Search results

+
  1. Maciek5001

"Cyberpunk się wypłaszczył" - czyli problem z uruchomieniem gry.

@Dzygit1 nic nie pomoże mam to samo co ty i mam na dysku ssd i nic nie pomaga
  2. Maciek5001

a to powinien mi się pojawić jak pobrałem cyberpunka czy od wejścia do gry? @_Patrol
  3. Maciek5001

@_Patrol A co jak nie mam folderu CD Projekt Red ?
  4. Maciek5001

To chyba w ustawieniach w menu ale jak my nie możemy nawet włączyć to lipa
  5. Maciek5001

@Dzygit1 Mam nadzieję, że za parę dni będzie można już grać bo weekend teraz a nawet nie można pograć w cyberpunka
  6. Maciek5001

@Dzygit1 on raczej ci nic w tym nie pomoże to jest błąd Gry oni muszą wprowadzić łatkę na granie bez AVX
  7. Maciek5001

Hotfix 1.04 — lista zmian

Mam nadzieję że CDPR pracuje nad patchem naprawiającym wyświetlanie błedu po kliknięciu play, nie wyświetla mi się nawet żadne intro tylko od razu błąd
  8. Maciek5001

Aktualizacja do cyberpunka 2077 @Dzygit1 1607723633 @_Patrol to samo cały czas nawet po patchu/hotfixie
  9. Maciek5001

Windows Defender wyłączony mam, ale po restarcie będzie włączony Antywirus 360 Total Security 360 Total Security Lightshot USB Audio GOG Galaxy 1607719678 @_Patrol ^
  10. Maciek5001

Gra się nie włącza

Wypłaszcza mi się chwilę po kliknięciu przycisku play. Nawet nie widzę ekranu ładowania. Mam Cyberpunka na GOGu. Jak próbuje wejść do gry z pliku w bin/x64 to mam to samo. CPU: AMD Phenom II X6 1090T GPU: NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB Płyta główna: Asus M4A87TD RAM: 8GB Wersja Windowsa: 20H2...
  11. Maciek5001

Tak jak Dzygit1 mam to samo. Wypłaszcza mi się chwilę po kliknięciu przycisku play. Nawet nie widzę ekranu ładowania. Mam Cyberpunka na GOGu. Jak próbuje wejść do gry z pliku w bin/x64 to mam to samo. CPU: AMD Phenom II X6 1090T GPU: NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB Płyta główna: Asus M4A87TD RAM...
Top Bottom