Search results

+
  1. froget67

Wyszperane w sieci

Sluchowisko Wiedźmin: Krew Elfów
  2. froget67

Anime i manga

Ledwo skończyli pierwszy sezon (jak można w takim momencie urwać!) a tu natychmiast trailer drugiego!
  3. froget67

Wiedźmin IV – Oficjalny zwiastun filmowy

Ja jestem w miare spokojny, przesadnie nasycona paleta nam nie grozi. Stalker już pokazał bardzo fajnie jak stworzyć "swojskie" realia
  4. froget67

Co nieco o zmianach jakie przyniesie czwarta część
  5. froget67

Trochę nie rozumiem tego narzekania na wygląd Ciri to bez sensu - jest starsza - przeszła mutacje - to pierwszy trailer, wygląd zawsze może się delikatnie zmienić - duża tu rola kwestii oświetlenia czyli zupelnie jak kiedyś z Geraltem. Przez te całe narzekanie na wygląd Ciri które dla mnie...
  6. froget67

Ciekawe że z tego co czytam po internecie reakcje na zwiastun to widać że ci swoją wiedze o świecie Wiedźmina czerpią na podstawie Dzikiego Gonu i serialu Netflixa to są zadowoleni nawet bardzo, gorzej z grupą zaznajomioną ze źródłem tutaj już wyraźne skrzywienie i obawy.
  7. froget67

Ja rylko chce dobrze napisanego Wiedżmina bez głupot jakie serwował nam Netflix, a zrobienie z Ciri pełnoprawnej wiedźminki po mutacjach nasuwa już pewne wydarzenia które trzeba solidnie i miare logicznie zgodnie z lore wytłumaczyć, a nie na zasadzie bo starsza krew (czyt. bo tak możemy i co nam...
  8. froget67

No to tym bardziej obawiam się teraz o dobrze uzasadnione argumenty jak to Cirilla została Wiedźminką, strach się bać.
  9. froget67

Szczerze? to ja jestem wściekły po tym zwiastunie, że bohaterką będzie Ciri nie ze kobieta nic z tych rzeczy, tylko pisarze będą musieli mocno się nagimnastykować aby to miało ręce i nogi. To że Ciri musiała przejść próbe traw wiadomo z samego zwiastunu, normalnie eliksir by ja zabił na...
  10. froget67

Wyszperane w sieci

Polecam gorąco
  11. froget67

Po prostu sport

Można przypuszczać że Iga to materiał na TOP5 wszechczasów.. może TOP3 a już na pewno ma predyspozycje do zostania jak Rafael Nadal najlepszym zawodnikiem w historii na mączce. Najlepsza z WTA na mączce jest Chris Evert z siedmioma wygranymi w RG, Iga jeżeli wygra tegoroczną edycje będzie już...
  12. froget67

Aktualizacja 2.11

@Alicja. Zgłaszam błąd nietypowy ale w moim przypadku jest powtarzalny i powoduje wypłaszczanie się tytułu za każdym razem powtarzalność 100%. Chodzi o sytuacje w której zmieniam mapowanie przycisków na klawiaturze i zmieniam domyślny L-ctrl uniku/zrywu na nietypowy tak to wygląda dla gry czyli...
  13. froget67

Aktualizacja 2.11

Ja miałem tak z kilkoma białymi w ekwipunku ( raptem z 6 przedmiotów) ale nie na taką skalę
  14. froget67

Aktualizacja 2.11

Dobra po godzinie fikołków weryfikacja plików raz... drugi... ściągnięciu gry na nowo kombinacjach w inputUserMappings bo też miało pomagać w moim przypadku nic nie pomoglo gra ruszyła po usunięciu folderu CD Projekt Red w C:\Users\Username\Appdata\Local
  15. froget67

Aktualizacja 2.11

Ściągam CP od nowa bo weryfikacja nic nie pomaga, tak będzie szybciej niż szczypanie dlaczego się wykrzacza.
  16. froget67

Aktualizacja 2.11

Na wypasie łatka, gra wywala się na pysk po załadowaniu wersja vanilla No nic zrobię weryfikacje plików, zrestartuje komputer może coś pomoże, przedtem od 2.0 praktycznie bez żadnych problemów a tu klops
  17. froget67

Grand Theft Auto

Dla mnie ten zwiastun GTA VI się kompletnie nie podoba za mało cukru w cukrze, za mało GTA w GTA tutaj nie czuć gangsterskich klimatów tylko bardziej młodzieżowo jak w Watch_Dogs2
  18. froget67

Po prostu sport

Nie żebym miał coś do Agnieszki bo szczerze to brakuje mi takiej boskiej techniczki w tourze która inteligencją i techniką była w stanie przeciwstawić się typowym ciężkim działom, ale to zestawienie pokazuje świetnie jak Iga zdominowała tegoroczny turniej. Jestem pewny że jej rekordy szczególnie...
  19. froget67

Po prostu sport

Ten rekord chyba zostanie z nami na dłuuugooo
Top Bottom