamwi do czwartku do 11:00 to ma pewnosc ze gra dojdzie do wtorku. Na koncie cdp w...
Top Bottom