Search results

+
  1. G

Wiedźmin 3 - Krew i Wino [spekulacje, domysły]

Hmm.. Tak brzmi temat tego wątku dziwna odpowiedź... :D
  2. G

Wiedźmin 3 - Krew i Wino [spekulacje, domysły]

Są może już jakieś wstępne informacje czego możemy się spodziewać w nowym dodatku :D ?
  3. G

Wiedźmin 3: dodatki, rozszerzenia, DLC

Przeszedłem właśnie wieśka na poziome średnim :D Czas podjąć wyzwanie na poziomie najwyższym :P Orientuje się ktoś kiedy redzi udostępnią ostatnie dlc ??
  4. G

Zrobienie nowych przedmiotów to pikuś liczą się nowe qesty i nowe lokalizacje :P
  5. G

Dlaczego redzi nie wypuszczają nowych dlc ?
  6. G

Mi brakuje zlecenie na bruxe/alpa albo na mantikorę królewską :/
  7. G

Prawdopodobnie mogą go wypuścić no ale zachował bym na to wodzę ponieważ kiedyś widziałem fotkę z wszystkimi dlc jakie mają wyjść ale pracownik CDR powiedział że to fake :P
  8. G

A propos nowego wiedźmina mogli by zrobić takiego w którym moglibyśmy sami wybrać do jakiej szkoły chcieliśmy by należeć :D. A co do dlc wiadomo jakie będę te ostatnie 2 ?
  9. G

Powinni dodać brakujące potwory z W1 takich jak bruxa,alp czy cmentar.. No i jakieś rozbudowane zadanie by się przydało ze strzygą... :D
  10. G

Brakuje mi zlecenie na bruxe :(. Bankowo dodadzą jeszcze set ze szkoły żmijii
  11. G

Przydało by się jakieś dobre zlecenie na bruxe :D
  12. G

Jeszcze brakuje rynsztunku ze szkoły żmiji i będzie git :D Ale i tak wole Triss :D Yen to tylko *** na wypad na bankiety :p
  13. G

Chronologia Wydarzeń?!

W sumie racja tylko szkoda że nie po poruszyli tego wątku :P
  14. G

Chronologia Wydarzeń?!

Ktoś mi wytłumaczy jakim cudem Geralt spotkał Vesemira :D ? Chodzi mi o początek W3.
  15. G

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

na średnich mi dobrze chodzi :) na wysokich nie próbowałem :D
  16. G

problem z zabiciem kejrana,

Zobaczysz dopiero co się będzie działo pod Vergen :D tam dopiero poznasz pojęcie lagów :P
  17. G

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

GTX 650TI, Core i5-4460, 8g ram na jakich ustawieniach może pójść mi wieśiek :D ?
  18. G

Zbugowany morvudd bies

Miał ktoś podobny problem ?
  19. G

Więc być może są gdzieś do nabycia :P narazie nikt tego nie sprawdzał :D
  20. G

Gdyby dodali nową talię kart musieli by trochę pozmieniać system gry gwinta :) Więc musieli by trochę się napracować :D ---------- Zaktualizowano 12:03 ---------- Mam wielką nadzieje że udostępnią nam dlc z nowymi dwoma rynsztunkami wiedźmińskimi :) Ze szkoły wilka oraz żmiji. Ta ze szkoły...
Top Bottom