Search results

+
  1. U

Nowe screeny z gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Ciekawe rozwiązanie.Czyli można przyjąć,że będą zbroje tzw. "konne" i "piesze", nice ;)
  2. U

Nowe screeny z gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

No i zaczynamy od początku ;) Nowe forum robi naprawde super wrażenie,podoba mi się. Fajnie że daliście nowe screeny,Chyba większego hype już nie uda sie wychodować ;P
  3. U

Wesołych Świąt!

Wzajemnie,wesołych Świąt.Oby 2014 okazał się dla całej ekipy Red bombowym rokiem także z okazji premiery Wiedźmina 3 na którą czekamy niecierpliwie ;)
  4. U

[Spoilery]Sezon burz - nowa powieść Andrzeja Sapkowskiego!

Nie wiem o co Wam chodzi z tą okładką.Moim zdaniem jest naprawdę świetna,a to jak został narysowany Geralt to sprawa rysownika.Może właśnie w taki sposób wyobraża sobie wiedźmina.Po fragmencie wnoszę,że książka wciągnie mnie jak wir ;)/> E: Fajnie byłoby jakby juz zaczęto organizować aktorów do...
  5. U

Alternatywna wersja utworu muzycznego z ''Zabójcy Potworów'' dostępna do pobrania!

Moim zdaniem wersja Adama Skorupy jest lepsza.Wokal dodaje tajemniczości utworowi.
  6. U

Dubstep zabija potwory!

Dobre kurde.Nieźle się zapowiadasz,ale tak jak napisał SUPER ARWIL. Ja bym wyostrzył sampel głównej melodii i beat.Na jakim programie pracujesz?
  7. U

Nowy materiał wideo “Zabójca Potworów” pokazuje realia wiedźmińskiego świata

Oglądając ten film czułem się tak jakbym stał obok i widział to wszystko na żywo... jestem w ciężkim szoku.Gratulacje dla studia Platige Image.
  8. U

CD Projekt RED otwiera nowe studio w Krakowie

Faktycznie lepsza.Zaskoczyło mnie totalnie że cały świat będzie można przejechac na koniu w 40 minut..... obłęd.Będę chyba tylko podróżował koniem i łódką ;);)
  9. U

Pytania i odpowiedzi (wywiad z Redami - GC 2013).

Czy w grze spotkamy Vranów,a jasli nie to czy będzie poruszony wątek z nimi w jakis sposób?
  10. U

Zapomniany miecz Vranów

Słuchaj,w wymiarach Ci nie pomogę,ale jesli miałbys możliwość to daj znac na priv u kogo będziesz robił ten miecz i zdjęcia po wykonaniu,ok?
  11. U

Kości zostały rzucone...

Nie mam wyboru,muszę to mieć ;)
  12. U

Wiedźmin 3: Dziki Gon – Nowe screenshoty i informacje

Jestem naprawdę pod ciężkim wrażeniem tych screenów.Szczygólnie wielkiego miasta z różnymi zakamarkami i uliczkami.Będzie się można zgubić w nich :) Wyspy Skellige w sztormie.... cud,miód i orzeszki :p
  13. U

Muzyka w Wiedźminie 3

Słychać wyraźnie że muzyka będzie w klimacie Irlandzkim.Pasuje to do wysp Skellige niewątpliwie.
  14. U

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów (PC) - Łatka 3.3 już dostępna!

DZIĘ-KU-JE-MY! Za pamięć o "pudełkowcach".Niech tylko ktoś powie złe słowo na CDPR:P
  15. U

Wiedźmin 3: Dziki Gon – Motion Capture

Muszę przyznać,że Pan ,który robi za "machacza mieczem" jest bardzo sprawny fizycznie,tudzież gibki :) widać,że każdy w ekipie to profesjonał.
  16. U

Projektowanie postaci w Wiedźminie 3 - Nowy film na GameInformer.com

@PiochU: O to to właśnie :) Mam tylko taką uwagę.Oręż który trzyma nasz duży przyjaciel to kotwica czteroramienna.Zauważyłem,że ramiona są troszkę zbyt zawężone jeśli chodzi o pozycję "góra - dół".Może lepiej by wyglądało jakby były troszkę "nagięte" w dół?Bo sprawia to wrażenie małego...
  17. U

Projektowanie postaci w Wiedźminie 3 - Nowy film na GameInformer.com

Bardzo podoba mi się to że ten stwór będzie walczył kotwicą na łańcuchu.Świetny morski klimat i ta muzyka w tle,naprawde będzie grubo :D nie mogę się doczekać całości muzycznej z gry. PS. Hagenard,dzięki za tłumaczenie ;)/>
  18. U

Waluta w grze

Byłby to naprawdę niezły pomysł z nowymi walutami.Gra zyskałaby swego rodzaju smaczek ,jak napisał Yarpen i realizm.A wymieniać pieniądze możnaby np w bankach Vivaldich.
  19. U

Nowe materiały filmowe na Gameinformer.com

Naprawdę? Hmm.. w takim razie najmocniej przepraszam.
  20. U

Nowe materiały filmowe na Gameinformer.com

Dlatego chciałbym wiedzieć czy jest taka możliwość.A Ty byś nie chciał tego wiedzieć?
Top Bottom