Search results

+
  1. C

Misja "Po Omacku" - nieśmiertelni przeciwnicy

Misja "Po Omacku" - nieśmiertelni przeciwnicy Witam. Mam problem podczas misji PO OMACKU. Podczas walki z dzikim gonem zaraz po cut scence przeciwnik przestaje się poruszać i nie jestem w stanie go zranić. po zabiciu ogarów które wzywa akcja nie idzie dalej, poza jego okrzykami Czy...
  2. C

Wiedźmin 3 na zewnętrzym dysku USB 3.0

Wiedźmin 3 na zewnętrzym dysku USB 3.0 Witam! Czy ktoś z forumowiczów próbował zainstalować wiedźmina 3 na dysku zewnętrznym? Czy ma to jakikolwiek sens? Będę wdzięczny za sugestie.
  3. C

Skóra z Kejrana

Skóra z Kejrana Witam! Czy ktoś ma pomysł jak zdobyć 2 skóry Kejrana, Jedna potrzebna do zrobienia zbroi druga do wzmocnienia pancerza. Próbowałem już różnych sztuczek ale zawsze dostaję jedną. Czy można ją od kogoś nabyć, może od Sheali albo od kupca?
  4. C

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Witam! Mam takie pytanie dotyczące poprawienia osiągów wieśka na laptopie. Obecnie posiadam laptop Asus R500V (8GB RAM, Intel Core- I5 3210M, Windows 7 premium, Nvidia GT 630M). Gra się uruchomiła i chodzi tylko momentami bardzo zwalnia, postać wykonuje też ruchy z opóźnieniem. Podobne efekty...
  5. C

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Z tego co pisali to planują max 2 tury - 30 kwietnia i 4 maja (jak ludzie z pierwszej tury nie opłacą zamówienia) szansa jest zawsze
  6. C

Jak człowiek długo czeka to różne rzeczy mogą się dziać :p
  7. C

Do mnie też "szczęście uśmiechnęło się niczym szczerbata strzyga" EK zamówiona i opłacona :). Tylko z tych nerwów walnąłem literówkę w nazwie ulicy i nie podałem numeru mieszkania :/ . Napisałem do pomocy CDP może da się coś z tym jeszcze zrobić i gra do mnie dotrze.
  8. C

Uśmiałbym się gdyby CDP, za namową RED-ów, prowadziła weryfikację ilości zamówionych edycji kolekcjonerskich. ;p
  9. C

Jeśli chodzi o prawo to jakie jest w Polsce każdy widzi i załamuje ręce (kiedy po paru dniach od wyjścia jakiejś ustawy w gazetkach pojawiają się "przepisy" na jej sprytne omijanie). Wiadome jest jedno można się dorobić, względnie zarobić, LEGALNIE, ale niekonieczne UCZCIWIE.
  10. C

Zastanawiam się tylko czym taki człowiek wg Ciebie różni się od popularnego "konika". Może tym, że "konik" najpierw kupował towar (bilety do kina, cokolwiek innego), a potem sprzedawał. Tutaj mamy inną sytuację. Ktoś "nastukał" sobie preordery nie płacąc za nie nic (może poza czasem jaki na to...
  11. C

No to tyle w kwestii sprawdzania ile kto ma kolekcjonerek zaklepanych, chyba że te "kilka sztuk" to możliwe 2.
  12. C

Witam wszystkich! Takie pytanie czy ktoś wie kiedy CDP uzna, że preorder jest nieopłacony (tydzień, 2 tygodnie po otrzymaniu maila zawiadamiającego)? Może ktoś pamięta jaki czas dawano kiedyś, o ile w ogóle tak robiono?
  13. C

Wiedźmin 3 Edycja kolekcjonerska lista rezerwowa.

Wiedźmin 3 Edycja kolekcjonerska lista rezerwowa. Witam wszystkich. Ponieważ nie ma odrębnego tematu dotyczącego listy rezerwowej na EK (a przynajmniej ja go nie znalazłem), chciałbym założyć wątek o takim tytule. Sam jestem na liście rezerwowej i jestem bardzo zainteresowany rozwojem wypadków...
  14. C

Pytanie ile mają dostępnych tych dodatkowych egzemplarzy (na pewno mniej o 3 sztuki bo są one przeznaczone na konkurs cosplayer'owy, chyba, że ta "niewielka ilość która nie trafiła jeszcze do sprzedaży" to właśnie te 3 sztuki :P) . Przy zapisywaniu się na EK była wiadomość że o możliwości jej...
  15. C

Ja też, w końcu EK na PC rozeszła się najszybciej.
  16. C

To się zgadza, ale ludzie zapisują się pewnie nie tylko na wersję PC, ale i na pozostałe platformy więc CDP będzie musiało to jakoś rozłożyć:)
  17. C

Mnie ciekawi jaka jest pula tych ezemplaży EK nie wypuszczonych jeszcze do sprzedaży i jaki jest rozkład na poszczególne platformy:)
  18. C

Data premiery gry Wiedźmin 3: Dziki Gon wyznaczona na 24 lutego, rusza przedsprzedaż.

Ok w czasie zapisywania się na listę rezerwową EK była informacja, o możliwości dostępu i zakupu EK będzie decydować kolejność, a teraz piszą, że wyłonią szczęśliwców za pomocą losowania? :( Mam pecha w grach liczbowych i losowaniach:(
  19. C

Ja wciąż wierzę w CDP i ich pomysły. Myślę, że nie zostawią fanów z tym dylematem w końcu mieli zweryfikować zamówienia.:)
  20. C

Ok. Szanuję decyzję CDP, szanuję fanów wiedźmina którzy zamówili EK dla siebie i dla kogoś na prezent. Ale nie mam szacunku dla tych którzy zamówili grę tylko po to żeby ją opchnąć na allegro. Jaki to fan, który chce zarobić na kolekcjonerce, część z tych ludzi nawet nie grało w W1 i W2, po...
Top Bottom