Search results

+
  1. L

Piosenka Priscili w karczmie

Trochę to dziwne, że tak słabo ktoś poskładał. Wersja rosyjska i francuska ma ten sam problem. Śpiew w wersji polskiej jest najlepszy ni się najbardziej podoba. Mam nadzieję że przerwy naprawią i będzie dobrze.
  2. L

Przerwanie instalacji - błąd -10

No tak ale po takim traktowaniu dużo osób może się odwrócić od nich. Najgorsze jest to że oni wmawiają, że wszystko jest ok. Nie dawno instalowałem GTA 5 które jest na 7 DVD nie było problemu. Mam nadzieje, że mi wyślą nową płytę i nadal będę im kibicował.
  3. L

A ja dziś byłem w media markt i powiedzieli mi, że płyty nie wymienią, bo ma ślady używania (rysy) To ja Pani tłumacze próbowałem instalować wiele razy i na rożnych komputerach. Pani powiedziała, że trzeba było od razu płytę oddać a nie próbować dalej. Dostałem jakiś pismo od Pani, które...
  4. L

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Jeżeli jest za tania dla ciebie trzeba było kupić na allrgro za 800 :) ---------- Zaktualizowano 17:34 ---------- Ja grę dostałem ale płyta zepsuta. Nie dam rady pobrać całej gry przez internet mobilny. Zostaje mi patrzeć na figurkę.
  5. L

Witam czy ktoś już wysłał zepsutą płytę do Red ?
  6. L

Mi z tym plikiem nie poszło. Może źle się ściągnęło, bo często tak mam. Tylko teraz mam 3 dni delegacji jak możesz nie usuwaj tego pliku. Moja premiera jest przesunięta na 23maj dzięki wam redzi za super płytę numer 2. To dziwne nigdy nie miałem zepsutej płyty a kiedyś kupowałem dużo gazet z...
  7. L

Wielkie dzięki :)
  8. L

Media Markt
  9. L

Takie małe pytanie kupiłem grę w media płytę 2 mam uszkodzoną ale wpisałem już kog do GOG czy nadal mogę wymienić grę czy już nie ?
  10. L

Prosimy o dysk 2 a dokładnie o plik: setup_the_witcher3_wild_hunt-3.bin
  11. L

Prosimy o dysk 2 a dokładnie o plik: setup_the_witcher3_wild_hunt-3.bin
  12. L

Witam Ja swoją edycję kolekcjonerską dostałem i kolega też Mieliśmy inaczej malowane figurki i ogony różne (nie dało się zamontować ogon na odwrót) Zdjęcie z bohaterem wiedźmina 4 :)
  13. L

To pisz reklamację.
  14. L

"Nocna Premiera" W3 w Warszawie

Witam Czy jakaś nocna impreza wiedźmina 3 będzie udostępniona w internecie np. twitch ?
  15. L

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Witam wszystkich. Składam komputer do Wiedźmina 3 Procesory: i7 4790k lub i5-4690k Karta graficzna: GTX 970 lub GTX 980 TI Czy warto zainwestować dodatkowe 500zł do i7, żeby starczyła na dłuższy czas ? Karta graficzna: Z testów wynika, że GTX 970 jest gorszy o 13-16% od GTX 980 a kosztuje...
  16. L

Hej tylko ja mam obawę, że to błąd sklepu. Wczoraj dzwoniłem do nich i powiedzieli, że wszystko jest już sprzedane a po godzinie udało mi się przejść do płatności i zapłacić. Teraz obawiam się że poinformują mnie 19maja, że to pomyłka a cenny na allegro rosną.
  17. L

Jaki macie status w koncie CDP w zakładce Zamówienia. Ponieważ przed chwilą udało mi się przejść przez koszyk i zapłacić za edycje kolekcjonerską Status mam "w realizacji" macie tak samo ?
  18. L

Dziękuje CDP siedziałem od 11:00 jak miałem w koszyku nie dało się zapłacić teraz koszyk działa ale już nie ma co opłacić. Teraz trzeba dać 200zł handlarzowi za damo Dziękuje i pozdrawiam.
  19. L

mam w koszyku ale koszy nie działa
  20. L

Miałem już w koszyku a później wyskoczyło mi że nie ma takiej liczby sztuk jak 1 :(
Top Bottom