Search results

+
  1. P

Znajoma twarz

Szkoda że już miałem urodziny...
  2. P

Community News 1/2013 - nowy rok, nowy spam

Swoją drogą, mam takie pytanie – Jak reagują pracodawcy, gdy w CV masz wpisane, że pojawiłeś się w CN? No i oczywiście czy można na to podrywać dziewczyny? :D Niestety nawet posiadając pierwsze miejsce na arenie miłości swojej nie znalazłem, więc może trzeba spróbować w inny sposób…
  3. P

Community News 1/2013 - nowy rok, nowy spam

Jupi! Jestem w Community News'ie! Moje marzenia spełnione! Teraz mogę rzucić pracę i w końcu zacząć żyć! Jestem taki sławny! Taki sławny…
  4. P

Samoistne usuwanie się zapisów gry.

Dziwne - Jeśli chodzi o Wiedźmina to u mnie wyglądało to trochę inaczej - Cały dysk miałem zapchany przez save :D Szybki save (F5 bodajże) robi tu normalny zapis, więc jeśli robiąc normalnie miałeś taki problem to tak spróbuj, jak nie to sprawdź nawet czy masz miejsce na dysku (Kiedyś się...
  5. P

Wiedźmin 3: świat

Jeśli o jedzenie chodzi to mam tylko nadzieje, że nie znajdziemy już (jak to było w jedynce) kanapek z kurczakiem w wiedźmińskich kryptach...
  6. P

Czy da się wyłączyć rozmazany obraz przy upojeniu?

Spróbuj po prostu zrobić eliksir żonie łzy - (Rebis, Aether i Quebrith) - Ustaw sobie go na szybki wybór i po wyjściu zatrzymaj grę i użyj, a efekty upicia znikną błyskawicznie :)
  7. P

Moje twory

Ciekawy sposób rysowania muszę przyznać, chyba pierwszy raz coś takiego widzę :) I wytłumaczy mi ktoś dlaczego na tym "Paint'owym zdjęciu" Cahir wygląda jak Malik z pierwszego Assassin's Creed'a? :D
  8. P

Wiedzmin a MMO?

Ja osobiście radziłbym się wstrzymać z takimi pomysłami - REDania ma napięty plan, a takie rzeczy to też spore ryzyko jest. Ja tam bym się nie obraził na jakiegoś RPG w wiedźmińskim świecie z własna postacią - troszkę jak w Morrowindzie czy Dragon Age: Początek chodź z paroma różnicami - Np...
  9. P

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Nikt chyba o tym nie wspominał, więc ja na tym skorzystam - Bardzo pięknie proszę REDanię i CD Projekt (Czy też teraz raczej CDP.PL) o odłożenie dla mnie kolekcjonerki o numerze 666 - To moje najskrytsze marzenie! :D/> No i mam jeszcze mały problem - na stronie /preorder nie wiem czy w name...
  10. P

Problem z Kejranem

Temat wałkowany 1000 razy - następnym razem skorzystaj z wyszukiwarki! Ale dobra - mam miękkie serce, więc ci pomogę. Jak QTE nie działa poprawnie to znaczy że twój sprzęt nie wyrabia - Odpal Wieśka w oknie na min. detalach i najmniejszej rozdzielczości i powinno śmigać, a po walce wróć do...
  11. P

Sihill w .3DS

Nie, spokojnie - nic nielegalnego nie planuję :D/> Problem w tym że 3ds Maxa 9 nie posiadam, ani żadnej wiedzy w temacie jego obsługi niestety. No nic - Jeśli ktoś ma tego 3ds Maxa 9 i trochę czasu to proszę o pomoc w dalszym ciągu - model w razie czego mogę podrzucić.//Edit: Nie wiem jakim...
  12. P

Sihill w .3DS

Sihill w .3DS Hmm... Dawno nie zakładałem tematu, jak to się... Dobra już chyba wiem... No dobra by nie przeciągać chciałbym dostać w me łapki Krasnoludzkiego Sihilla z Wiedźmina pierwszego w formacie .3ds - Po wypakowaniu plików występuje on bodajże w formacie .mdb, a mi koniecznie potrzebny...
  13. P

Wiedźmin:Powrót białego Creepera (Minecraft Projekt)

Sam grywałem nieco w Minecraft'a, lecz gdy zbudujesz Cesarskie miasto, Masjaf, PRL-owskie osiedle czy choćby średnią Nordycką wioskę pod którą bloki wystukują theme z Skyrim małe rzeczy już tak nie cieszą i grasz tylko gdy cię najdzie natchnienie - Podobnie mam zresztą z LEGO :D Jednak tu się...
  14. P

Cyberpunk kontra Pen & Paper

Do Cyperpunka jest jeszcze sporo czasu więc radziłbym się nie martwić na zapas :) A póki co jak to powiadam:Niech się dzieje wola REDa, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
  15. P

Brak chłopa handlarza w Wyzimie klasztornej

Kolego - Chłop chce spędzić święta u siebie z rodziną, więc go nie ma, ale nie - pana Wiedźmina to nie obchodzi, bo pan Wiedźmin musi bułki kupić :p No nic - spróbuj najprościej wejść do domu Shani, gdzieś poza Wyzimę lub po medytuj troszkę - jak to nic nie pomoże bo się coś zbugowało to...
  16. P

Żółta ruda meteorytu, gdzie?

Nie chcę cię oszukać, nie jestem w 100% pewien, ale wydaje mi się że przedmioty u handlarzy są losowe wg. pewnego % schematu - co zmianę przedmiotów jest ileś % że wystąpi lub nie dany przedmiot - Jeśli pisało że ruda jest na 50% może to oznaczać że jest 50% szans na pojawienie się jej, tak więc...
  17. P

Żółta ruda meteorytu, gdzie?

Z reguły można ją dostać u kowala lub innego handlarza (Na rynku we Flotsam stoi jeden handlarz z takimi materiałami), można zrobić (Trzeba kupić/znaleźć recepturę) lub po prostu losowo znaleźć.
  18. P

Wesołych Świąt!

Ja bym życzył forum bez spamerów, ale czym by było to forum bez nich? :D
  19. P

Muminki!!

Fajne :D Z tym podobnych znam chyba tylko to: http://dev.keraj.net/kurwa/ Niech no tylko siostra znów przyjdzie bym jej laptopa naprawił... [Złowieszczy śmiech!]
  20. P

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów już dostępny w App Store!

-Co byś zrobił gdyby udało ci się uciec? -Poszedł bym na piwo.
Top Bottom