Search results

+
  1. Barti30

Wiedźmin IV - Dyskusja Ogólna

Ja obecnie gram w Wiedźmina 2 - Zabójców Królów na Ekranie 4K na Konfiguracji Sprzętowej : I5-12600KF, 32 GB RAM-u, RX 7800 XT 16GB I jak na Ekranie 1080p był problem z graniem w Wiedźmina 2 na Najwyższych Ustawieniach Graficznych : Ultra, tak już na Ekranie 4K, nie ma żadnego problemu.
  2. Barti30

Gry komputerowe

Ale w przeciwieństwie do Pierwszej części która ma Polskie Napisy, to Titan Quest II już niestety nie ma Polskich napisów. Ale może ktoś kiedyś stworzy Fanowskie Spolszczenie do Titan Quest II.
  3. Barti30

Gry komputerowe

Ja grając w "The Alters" przyznaję, że miałem lekkiego Flashbacka ze Starfield, miałem Flashbacka przy wydobywaniu tych różnych Surowców w The Alters, ze Starfield. W "The Alters" mamy klimaty kosmiczne i chodzimy po planetach, i w Starfield też mieliśmy klimaty kosmiczne. Tyle, że w The...
  4. Barti30

A jeśli te plotki o Trzecim Dodatku Fabularnym do Wiedźmina 3 na 2026 rok okażą się prawdą, to mam taką cichą nadzieję, że dowiemy się też w tym Trzecim dodatku, co się stało z Saskią, i z Iorwethem. Wielka szkoda, naprawdę wielka szkoda, że ani o Saskii, ani o Iorwecie nic w Wiedźminie 3 nie...
  5. Barti30

Gry komputerowe

Co do Robocopa to dokładnie za tydzień 17 Lipca 2025 wychodzi Samodzielny Dodatek Fabularny : "RoboCop: Rogue City - Unfinished Business" i to faktycznie będzie dobra okazja, żeby sobie przypomnieć co się działo w Podstawce, a po Podstawce włączyć już na świeżo Dodatek.
  6. Barti30

"Cyberpunk się wypłaszczył" - czyli problem z uruchomieniem gry.

U mnie Cyberpunk 2077 + Dodatek Fabularny : "Widmo Wolności" chodził pięknie, a grałem w Cyberpunka 2077 na PC z takimi Bebechami : CPU : Intel Core i5-12600KF 3,70 GHz. Turbo : 4,90 GHz (10/16) + Chłodzenie Procesora : Endorfy Fortis 5 Dual Fan + Wentylator Chłodzenia Numer 1 : Fluctus 140mm...
  7. Barti30

Co nieco o sprzęcie

Mój Zasilacz : "beQuiet! System Power 10 650W 80PLUS Bronze" ma stety lub niestety tylko 650W, ale nie mam z tym Zasilaczem w połączeniu z tą Kartą : "ASUS Radeon RX 7800 XT TUF Gaming OC 16GB GDDR6", żadnego problemu. 1751020119 i na Koniec dodam, że Karta ASUS TUF Gaming ...
  8. Barti30

Co nieco o sprzęcie

https://www.morele.net/karta-graficzna-asus-tuf-gaming-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-gddr6-tuf-rx7800xt-o16g-gaming-13118393/ U mnie leży w Maszynie dokładnie ta Karta. I stwierdzam, że trochę za przeproszeniem, na tych stronach internetowych walą w Lolo z Tymi Rekomendowanymi Zasilaczami! Na...
  9. Barti30

Gry komputerowe

Wyczytałem na Anglojęzycznym Forum Steama, że "Ertugrul of Ulukayin" planują w Pełni skończyć z końcem następnego Roku 2026. Potwierdzili to na Anglojęzycznym Forum Steama, sami Twórcy, że z końcem roku 2026 planują już wyjść z Early Access, i wypuścić tytuł już w Pełnej Wersji.
  10. Barti30

Problem z uruchomieniem gry

Na Windowsie 11, "Wiedźmin 1 - Edycja Rozszerzona" o dziwo, działa nadal super, ja w ogóle nie musiałem sprawdzać zgodności plików. Gram w Wiedźmina 1 z Modyfikacją : "Powrót Białego Wilka" która znakomicie upiększa Tekstury Wiedźmina 1, i poprawia też Czcionkę Dialogową "Wiedźmina 1" na...
  11. Barti30

