Search results

+
  1. NavySky

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Cześć wszystkim! Mam spory problem z wydajnością w Cyberpunku, w zasadzie pojawił się on jeszcze przed patchem 1.6. Benchmark w grze na większości ustawień graficznych wysokie i ultra, z niektórymi cieniami na średnie, rozdzielczością QHD, DLSS na wydajność i z Ray Tracingiem na Ultra pokazuje...
  2. NavySky

CD Projekt ogłaszając aż 5 planów produkcyjnych zbliża się trochę bardziej do Ubisoftu niż studia Rockstar. Ale oczywiście to nie znaczy, że jakość gier na tym ucierpi, mimo że trochę się obawiam o szablonowość w stylu Assasynów. Przejście na UE5 z pewnością ułatwi i przyspieszy pracę nad...
  3. NavySky

Możliwe, że na Gamescomie będą jakieś pierwsze informacje. Byłoby miło :)
  4. NavySky

:oops:
  5. NavySky

Cyberpunk: Edgerunners — premiera na Netfliksie już we wrześniu!

Pierwsze anime jakie obejrzę w swoim życiu :D Dobrze to wygląda z perspektywy totalnego laika w tym gatunku. Bardzo podoba mi się styl artystyczny. Trzymam kciuki!
  6. NavySky

Dziękujemy całej społeczności Cyberpunk 2077!

Również dziękujemy! Mimo wszelakich problemów gra miała i ma przeogromny potencjał i wiele bardzo mocnych cech. Keep it going! :cool:
  7. NavySky

Aktualizacja 1.5 i ulepszenie dla konsol nowej generacji – lista zmian

U mnie na RTX 2070 Super również benchmark pokazuje ok. 40/50 fps, a w grze w niektórych miejscach klatki spadają do ok. 10 fpsów w ciasnych miejscach jak np. w megabudynku V. Wszystkie sterowniki etc. aktualne.
  8. NavySky

REDStreams #2

Nowa gra +
  9. NavySky

Gry komputerowe

Rockstar dziś ogłosił nowe GTA ;)
  10. NavySky

Like it! Oby tylko wersje next-gen i patch na PC był w wersji również next-gen. Amen.
  11. NavySky

Redzi nie obiecywali customizacji pojazdów... Ba, narracja raczej była jasna: tego po prostu nie będzie w podstawowym wydaniu. Natomiast inną kwestią jest to, że fajnie byłoby mieć taką funkcję w grze. Liczę, że w nadchodzącym patchu, lub w DLC dodadzą wiele takich aktywności by ten świat był...
  12. NavySky

Krakowska inicjatywa

Jako nowa mordeczka - chętnie. Co prawda mieszkam w Katowicach, ale do Krakowa mam na tyle blisko, że aż wstyd z tego nie skorzystać. Więc jeśli będziecie coś takiego organizować, to chętnie się wybiorę i poznam szanownych użytkowników tego forum ;)
  13. NavySky

Raczej nie było, więc wrzucam. Całkiem ciekawy wywiad z Adamem Kicińskim. "W tym roku nie będziemy już wypuszczać aktualizacji do gry. Intensywnie pracujemy nad wersją na najnowszą generację konsol, która zostanie wydana w pierwszym kwartale 2022 r. wraz z dużą aktualizacją – Patchem 1.5."...
  14. NavySky

Dla mnie jak najbardziej zasłużenie. W "Best Score" liczę na zwycięstwo, bo Cyberpunk ma kapitalną muzykę w którą zostało zaangażowanych bardzo dużo różnej maści artystów. W kwestii "Best RPG" się nie wypowiem, bo nie znam innych produkcji, które są nominowane. Generalnie to Cyberpunkowi dałbym...
  15. NavySky

WAŻNY KOMUNIKAT

Widzę, że sporej części osób w ogóle nie da się zadowolić. Redzi wypuszczają grę wcześniej, ale niedopracowaną - ej, powinni wypuścić później jakość najważniejsza. Redzi ogłaszają, że potrzebują więcej czasu na dopracowanie - ej, powinni trzymać się terminów i wypuścić w tym roku, pfff, żart...
  16. NavySky

Gry komputerowe

BOOM! <3 https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/
  17. NavySky

Aktualizacja 1.31

Bardzo mnie cieszy ta informacja, a w szczególności fragment "(...) co było wynikiem trwających prac nad systemem mokrych nawierzchni". Osobiście to interpretuję (lub chcę to tak interpretować), że Redzi w kwestii wizualnych problemów np. zachowania wody, czy problemów z otwartym światem nie...
  18. NavySky

W Krakowie odbyła się gala wręczenia nagród Digital Dragons dla najlepszych polskich tworów elektronicznej rozrywki. Ciekawostką jest to, że najlepszą polską grą 2020 roku został... Ghostrunner. Cyber słusznie otrzymał nagrody za kapitalną muzykę i świetne osiągnięcie artystyczne. Ale jakby mi...
  19. NavySky

Tak, również tak uważam.
Top Bottom