Search results

+
  1. A

Wiedźmin 3: Dziki Gon – Motion Capture

Ten koleś z długimi włosami to wygląda jak jakiś trans homo nie wiadomo. Coś jak Michał Szpak, czy jak on tam miał. Informujemy, że Fighter5555 otrzymał trzydziestodniowego bana. zi3lona
  2. A

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów (PC) - Łatka 3.3 już dostępna!

No na pewno nie miałem na mysli trollowania, nie bawi mnie to, po prostu uważałem to za tak ważne, że o tym napisałem. post #2 Rzeczywiście, lepiej to już zakończyć, bo mi już też się to nudzi, nie ma sensu tego dalej ciągnąć, każdy ma swoją rację, ja swojej nie zmienię. scalam posty zamiast...
  3. A

Dobra to nie ma dalej sensu mi zależy tylko na zmianach w następnym patchu i nikt mnie nie przekona, skończyłem, a w dziale technicznym już o tym napomknąłem.
  4. A

O tym nie wiedziałem, ale to nic nie zmienia, bo nie zamierzam tych profili przełączać.
  5. A

To przeczytaj inne fora, niż oficjalne Wiedźmina.
  6. A

Jestem wysoki nie potrzebuję już rosnąć, ani wiekowo nie jestem gimbusem.
  7. A

owszem z tyłu na pudełku nie ma 8, ale jak była premiera gry 8 jeszcze nie było na rynku, a poza tym 8 znacznie bliżej do 7 niż do xp pod względem technologicznym, a na XPku jakoś działa. A jeśli chodzi o pomoc forumowiczów to jej nie chce, chce żeby optymalizacje dla Windows 8 znalazły się w...
  8. A

Zaglądałem, nawet takiej prostej rzeczy nie potrafią zrobić, mam najnowsze stery, zaktualizowany system, i nie najgorszy komputer, wiem, że da się to poprawić grzebiąc w Panelu Sterowania NVIDIA, ale ja tego nie zamierzam robić, bo te zmiany wpływają też na inne gry, optymalizacja ma być zawarta...
  9. A

Problemy sprzętowe, z wydajnością / pytania o upgrade sprzętu - temat zbiorczy

Mogliby w końcu zrobić jakieś optymalizacje pod Windows 8, bo spadek wydajności jest mimo nowszych wersji sterowników, a w samouczku obraz szarpie, i to nie tylko ja mam taki problem, z tego co wiem, a w zmiany w panelu sterowników do karty graficznej bawić się nie będę, REDzi naprawcie to w...
  10. A

Ciekawy jestem czy tam w ogóle zaglądają, albo może inaczej czy biorą sobie uwagi do serca, albo jeszcze inaczej czy z tych uwag w ogóle korzystają.
  11. A

[MOŻLIWE SPOILERY] Patch 3.3 - błędy w grze, propozycje zmian

Mogliby w końcu zrobić jakieś optymalizacje pod Windows 8, bo spadek wydajności jest mimo nowszych wersji sterowników, a w samouczku obraz szarpie, i to nie tylko ja mam taki problem, z tego co wiem, a w zmiany w panelu sterowników do karty graficznej bawić się nie będę, REDzi naprawcie to w...
  12. A

Powtórzę to jeszcze raz i podkreślę: Mogliby w końcu zrobić jakieś optymalizacje pod Windows 8, bo spadek wydajności jest mimo nowszych wersji sterowników, a w samouczku obraz szarpie, i to nie tylko ja mam taki problem, z tego co wiem, a w zmiany w panelu sterowników do karty graficznej bawić...
  13. A

Mogliby w końcu zrobić jakieś optymalizacje pod Windows 8, bo spadek wydajności jest mimo nowszych wersji sterowników, a w samouczku obraz szarpie, i to nie tylko ja mam taki problem, z tego co wiem, a w zmiany w panelu sterowników do karty graficznej bawić się nie będę, REDzi naprawcie to.
  14. A

Nowe materiały filmowe na Gameinformer.com

[/color] Spoko, nie traktuję tego osobiście, rzeczywiście trzeba się podszkolić. zi3lona przeczytam samouczek forum, obiecuję. Scaliłam. Mam w związku z tym prośbę, żebyś nie pisał postów pod rząd i naprawdę zajrzał do Samouczka, punkt 6 w spisie treści - Pisanie na forum, fragment o...
  15. A

Chcemy Wiedźmina 4?[ankieta]

Grałem w III. Vice City, San Andreas i IV, wszystkie ukończyłem. A mówiąc kompletnie różne historie miałem na myśli, że wszystkie części nie łączą się fabułą w jedną spójną całość, a to, że one się przeplatają w jakiś bardzo luźny sposób to ja wiem.
  16. A

Grałem w III, Vice City, San Andreas i IV, wszystkie ukończyłem. A mówiąc kompletnie różne historie miałem na myśli, że fabuła kolejnych części nie łączy się w jedną spójną całość (nawet jeśli bohaterowie są inni), a to że wydarzenia się w bardzo luźny sposób przeplatają, to ja wiem.
  17. A

No to rzeczywiście muszę się chyba podszkolić, dzięki.
  18. A

Mam 20 lat a z matury miałem 78%.
  19. A

Szanuję twoją opinię i innych. Serię GTA bardzo lubię i bardzo czekam na nową część, ale GTA to trochę coś innego (odrębne. kompletnie nie powiązane ze sobą historie, zupełnie nowi bohaterowie i wiele innych różnic, nie ma nawet czegoś takiego jak uniwersum GTA, a uniwersum Wiedźmina, czy the...
  20. A

Znam Angielski, ale nie w takim stopniu jak oni, i większość osób na tym forum pewnie też nie zna tak dobrze angielskiego.
Top Bottom