Search results

+
  1. O

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Proszę niedowiarki :D Screeny :D http://imgur.com/a/E7ub8 Jak link nie działa (bo to chyba link do galerii jest) to krzyczeć to edytuję wiadomość i postawiam pojedyncze linki do każdego screena z osobna.
  2. O

wołam Assire2 i wiecek919 Tutaj macie mój DX diag- jak chcecie więcej rzeczy z niego to krzyczeć :p Zaraz wezmę porobię screeny. Filmiku nie nagram, a próbwałem- jednak to już za bardzo dla mojego kompa xD Tak czy inaczej, tot DxDiag Teraz pytanie, gdzie wiesiek zapisuje screeny? W jakim...
  3. O

[możliwe spoiler] Wiedźmin 4- historia wyjściowa

[możliwe spoiler] Wiedźmin 4- historia wyjściowa Wiem, że wiedźmin miał mieć 3 części, ale ja pokusiłem się na scenariusz, w którym jednak Geralt wraca na szlak :) Uprzedzam, że choć jeszcze wiedźmina 3 nie ukończyłem, a tym bardziej nie ruszyłem (Ani nie kupiłem) dodatków, to jednak...coś...
  4. O

[Możliwe Spoilery] Przygody Geralta Poetycko spisane

Gdy dobrałem się do waszej winnicy Przypomniałem sobie o Południcy Pozwólcie zatem moi drodzy słuchacze kochani Iż powiem wam co zrobić, gdy będziecie na jej łaskę zdani! Zapytajmy się najpierw, kim jest Południca? To jest okrutnie zamordowana dziewica! Tuż przed jej ślubem lub zaraz po nim Gdy...
  5. O

[Możliwe Spoilery] Przygody Geralta Poetycko spisane

[Możliwe Spoilery] Przygody Geralta Poetycko spisane //Jako, że genialna to gra to postanowiłem uwiecznić kilka poetyckich walk i przygód tutaj w tym wątku ;) Gdy znajdę więcej epickich walk i weny, wtedy więcej tutaj utworów poety nieznanego, na którego Pan Robak wołają się pojawi. Miłego...
  6. O

wiecek919 Mogę wrzucić screeny i DXDiaG :) ---------- Zaktualizowano 21:56 ---------- wiecek919 Mogę wrzucić screeny i DXDiaG :)
  7. O

Przesacowane wymagania minimalne :D Oto mój komputer: Intel Core 2 Duo E6600 (Dwurdzeniowy!) 4 GB Ram Karta graficzna Radeon HD 6570 Jak widać powyżej mój sprzęt nie nadaje się by grać w Wiedźmina, jeśli wierzyć temu co na pudełku i Pomocy Technicznej z którą to jakiś czas temu się...
Top Bottom