Search results

+
  1. Rafsoneiro

Aktualizacja 7.1 - Lista Zmian

KP ma dobrą kartę pod silniki - cyk nerf, nie rozumiem nerfa Vissegerda, wystarczyła kontrola i nie robiłby dobrych punktów, NG oczywiście bez żadnego nerfa czyli klasyk, wygląda na to że trutki za 4p i Vincent są w porządku :p Zmiana Nowych sił i zmiany w SY na plus, poza tym przeciętnie, Ciri...
  2. Rafsoneiro

Aktualizacja 7.0 — Lista Zmian

Rzecz której nie powinno być w grze została - Multiscenariusze. Po co był rework klucznika? Chyba zeby tylko 2 frakcje mogły grać taką mocna kartę 2 i nawet 3 raz. (Wiadomo, chodzi głównie o Bal). Raczej to się nie zmieni bo jest wiewiorka: Nie ma to jak zamiast balansu dać 1 kartę kontrujaca...
  3. Rafsoneiro

Aktualizacja 6.2 już dostępna!

Jak to zabić? To nie frakcja jednej karty, rozkaz należał się jej od początku, patrząc na Syanne karta Luizy była niesprawiedliwa.
  4. Rafsoneiro

Ja tam wbiłem Pro Manewrem Okrążającym i dawał radę, więc da się złożyć coś dobrego innego niż Insurekcja i Oblężenie z Mobilizacją. Z umiejętnościami z ładunkami i zapałem powinni coś zrobić, bo rzeczywiście odstają od reszty.
  5. Rafsoneiro

Naprawdę Nilfgaard z 2x scenariuszem został? Tak trudno było ograniczyć Assire tylko do jednostek? Przecież po to był rework klucznika, żeby nie można było zagrać powtórnie scenariusza. To jest niesprawiedliwe w stosunku do innych frakcji, znowu dostaje ulgi w balansie, ktoś z ekipy chyba jest...
  6. Rafsoneiro

Omówienie aktualizacji — live stream 04.05.2020

Niektórzy to by chcieli co sezon dodatek, 2 na rok to dobry ruch, Redzi będą mieli więcej czasu na dopracowanie i będzie na nie większy hype, poza tym to więcej czasu na oswojenie się z aktualnymi kartami będącymi w grze, wymyślanie czegoś nowego i dlatego mi się w gwincie nie nudzi. Było by tak...
Top Bottom