Search results

+
  1. burczybrzuszek

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Stadion cullinguje w photomode kiedy robisz zdjęcie stojąc obok dużej kamiennej twarzy.
  2. burczybrzuszek

Cyberpunk 2077 - wasze wrażenia

No u mnie to w sumie takie pierwsze wrażenia... 1610135958 Choć też trochę tak
  3. burczybrzuszek

Cyberpunk 2077 - Dyskusja ogólna

No to tak. Prawie 50 godzin nabite i delikatnie naruszony 2 akt. Z questów od fixerów i policji zrobiłem praktycznie tylko początkową dzielnice. Multum mniejszych fajnych dialogów pomiędzy mieszkańcami miasta, parę questów pobocznych w dzienniku i ponad 10 godzin w photomode. Bugi są (ale mi jak...
  4. burczybrzuszek

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Z tego miejsca, posiadając długi skok, bez problemu można wskoczyć na stadion, a następnie do zamknitej strefy pacifici oraz pól biotechnici (swoją drogą całkiem spory kawałek mapy to jedna wielka atrapa :p)
  5. burczybrzuszek

#Shutterpunk2077 — Konkurs Trybu Foto Cyberpunka 2077

Atenszyn! Atenszyn! Post ma charakter żartobliwy i w żaden sposób nie chce krytykować pracy CDPR. A no wyszło tak że w poszukiwaniu dobrych kadrów zaszedłem aż do Pacifici ;) Pewnie część z was już zauważyła, że część tej dzielnicy jest odcięta dla gracza. Także mam reportaż prosto z placu...
  6. burczybrzuszek

Hotfix 1.05 — lista zmian

Bardzo konstrutywna wypowiedź ;) W tej chwili nie ma to już większego znaczenia(a biorąc pod uwagę mega profesjonalną politykę zwrotów, przynajmniej robi minimum tego co powinien zrobić). Jak już mówiłem - mleko się rozlało. Hejt na to jak gra została wydana całkowicie rozumiem, ale bulwersy na...
  7. burczybrzuszek

Pochwal się swoim V

1608398598
  8. burczybrzuszek

Hotfix 1.05 — lista zmian

Atenszyn! Atenszy! Do wszystkich którzy są zdenerwowani, że ich problem nie został jeszcze rozwiązany. Nazwa hotfix (paląca poprawka) jest rozwiązaniem dla najbardziej palących problemów ;) Jeśli ktoś oczekuję patchnote'a który będzie superhipermegaemce to niestety będzie musiał zaczekać z tym...
Top Bottom