Search results

+
  1. Yakin

Po prostu sport

Dla mnie nie ma znaczenia, zza wschodniej , czy zza zachodniej. Dla mnie ważniejsze jest to, że mamy kolejne srebro :D :D:D.
  2. Yakin

Po prostu sport

I przy odrobinie szczęścia to jeszcze może nie być koniec :D .
  3. Yakin

Po prostu sport

To już o jeden więcej niż na poprzednich igrzyskach, a mam nadzieję, ze to jeszcze nie koniec :D .
  4. Yakin

Konkurs ,,TRUST the process" — Jak zaczęła się Wasza przygoda z serią gier Wiedźmin?

Audiobooka na kasecie w tamtych czasach :ROFLMAO: ? No nie :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  5. Yakin

Konkurs ,,TRUST the process" — Jak zaczęła się Wasza przygoda z serią gier Wiedźmin?

Umiałem już wtedy w czytanie Fantastyki zaznaczam :ROFLMAO: .
  6. Yakin

Wiedźmin był w moim życiu od zawsze, bo od momentu gdy w 1986 (tak, wiem, że ludzie tak długo nie żyją :ROFLMAO: ) przeczytałem pierwsze opowiadanie w Fantastyce. Potem były kolejne opowiadania i saga, czytałem je przynajmniej raz do roku. Ale wtedy w gry komputerowe praktycznie nie grałem, w...
  7. Yakin

Po prostu sport

No mamy :D :D:D
  8. Yakin

Night City [otwarte całą dobę]

Wtedy nawet jeszcze nie wiedziałem, że gry komputerowe istnieją :ROFLMAO: . Choć wiem, że jestem starszy :ROFLMAO:.
  9. Yakin

Forumowa filmówka

Chwalił, chwalił :ROFLMAO:
  10. Yakin

Dzieciaki, o czym wy mówicie :ROFLMAO: . Ja to bym chciał wrócić do tamtych lat :ROFLMAO:. Ale ja jestem jeszcze żywym dinozaurem, @W_Wallace może poświadczyć :ROFLMAO:.
  11. Yakin

W całe retro, to ja gram teraz, ciągle nadrabiam zaległości :ROFLMAO: . A to, że w ogóle zacząłem, to zasługa mojej ówczesnej żony, która wiedząc, że uwielbiam książki o Wiedźminie kupiła mi na gwiazdkę grę. No i się zaczęło :ROFLMAO:.
  12. Yakin

Dokładnie :D .I pomyśleć, że ja wcześniej praktycznie wcale nie grałem w gry. A miałem już wtedy więcej lat niż połowa użytkowników tego forum obecnie :ROFLMAO:.
  13. Yakin

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Ja osobiście jestem bardzo sceptyczny w kwestii tego dodatku, choć oczywiście chciałbym @się pozytywnie zaskoczyć. Główny problem widzę w tym, że przecież, żeby był on kompatybilny z W3 Redzi musieli by wrócić do pracy na RedEngine, a wiele razy wspominali, że ten etap jest zakończony. Chyba ...
  14. Yakin

No to dzisiaj stuknęło 16 lat :D . Dzisiaj o 12:40 Level up! XVI Sweet sixteen! Unlocked after 16 years since registration on forums
  15. Yakin

Pomysły wakacyjne i podróże

Ja na ogół wyjeżdżam do bardziej egzotycznych krajów, ale muszę się zgodzić, że Włochy są piękne. Gdy byłem sporo młodszy i pracowałem dla Almaturu wiele razy byłem w nich przejazdem, ale jakoś nigdy na dłużej i nie miałem okazji bliżej ich poznać. Ale kiedyś nadrobię :D .
  16. Yakin

Forumowa filmówka

W wieku 91 lat odeszła Brigitte Bardot, jedna z największych legend kina. Strasznie smutna wiadomość :cry:.
  17. Yakin

Forumowa filmówka

Rzadko chodzę do kina, ale na trzeciego Avatara musiałem się wybrać na seans w 3D. I absolutnie się nie zawiodłem. Ponad 3 godziny zleciały mi nie wiem kiedy. Jeśli chodzi o sam film, to zacznę trochę od końca, ale de facto od rzeczy najbardziej oczywistej. Efekty specjalne. Są spektakularne, w...
  18. Yakin

Gry - bundle, promocje, okazje

Ja niestety też przegapiłem... Ale jak @Inzynier_Bombka napisał, już raz było, więc może kiedyś jeszcze się ponownie trafi.
  19. Yakin

Wesołych Świąt!

Wesołych Świat, zdrówka i jak najwięcej wiedźmińskich i cyberpunkowych prezentów dla wszystkich :D .
  20. Yakin

Muzyka bez granic, czyli wszystko, czego słuchasz

No niestety :cry:
Top Bottom