Gry komputerowe

Może dlatego jest o tej grze cicho bo Data tej gry "Blood Message" jest nieogłoszona, ani nie ma jej jeszcze w żadnych sklepach. Za to 12 Czerwca 2025 była Premiera : "Ertugrul of Ulukayin" media ponoć ten tytuł ochrzciły jako Tureckiego Wiedźmina! Na razie "Ertugrul of Ulukayin" jest tylko w...
  12. Barti30

Wiem, że nie ma za bardzo jeszcze co porównywać, ale testowałem dla przykładu, dziś Bardzo Wymagające Demo : "Paris - Fontaine Saint Michel" Bardzo wymagające Demo które chodziło na Silniku Unreal Engine 5.6. I z tego co wiem, (A przynajmniej tak gdzieś wyczytałem), że Wiedźmin 4 podobno...
  13. Barti30

Oficjalny mod Opera GX inspirowany grą Wiedźmin 3: Dziki Gon

Ja korzystam z Przeglądarki Opera GX, o tej przeglądarce mogę powiedzieć tylko w trzech słowach : Jest naprawdę Zajebista! xD I mam wrażenie, że Opera GX przebiła wszystkie inne przeglądarki czyli Google Chrome, Mozillę Firefox oraz Przeglądarkę Microsoft Edge, bo na Operze GX strony się...
  14. Barti30

Gry komputerowe

Trochę tych Premier w tym roku jeszcze będzie. 8 Sierpnia 2025 roku będzie Premiera gry : "Mafia - Dawne Strony". 22 Sierpnia 2025 - Premiera "Dying Light - The Beast" Kyle Crane znany z Dying Lighta 1 - Powraca. Miejmy nadzieję, że znów usłyszymy Pana Pawła Krucza w roli Kyle'a Crane'a. A...
  15. Barti30

Gry komputerowe

A na 25 Września 2025 zostało zapowiedziane Silent Hill F, zobaczymy we Wrześniu, tego 2025 roku, co tam Japończyki wymyślili w tym Japońskim Silent Hillu. A Bohaterką będzie jakaś Japońska Nastolatka! xD
  16. Barti30

Gry komputerowe

Jeśli Neverwinter Nights 2 miało faktycznie wyjść w Czerwcu, 15 Czerwca 2025, w tą Niedzielę, to faktem jest, że Premierę przesunęli na 15 Lipca (Wtorek) 2025.
  17. Barti30

Gry komputerowe

Dzisiaj się pojawiło na Steamie okno dla Dziewiątej Części z serii Resident Evil czyli : "Resident Evil 9 - Requiem" Dziewiąta Część Residenta według okna na Steamie będzie z Polskimi Napisami. Premiera w Następnym Roku czyli : 27 Lutego 2026 roku.
  18. Barti30

Gry komputerowe

A tak z innej beczki, na Steamie się przed chwilą pojawiła opcja składania Pre-Orderów na "Silent Hill F" chociaż Premiera dopiero 25 Września 2025. Ale ta cena za "Silent Hill F" to jest naprawdę powalająca. 339 złotych - Wersja Standardowa. 389 Złotych - Wersja Digital Deluxe. Japońskie...
  19. Barti30

Co nieco o sprzęcie

Jako przykład podam "Wiedźmina 1 - Edycję Rozszerzoną" z Modyfikacjami FCR (Full Combat Rebalance) oraz Drugim Piekielnie Wymagającym Modem "Scabbard Mod" który w Wiedźminie 1, dodaje Geraltowi na plecach te tzw "Pochwy na Miecze" Na tej Wyżej Wymienionej Konfiguracji już można grać w Wiedźmina...
  20. Barti30

Co nieco o sprzęcie

No na moim Pudełku od Radeona podali, że Wymagany jest zasilacz 700W, nie 750 tylko 700W, a mimo to mój zasilacz : "beQuiet! System Power 10 650W 80PLUS Bronze" radzi sobie z tą Kartą Graficzną : "ASUS Radeon RX 7800 XT TUF Gaming OC 16GB GDDR6" naprawdę doskonale.
Top Bottom