Search results

+
  1. S

Hotfix 1.05 — lista zmian

Poprawcie interface na monitorach 21:9 bo np. W trybie fotograficznym zakres pracy kursora myszki jest taki jak w rozdzielczości 16:9. To samo w menu głównym gry, czarne pasy po bokach. Często w grze też jest tak że gdy siedzę na fotelu u ripperdoca to wyskakuje jakieś okno z informacją ale jest...
  2. S

Hotfix 1.04 — lista zmian

Ja mam 65 gb wolnego miejsca a i tak komunikat że za mało. Edit: 66 gb wolnego załatwia sprawę ale podejrzewam że następne patche też będę sprawiały ten problem. Po co aż tyle wolnego miejsca do tak małego patcha.
  3. S

Nilgaardzki oficer z Białego Sadu

Gdzie jest ten gość po zakończeniu fabuły ?
  4. S

Cyberpunk 2077- Tryb Multiplayer

Mnie by pasował tryb multi a la The Division. Czyli po całej mapie w grupce można trzaskać questy fabularne a w hubach typowe multi typu gta.
  5. S

Nie da się pobrać DLC HoS poprzez aplikację GOG.COM Downloader

Nie da się pobrać DLC HoS poprzez aplikację GOG.COM Downloader Nie korzystam z Galaxy i chciałem ściągnąć Hearts of Stone poprzez downloader ale nie ma linków do niego, są tylko na mac os w wersji english. Pozostaje niestabilne ściąganie przeglądarką :/
  6. S

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

Brawo Panowie.
  7. S

Rynsztunek szkoły niedźwiedzia (dziwne wymagania lv postaci co do poziomu sprzętu)

Rynsztunek szkoły niedźwiedzia (dziwne wymagania lv postaci co do poziomu sprzętu) Nie wiem czy to błąd ale raczej tak nie powinno być. Mianowicie u mnie jest tak że podstawowy rynsztunek niedźwiedzia quest sugeruje lv 20, dalej ulepszenie poziom I sugeruje lv 30 a na ulepszenie poziomu II...
  8. S

Rynsztunek szkoły wilka (brak butów)

Rynsztunek szkoły wilka (brak butów) Ok falstart, przed chwilą doszedłem do ładu. Temat można usunąć.
  9. S

Aktualizacja 1.10 - lista błędów

Odinstaluj Galaxy. Właśnie to zrobiłem a gre patchuj sobie ręcznie pobierając ze strony gog.com. Bez Galaxy odpala się gra i widnieje nick czyli jesteśmy zalogowani na swoje konto. Jak wyjdzie to z fazy beta to może się wróci do tego. Szkoda mi tylko utraty licznika czasu gry.
  10. S

Aktualizacja 1.10 - lista błędów

Jednym wielkim błędem jest GOG Galaxy. Po co niby ma się tam pobierać aż 17 GB skoro ręcznie ze strony GOG patch 1.10 waży niecałe 10 GB. Pobrałem ręcznie pliki zainstalowałem i odpaliłem bezpośrednio grę. Widzę w menu głównym gry 1.10 i informacja z ikonami nowych dodatków niżej że już wkrótce...
  11. S

Instalacja Wiedźmin 3 z folderu

Dzięki działa ale pojawił się inny problem. Po weryfikacji plików pobiera jakiś patch 504 MB, który się w kółko zapętla. Dochodzi 97 % i od nowa.
  12. S

O to w całym temacie chodzi że nie po to zrobiłem sobie kopie folderu żeby teraz znowu ściągać całą gre od nowa wraz z patchami. Gre miałem całkowicie spaczowaną do wersji 1.08.04 i dla mnie ściąganie ponad 34 GB to nie jest 5 minut tylko cały dzień jak nie więcej o ile jeszcze będzie w miare...
  13. S

Instalacja Wiedźmin 3 z folderu Przed formatem skopiowałem sobie cały folder z grą na dysk zewnętrzny. Po formacie zainstalowałem Galaxy, wybrałem ścieżke do folderu gdzie wcześniej gra się znajdowała ale po uruchomieniu Galaxy nie widzi tej gry i ściąga na nowo... Nie da się jakoś tego zrobić...
  14. S

Aktualizcja 1.08 - Lista zmian

Dlaczego jak się odkryje znacznik jakiegoś kowala lub kupca po odejściu od niego na jakąś odległość znacznik ten znika z mapy ? Nie wszystkie ale niektóre znikają i trzeba szukać tych miejsc znowu. Jest to bardzo niewygodne. Nie sposób zapamiętać w której wiosce był kowal a w której nie.
  15. S

Wiedźmin 3: świat

Nie wiem po co na mapie świata w grze obszar Wyzimy jest zaznaczony dosyć obszernie a gdy wchodzimy w jego mapę jest tylko zamek, trochę mnie to zdziwiło. Aż się prosi żeby tam było miasto z zamkiem i w koło teren do eksploracji chociażby wielkości Białego Sadu. Druga sprawa to Novigrad i Velen...
  16. S

Uwagi o błędach, problemach i niedogodnoścach w samej rozgrywce.

Po patchu 1.04 też mam problem z okienkiem podnoszenia przedmiotów ale nie z wielkością. Jak podchodzę do przedmiotu i naciskam "e" to otwiera mi się okienko z przedmiotem ale nie jest on zaznaczony, jeżeli jest kilka to nie jest zaznaczony ani jeden i wtedy muszę najechać kursorem myszy na...
  17. S

Wiedźmin 3: dodatki, rozszerzenia, DLC

To drugie nadchodzące płatne DLC "Krew i wino" podoba mi się bo wprowadzone zostaną całkiem nowe tereny do gry. Ciekawe czy przewidywane są jeszcze jakieś inne DLC w późniejszym terminie, które poszerzałyby świat. Patrzę się właśnie w mapę papierową z W2. Powinni pójść w skrajne tereny mapy, np...
  18. S

Dziękuję developerom!

Mnie nawet przez myśl nie przeszło że gra miała by się nie ukazać jak odkładali ją kilkukrotnie, nie ma takiej opcji bo już za dużo w nią było kasy włożone. Co najwyżej miałem obawy że wyjdzie nie dokończona, uboższa niż deklarowana ale że wyjdzie. Wyszła i to konkretna :)
  19. S

Wiedźmin 3: świat

Wyciągnąłem sobie mapy z W2 i W3 na stół i pierwsze moje wrażenie jest takie że ta z W2 jest fajniej zrobiona ale to tylko według mnie i nie ważne. Między Oxenfurtem a Wyzimą powinien być zamek La Valette, wiem że w W2 był tam poważny pożar ale jakieś ruiny na mapie mogliby nasmarować. Nie wiem...
  20. S

Patch 1.03 w wersji PC już dostępny!

Koło PLAY weź MORE i Configure. Niżej masz Available content (temerian armor set i beard and hairstyle set) po prostu zaznacz je obydwa i poczekaj aż się ściągną. Ja nie miałem problemu jak tamten kolega.
Top Bottom