Search results

+
  1. Wondray

Savefile Issue – Works for CDPR but Not on My PC

Does the problem only occur in Cyberpunk or do strange things happen in other games as well? Download a program to check the disk's operation. Also check the operation of the graphics card and, above all, VRAM. In the Nvidia driver options, disable image enhancement options or set all options to...
  2. Wondray

Patch 2.12

Still waiting for FSR 3.0 :sad:
  3. Wondray

Aktualizacja 2.12

Jak najbardziej to rozumiem aczkolwiek w obliczu tak obszernego wsparcia produktu, który został wydany...nieukończony, decyzja mnie osobiście dziwi. Gra nadal wymaga szlifu nie wspominając o obiecanym wsparciu FSR 3.0 na które z niecierpliwością czekam jak wielu innych graczy. Nadal jest wiele...
  4. Wondray

Aktualizacja 2.12

Że tak zapytam, w artykule na stronie Eurogamer zamieszczona została informacja jakoby przy CP2077 nikt już nie pracował, ktoś się orientuje czy to prawda? Jeżeli tak to co z pozostałymi błędami oraz aplikacją FSR 3.0?
  5. Wondray

FSR 3.0

Still waiting :cry:
  6. Wondray

Przedstawiamy Cyberpunk 2077 w Limitowanej Edycji Dyskietkowej!

Czy w edycji dyskietkowej znajduje się chociaż DLC z FSR 3.0? Bo jeżeli tak to biorę ;-)
  7. Wondray

Aktualizacja 2.1

Nie wiem jak u innych ale u mnie jak wybieram stację to muzyka gra dopiero od następnego utworu.
  8. Wondray

JAK NVIDIA I ICH TECHNOLOGIE ROZŚWIETLAJĄ MROCZNĄ PRZYSZŁOŚĆ

Wspaniały artykuł z konkursem nVidii w momencie gdy gra buguje się masie osób. Sam dzisiaj pograłem chwilę dłużej i to co się wyprawia to istny festiwal łzawiących oczu, zaczynając od wysypującej się gry, idąc przez latanie w windzie przy odczytywaniu SMS dochodząc do chociażby bugujących się...
  9. Wondray

Aktualizacja 2.1

Jeżeli ktoś jedzie w grze windą to nie radzę odczytywać wiadomości z przyznaniem karty do metra. Odpala się animacja która zostawia mnie w powietrzu a winda jedzie dalej, oczywiście po jej skończeniu czekała mnie nagła śmierć spowodowana upadkiem :ROFLMAO: ale sam patch fajny, duży plus za...
  10. Wondray

Aktualizacja 2.1 — funkcje dostępności

Wiesz, jak w życiu. Jeżeli starostwo jeszcze nie wydało Ci prawa jazdy to nie mówisz tacie kolegi że podrzucisz go do szpitala - tak i tutaj, jeżeli sam CDP nie wie kiedy da radę tak naprawdę zaimplementować FSR 3.0 to po co zgadzać się na wymienienie CP2077 w liście gier które pierwsze mają...
  11. Wondray

Słabego AMD'ka nie mam bo gram na najwyższych ustawieniach, chodzi po prostu o podejście i pewne zasady uczciwości. Druga sprawa, że testy pokazują raczej wyrównaną konkurencję a nie "lata świetne jednych za drugimi". Radzę zapoznać się z aktualnymi informacjami.
  12. Wondray

Gra bardzo mi się podoba, czekałem cierpliwie praktycznie od premiery do doprowadzenia gry do stanu w którym obecnie jest (2.02) aczkolwiek nie będę ukrywać - do samej gry jestem bardzo zrażony, utopiłem pieniądze żeby poczekać lata by zagrać w produkt jakkolwiek grywalny a teraz, kiedy gra jest...
  13. Wondray

Fajnie, że dalej aktualizujecie grę ale kolejny brak informacji o FSR 3.0 zraził mnie już totalnie, dla mnie to "propagandówka" - aktualizacja mająca na celu jedynie zachęcić do kupna nowego wydania gry, wprowadzająca kosmetykę i pomniejsze zmiany już dawno uzupełnione w większości przez...
  14. Wondray

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition już 5 grudnia!

Bardzo fajnie, na pewno zakupię jeżeli do tego czasu pojawi się obiecane wsparcie dla FSR 3.0 :-)
  15. Wondray

Aktualizacja 2.02

Ilość zmian/poprawek zasługuje na wielki plus ale osobiście jestem zawiedziony brakiem dodania FSR 3.0. :/
  16. Wondray

FSR 3.0

It's funny, FSR 3.0 is ready for implementation and works very well as I can attest to that. This is already an open feature and has been extended to the RX 6XXX series from the experimental RX 7XXX series. I recommend that you familiarize yourself with the current information and keep up to...
  17. Wondray

FSR 3.0

FSR 3.0 is already ready and has been waiting for implementation for about 2-3 weeks. It is already implemented in two games and it works great.
  18. Wondray

FSR 3.0

I am waiting too
  19. Wondray

Aktualizacja 2.02 już wkrótce!

Czy w tej aktualizacji pojawi się wsparcie dla FSR 3.0?
  20. Wondray

Aktualizacja 2.01 już wkrótce (znane problemy)

Ktoś orientuje się czy przy patchu 2.02 zostanie dodany FSR 3.0?
Top Bottom