Search results

+
  1. P

Preorder and Collectors Edition

I accidently found the link to pre-orders for TW2 Collector's Edition and grabbed mine immediately. No regrets, totally worth it! One hour later they were all gone...
  2. P

FP VS TP - perspective matters

I did consult the doctor. Plus, I don't have a driving license. The sickness is occuring mostly when I'm in the back seat or when drivers rapidly stops and starts. And in FPP :/
  3. P

That's why I wrote what works for me. Unfortunately, dimenhydrinate is the only thing working for me...
  4. P

Plus, no one here asks REDs to drop the FPP, but to add also TPP, just to have choice. No one will force you to use TPP if there'll be both... :)
  5. P

I'm using 50mg of dimenhydrinate. It's widely available in Poland (Aviomarin) and USA (USA have 100 pills per package ^^). In UK , where I am currently, unfortunately it's pretty hard to get. You take one 30min BEFORE the start of journey (or playing in that case). It last at least 6 to 8hrs...
  6. P

Motion Sickness Thread with some possible solutions.

They do, but different people react differently. For me, only dimenhydrinate works which is pretty hard to get in UK. And also, as most of motion sickness tabs, they cause drowsiness. But I can beat that if I get into the game, so it's a solution for me (I checked while playing Wolfenstein and...
  7. P

Preorder and Collectors Edition

I really, REALLY want the collector's edition. I knew I'm gonna buy it when the first teaser came out. When it comes to what I'd love to see in it: definitely soundtrack on CD and artbook. Paper version of Cyberpunk 2020 would be nice, same thing for a action figure. I only fear I miss the...
  8. P

I do understand why FPP, but as many before me I got too motion sickness, so I'd be really grateful for TPP. However, even if there will be only FPP, I'm going to take motion sickness pills and play it - I did that with Dying Light, Overwatch or Wolfenstein :D
  9. P

Hardware Thread - General.

My graphic card died few days ago and I'm still considering whether to buy a new one or save money for assembling new, better PC. In the meantime, I switched for PS4, so I'm gonna play 2077 on my console ;) But... IF I choose to build a new PC, then will definitely buy also PC version ;)
  10. P

Gra karciana Gwint oraz nowe, fizyczne dodatki do Edycji Kolekcjonerskiej Wiedźmin 3: Dziki Gon w wersji Xbox One

Cena odpowiednia dla brytyjskich zarobków ;) Toteż ja poczekam i zobaczę czy REDzi nie wypuszczą Gwinta osobno, za kasę. Albo po fakcie poszperam na ebayu czy allegro :)
  11. P

Gra karciana Gwint oraz nowe, fizyczne dodatki do Edycji Kolekcjonerskiej Wiedźmin 3: Dziki Gon w wersji Xbox One

Jeżeli ktoś chce, to jak wcześniej wspominałam na brytyjskim Amazonie kolekcjonerki Wieśka na Xklocka są jeszcze dostępne. Chodzą po 139,99 funtów.
  12. P

Prawda. Nikt nikogo tu już raczej do zmiany zdania na temat bonusa nie przekona, więc po co dalej bić pianę i robić z igły widły to nie mam pojęcia. Tym bardziej, ze co poniektórzy na siebie zaczynają nawzajem najeżdżać...
  13. P

Mapy mi nie żal, bo wolę papierową (w antyramę wsadzę ;)). Troszkę żal kart, jako że uwielbiam planszówki i karcianki, ale pewnie i tak pokopię po internecie i kupię. Niezależnie od tego, co się stanie teraz, to z kolekcjonerki i tak nie zrezygnuję. O tym, że ją kupię wiedziałam już po...
  14. P

Fakt, na brytyjskim Amazonie jest dostępna za 140 funtów. Na amerykańskim nie.
  15. P

W sumie racja... Mi nie tyle na mapie by zależało, a kartach, więc pewnie i tak pokopię na eBayu czy Allegro. Zobaczymy co dalej CDPR wymyśli :)
  16. P

Mnie dziwi jedno: dlaczego ogłoszono to teraz, kiedy wszystkie kolekcjonerki i tak są już wyprzedane? Więcej sensu miałoby, gdyby informacja o bonusowych taliach pojawiła się przed rozpoczęciem preorderów...
  17. P

Cyberpunk 2077 - Edycja Kolekcjonerska

Ale się wszyscy rozszaleli z życzeniami :) To może ja też? :P Skłąd bym chętnie taki zobaczyła EK: - gra Cyberpunk 2077 - ścieżka dźwiękowa (w formacie audio CD, a nie żadne MP3) - artbook w (kredowy papier, twarda oprawa - grrrruby) - płyta DVD z materiałami "making of", "dev diary"...
  18. P

Fanowski kościany poker

*.* REDzi, a są jakieś szanse, że takie cudo wprowadzicie do sprzedaży? bo bardzo chętnie bym kupiła... :D
  19. P

Problemy z grą - instalacja i uruchomienie podstawowej gry oraz patcha 1.4 [ER]

Miłam ten sam problem. tak jak kolega wcześniej napisał, ściągnij ręcznie najnowsze sterowniki Tages. Prawym przyciskiem myszy na nie i wybierz opcje uruchom jako administrator. Jak się zainstaluje, to dopiero odpal :) U mnie pomogło. A na Win 7 RC wchodzi już bez dodatkowej instalacji :D
Top Bottom