Search results

+
  1. P

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

Bardziej stonowana kolorystyka i mroczniejszy klimat.
  2. P

Wiedźmin 3: Dziki Gon - list otwarty

Ludzie, dajmy trochę naszemu Wiesiowi odpocząć, przecież ma już swoje lata, musi najpierw się przygotować, zimę przezimować, napić się, pochędożyć, poćwiczyć, zrzucić brzuszek i dopiero będzie mógł ruszyć na podbój Dzikiego Gonu :P
  3. P

W dniu premiery wszyscy będą grali ;)
  4. P

Wszyscy, którzy tak narzekają na przesunięcie premiery, zalewali by nas później postami jaka to gra niedopracowana i ile w niej bugów, ja tam wolę poczekać i cieszyć się świetną grą, niż dostać ją wcześniej i narzekać na błędy i pośpiech.
  5. P

Startuje z blogiem

Ja również gratuluję tła .... i treści.
  6. P

Cyberpunk 2077 - artykuły, wywiady, etc.

I tu się zgodzę, mamy specjalne forum, mamy intro, mamy... no właśnie, więcej nic nie mamy. Gra zapowiedziana w 2012r. do wydania Wiedźmina w 2015 nie dowiemy się nic, mamy więc trzy lata bez żadnej nowej informacji, a przecież po premierze Wiesia też raczej nikt nas od razu nie zasypie nowymi...
  7. P

Night City [otwarte całą dobę]

Czasami brak informacji, to też informacja :) choć w tym wypadku, zupełnie nie wiem jaka.
  8. P

Opowiadanie - "Powrót" - dikajos88

Na początek mała literówka, II rozdział. Tradycyjnie muszę napisać, że całość bardzo fajnie się czytało, myślałem że trochę przeciągniesz ostatnią walkę, coś ala Kmicic-Wołodyjowski, "kończ waść, wstydu oszczędź" :) Jak już kiedyś wspominałem, pisz dalej, stałych czytelników już paru masz :)
  9. P

Data premiery gry Wiedźmin 3: Dziki Gon – list otwarty

Czyli co, albo piszemy list do św. Mikołaja, albo sami kupujemy sobie nowy sprzęt na gwiazdkę, a potem to już z górki. :)
  10. P

Ciemna strona mocy - uniwersum Star Wars

Gwiezdne Wojny to film z mojego dzieciństwa i jedynym miejscem, gdzie można go było wtedy obejrzeć, to było kino, dla mnie ten film to po prostu klasyka i wielki sentyment, pamiętam jak po filmie, pół godziny trzymałem rękę przed szklanką, aby ją przesunąć :) Musicie przyznać, że jak na tamte...
  11. P

Pochwal się forumowymi osiągnięciami

A ja cierpliwie czekam na mojego Level Up- ka. :crybaby:
  12. P

Sens życia, filozofia, polityka, gospodarka

Czyli na skutek totalnego niefartu i braku pomocy pozostaje jej tylko niewolnictwo.
  13. P

Sheladin Tak, nie pomagaj dzieciom z rodzin patologicznych, nie dofinansuj im książek, niech się nie uczą, najwyżej jak dorosną to przyjdą i Cię okradną. Pomoc jest potrzebna, tylko przeprowadzona w sposób bardziej rozsądny niż teraz.
  14. P

Tak długo walczyliśmy o wolność, że zapomnieliśmy jak z niej korzystać. Teraz usilnie szukamy sobie wrogów, bo inaczej nie potrafimy.
  15. P

Zarówno PO jak i PiS, byłyby bardzo dobrymi partiami, gdyby usunąć z nich kilku.... członków. ;)
  16. P

Fanowskie galerie na DeviantArt

Czarodziejkom raczej o wygląd nie chodziło ;) , nie wspominając już o wyglądzie czarodziejek bez makijażu...(tzn. czarów)
  17. P

Nieścisłość w piciu wody

Tak sobie myślę, że gdyby Vernon nalał pełny kubek, to gra byłaby dłuższa o dobre parę sekund.:cheers:
  18. P

Cyberpunk 2077 - artykuły, wywiady, etc.

Dokładnie, wszystko kręci się wokół Wiesia i na jakiekolwiek informacje musimy poczekać do wydania trójki. Mam nadzieję, że wtedy wezmą się już porządnie za promocję Cyberpunka.
  19. P

Co prawda do pełnej demokracji im jeszcze brakuje, ale uwierz mi, komuna to zupełnie inna bajka.
Top Bottom