Search results

+
  1. DingirNava

Aktualizacja 2.3 - data publikacji

Najważniejsze, że Night City wciąż żyje! No i nie ukrywam - z wielką przyjemnością wydałbym kilka eurodolarów na nowe fabularne DLC... ;)
  2. DingirNava

Nie moge spac w obozie nomadow

Jest, ja na PS4 mogę kłaść się spać w obozie Nomadów, po czym budzę się u boku Panam.
  3. DingirNava

Aktualizacja 1.52

A ubrań Johnnego wciąż nie można wrzucić do schowka... (PS4)
  4. DingirNava

Aktualizacja 1.5 i ulepszenie dla konsol nowej generacji – lista zmian

Hej, planuję na dniach zakupić sobie PS5 i mam pytanie. Czy jak zainstaluję na nowej konsoli CP77 zakupionego w preorderze na PS4 to zostaną przeniesione uzyskane przeze mnie trofea oraz zrobione zapisy gry?
  5. DingirNava

Mieszkańcy Night City – Bartolomeo Mordellini

Hm, kiedy spotykamy tę postać w fabule? Ktoś go pamięta?
  6. DingirNava

Kontrakty - jak odebrać nagrody?

Podpowiedzią jest informacja, że przedmiot jest "ikoniczny" - zdaje się, że znakomita większość broni będących "nagrodą" jest właśnie ikoniczna.
  7. DingirNava

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Słuchajcie, sorry jeżeli jestem monotematyczny, ale czy ktoś ma podobny problem z ubraniami Johnnego S., że nie może ich wrzucić do schowka (cały czas widnieje na nich wykrzyknik)? Jeżeli ktoś miał taki problem i udało mu się go rozwiązać, to dajcie proszę znać. Patch 1.5 zmienił tylko tyle, że...
  8. DingirNava

Informacja techniczna

Ze zniszczeniem płyty zdaje się, że jest podobnie jak ze zniszczonym butem - nikt Ci nie zwróci ani kasy, ani buta. Niemniej napisałbym na Twoim miejscu do supportu, tam otrzymasz odpowiedź u źródła.
  9. DingirNava

EZEstates przedstawia: Industrialny loft w Glen

Chciałem przyoszczędzić trochę eurodolarów, ale chyba sobie sprawię to mieszkanko. ;)
  10. DingirNava

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Aż przypomniał mi się żart: ;)
  11. DingirNava

Osz Ty, nie dałeś biednym dzieciom wygrać, wszystko wyszło na jaw. ;)
  12. DingirNava

Ja podobnie jak powyżej - zmiany po patchu bardzo pozytywne, zarówno pod kątem darmowych DLC, poprawy rozgrywki i fizyki, a co za tym również idzie - immersji. Niemniej czytam różne komentarze dotyczące ew. bugów itd., i tak się zastanawiam: czy tylko ja wciąż nie mogę schować tych...
  13. DingirNava

Kontrakty - jak odebrać nagrody?

Myślę że nie, musisz popatrzeć, są to różnego rodzaju bronie. Jak je na chwilę wyciągniesz ze schowka - wykonasz zadanie. PS: Idealna okazja na zrobienie porządków w schowku. :D
  14. DingirNava

[INFORMACJA TECHNICZNA] Gra w wersji z płytą nie uruchamia się na PS4 po aktualizacji.

Pograłem dzisiaj 6h na PS4 po naprawieniu błędu. I niestety... znowu się wciągnąłem w CP. :) Immersja znacznie na +, chce się "żyć". ;-)
  15. DingirNava

EZEstates przedstawia: Stylowy kwadrat w Japantown

Oj tam, za "kadzidełko" dałbym mocne 5/10. :D
  16. DingirNava

Na PS4 gra się znacznie lepiej, generalnie cały patch w mojej ocenie bardzo na +. Jeden mały upierdliwy problem pozostał: ubrania Johnnego! Po 1.5 zacząłem je widzieć w ekwipunku po otwarciu schowka, ale wybranie ich nie przenosi ubrań do schowka - jest "dźwięk" przeniesienia ciuchów Johnnego...
  17. DingirNava

Informacja techniczna

Zaktualizowane, zainstalowane... działa! Dzięki, czas na testowanie patcha. :)
  18. DingirNava

[INFORMACJA TECHNICZNA] Gra w wersji z płytą nie uruchamia się na PS4 po aktualizacji.

Ciekawe, czy ja dobrze rozumiem, że błąd pojawił się po stronie Sony? W każdym razie przed chwilą sprawdzałem (10:30), PS4 jeszcze bez update'u.
  19. DingirNava

Ołtarzyk mistrza zen A nieśmiertelnik Saburo - z tego co wiem - to na razie jest na pamiątkę. ;-)
  20. DingirNava

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

Osobiście polecam powyższym rozmówcom częściej używać opcji ukrywania spoilerów. ;-)
Top Bottom