Search results

+
  1. U

Technologie mobilne - telefony, tablety, czytniki...

Ja osobiście cieszę się z classica bo bardziej odpowiadają mi w kindl'u przyciski od ekranu dotykowego (moim zdaniem chyba łatwiej się go obsługuje), a miałem przyjemność spróbować obu wersji czytnika. Jednakże ideałem dla mnie byłby kindle z podświetleniem ekranu, bo jednak ono się przydaje.
  2. U

Zgadnij kto to - quiz

bender z futuramy (ten robot)?
  3. U

Zgadnij kto to - quiz

koleś z Minecraft'a?
  4. U

Gry komputerowe

Dead Island GOTY za 4,99 euro na Steamie, DI: Riptide za 19,99 euro
  5. U

Gry komputerowe

No, ale teraz się właśnie wszystko poprawiło podobno. Tylko się zastanawiam, bo na tej mojej dziadowskiej karcie graficznej to ledwo chodzi. Edit: A do DayZ to potrzeba, której army (wystarczy zwykła arma II?)?
  6. U

Gry komputerowe

Ma ktoś może z Was The War Z i jest o niej coś w stanie powiedzieć, bo jest w przecenie na Steamie. Edit: I czy pójdzie mi na radeon hd z serii 5400?
  7. U

Gry komputerowe

Czy da się ściąć trzy głowy to nie wiem, ale mi osobiście multiplayer bardzo się podobał. Szczególnie do gustu przypadły mi oblężenia zamków. Dawno już nie grałem, ale z tego co pamiętam to jest duża liczba osób, które mogą być na serwerze i jeszcze parę miesięcy temu trochę tych serwerów było.
  8. U

Gry komputerowe

Mam takie nietypowe pytanie, kojarzy ktoś jakąś grę gdzie można grać w futsal poza Fifą Street?
  9. U

Ankieta o grach komputerowych

1. Ile gier komputerowych kupujesz/dostajesz w roku? c.6-10 2. Jak często grasz w gry komputerowe? b. 4 i więcej razy w tygodniu 3. Jakie czynniki skłania cię do zakupu gry? (można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź) a. Opinia znajomego c. Wersja DEMO d. Cena e. Recenzja 4. Czy kupujesz...
  10. U

Gry komputerowe

Odnośnie Battlefielda to nie rozumiem czemu zrezygnowali z tego co było w bf2 czyli gry z botami na mapkach z multi. Mi osobiście grało się bardzo dobrze i można było poćwiczyć. Co do BFBC2 to bardzo podobał mi się dodatek Vietnam tylko szkoda, że jak go zakupiłem to już tak mało ludzi w niego...
  11. U

Filmożercy IV - filmowy quiz forumowy

66 pkt - mrrruczit 61 pkt - iris 47 pkt - Keth, Hostile 39 pkt - Niko 37 pkt - Nars 30 pkt - Jaroo 28 pkt - szypek 25 pkt - ser-ek 21 pkt - RedpowerPl 15 pkt - AndrewXRW, Erynia 13 pkt - Wolter 12 pkt - Sylvin 9 pkt - bassiunia 8 pkt - zi3lona 6 pkt - p.j., Hagenard, D'hoine95 5 pkt - Nozyk_57...
  12. U

Człowiek na krawędzi?
  13. U

Technologie mobilne - telefony, tablety, czytniki...

W razie co na forach są różne opisy jak wyczyścić rejestry, zrobić unroota telefonu itp., itd. i gwarancję ma się z powrotem. Ja osobiście też mam Sony, ale mam kolegów z Samsungami, którzy też instalowali niebrandowane systemy i nie narzekają. Zależy też od systemu jaki wgrasz, oficjalny od...
  14. U

Gry komputerowe

W MW2 fabuła też była bardzo dobra. Mam nadzieję, że się postarają o dobrą kampanie singlową w BF4, bo w BF3 to była taka sobie.
  15. U

Gry komputerowe

Steam nie łamie prawa, ponieważ zaraz po ogłoszeniu wyroku została wypuszczona aktualizacja, którą trzeba było zaakceptować, mówiąca, że Steam nie sprzedaje gier tylko usługi czy jakoś tak, aczkolwiek zgadzam się, że coś takiego jak wymiana gier powinno być.
  16. U

64 pkt - mrrruczit 58 pkt - iris 46 pkt - Keth, Hostile 38 pkt - Niko 36 pkt - Nars 30 pkt - Jaroo 28 pkt - szypek 25 pkt - ser-ek 21 pkt - RedpowerPl 15 pkt - AndrewXRW, Erynia 13 pkt - Wolter 12 pkt - Sylvin 9 pkt - bassiunia 8 pkt - zi3lona 6 pkt - p.j. 5 pkt - Nozyk_57, Jimp,Kulfoniasty...
  17. U

Gry komputerowe

grać w gry, na razie jest dostępnych chyba tylko 6 gier: team fortress 2, don't starve, cs:go dota 2 i coś jeszcze.
Top Bottom