Search results

+
  1. A

Wiedźmin Przygodowa gra karciana powraca!

60 zł za karty hehe... Nie no, bez jaj, to już gra komputerowa tańsza.
  2. A

Sapkowski w TOP 5 David Gemmell Legend Award for Fantasy

Ja co prawda nie jestem anty-fanem Sapkowskiego ale widzę to w czarnych kolorach bo "Krew Elfów" to najnudniejsza część sagi. Jak by to był "Chrzest Ognia" albo "Wieża Jaskółki" to co innego poprzeczka postawiona niebywale wysoko. Ale "Krew Elfów" kurcze, no nic za rok jak już wyjdzie następna...
  3. A

Wiedźmin Edycja Rozszerzona - nowa wersja 1.5 już wkrótce!

Ogólnie rzecz biorąc nagłe zatrzymanie prac nad konsolowym wiedźminem, po czym info... o kolejnym patchu który jest zbędny. Bo to co wy nam oferujecie już dawno jest w sieci, więc nic ten patch nie wniesie. Nie wiem jak u innych ale mi gra jak i D'jinni chodzi bez płyty po zainstalowaniu 1.4...
  4. A

Problem z mapą

tak
  5. A

Problem z mapą

Albo po prostu nie zmieniaj nazw tych map z rozszerzeniem DDS i BMP, mi też po zmianach tych nazw, mapki nie działały a jak je zostawiłem orginalnie to jest good. Albo spróbuj inaczej far i near ustawić.
  6. A

Dodatkowe lokacje

No mi się wydaje że takowy istnieje, przynajmniej ja dostałem pomoc od "Ifrit" a co za tym idzie, przygodę zrobiłem i posłałem do CDPR ;) Więc wiecie, według mnie jest nieźle, może nie super ale mogło by być zawsze gorzej. Nie trzeba nawet żadnych niewidocznych modeli, wystarczy kilka kamyczków.
  7. A

Dodatkowe lokacje

Zrobienie lokacji to co prawda nie jest problem, jak się umie, ale jak zmusić D'jinni by ten model lokaci przeczytał. Ja już exportowałem pojedyńcze modele z Morrowina, Obliviona i nic, zero reakcji tylko wyskakują błędy mimo że że to jest MDL. A pomyśl teraz, to były tylko zwykłe modele jakiś...
  8. A

Dodatkowe lokacje

A ja mam takie pytanka związane z lokacjami, mianowicie:1) Czy umielibyście udostępnić kilka duże pustych terenów(na którym będzie tylko trawa, kamienie jak pod miasto itp.) A wszystkie domki, drzewa i innego rodzaju budowle to byłby placeables. Dzięki temu moglibyśmy móc tworzyć własne wizje...
  9. A

D'jinni Wiki

Chodzi o moją pracę tak? Bo jeśli tak to u mnie jest większość tekstu. A zdjęcia są małe nie takie duże jak w wersji angielskiej.
  10. A

D'jinni Wiki

Pozwoliłem się tam dopisać mam nadzieję że nikt się ni obrazi. Mam już praktycznie zrobiony cały poradnik. Jest w nim część teoretyczna i praktyczna. Jest masa fotek i dojdą jeszcze filmy instruktażowe. Praca idzie lepiej niż mi się wydawało. Praca na dzień dzisiejszy liczy już 13 stron A4. Więc...
  11. A

TnZ Scripting Tricks FAQ (update:18-09-2008, aktualnie skryptów: 23)

1)Witajcie chce uzyskać ten efekt który sprawia że wiedźminowi bije serce i wszystko robi się szare. Ale żeby to działało niezależnie od jego ilości życia, czyli krótko mówiąc cały czas. Wiecie może jak ten efekt się nazywa, bo skrypt do jego uruchomienia tego byłby taki: void main(){ object oPC...
  12. A

D'jinni Wiki

Ok. Postaram się zrobić paczkę z instrukcją, filmikami które będą pokazywały trudniejsze rzeczy. No i oczywiście będą też przykładowe Cutsceny. Roboty jest toć sporo więc jak się uda to najwcześniej będę gotowy za 2 tygodnie. Szkoła jeszcze zastawia mi czas;) więc prosiłbym o wyrozumiałość...
  13. A

D'jinni Wiki

Jedna uwaga niech ktoś zmieni ten czerwony kolor czcionki w "Menu" bo źle się czyta. I jeszcze jedno pytanie czy zaczą ktoś robić duży poradnik(Instrukcję) do robienia cutscenek w D'Jinni? Bo ja mógłbym napisać i wysłać np tobie bonssaaay ty byś sprawdził może byś coś od siebie dodał i mógłbyś...
  14. A

D'jinni - pytania i odpowiedzi

Dziękuję ślicznie. przyda się :)
  15. A

D'jinni - pytania i odpowiedzi

Witajcie na jednym z tutejszych postów wyczytałem coś takiego: Można wiedzieć jak to zrobić?
  16. A

Wiedźminki z REDa :)

Ja mam pytanie gdzie się podziała Katarzyna Kuczyńska bo jakoś ostatnio jej nie ma. Czy ona u was już nie pracuje?
  17. A

TnZ Scripting Tricks FAQ (update:18-09-2008, aktualnie skryptów: 23)

Witajcie, sorki że tak was męczę ale potrzebuje znowu pomocy, mianowicie chce uzyskać ten efekt który sprawia że wiedźminowi bije serce i wszystko robi się szare. Ale żeby to działało niezależnie od jego ilości życia, czyli krótko mówiąc cały czas...
  18. A

[w toku] Przygoda: Akt VI : Przeznaczenie

Życzę powodzenia, a przy okazji wielki szacunek do ciebie napisać fabułę do całkiem długiej gry(10 godzin) w 3 godziny!!!! szkoda że nasza grupa nie może się tak sprężyć;)
  19. A

Placeables, przedmioty

No możliwe że się pozmieniało ja tą instrukcję pisałem jeszcze na patchu 1.3. I wieź rozpakuj tylko main bo pozostałe są ci tak w ogóle nie potrzebne. chyba że chcesz mieć wszystkie dialogi(Dzwięk)
  20. A

Placeables, przedmioty

to są te pliki KEY które są w np: C:\wiedźmin\Data. ;)
Top Bottom