Search results

+
  1. S

Hotfix 1.04 — lista zmian

Po tej latce zaczely mi sie dziwne bledy nie moge przez pewien czas wyciagnac broni opcja skoku chwilowo sie wylacza i mimo ujonczebia misji i bezpiecznej strefy nie moglwm zapisac gry wczesniej nie odczowalem takich problemow mimo ze gram na xbox one
  2. S

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

a mozesz mi powiedziec co tam zmienic bo srednio sie na tym nie znam a nie chce czegos popsuc
  3. S

jak pisalem wczesniej moja karta graficzna to nvidia geforce gt 630 4gb czy zna ktos albo wie czy jest jakas mozliwosc ustawienia jej aby gra dzialala troche plynniej na minimalnych wymaganiach nie chodzi mi o jakas boska grafike ale o sama przyjemnosc z gry :)
  4. S

aha no trudno bede grac z przycinkami hehe
  5. S

hej mam pytanie moj procesor to AMD fx (tm)-4300 Quad-core Processor 3,80 mam 8 gb ramu a karta graficzna to nvidia geforce gt 630 4gb a niestety gra nie dziala plynnie nawet na najmniejszych wymaganiach czy cos z tych elementow jest za slabe?
  6. S

prosze o pomoc

ok a mozesz mi powiedziec gdzie tam to znajde bo troche juz tam grzebalemi nie znalazlem ---------- Zaktualizowano 17:50 ---------- ok chyba juz znalazlem ---------- Zaktualizowano 18:13 ---------- mimo ze zainstalowalem ta aktualizacje gog nadal proboje cos pobrac
  7. S

prosze o pomoc

wiesz bład nie wyskakuje nagle przerywa sie samo sciaganie ---------- Zaktualizowano 17:36 ---------- jezeli nei zadziala po sciagnieciu tego linku ktory mi przeslales sproboje wstawic zdjecie jak przerywa sciaganie
  8. S

prosze o pomoc

przeinstalowalem gre teraz proboje sciagnac aktualizacje 1.1 ale niestety wyskakuje po kilku procentach instaled failed ---------- Zaktualizowano 17:26 ---------- przepraszam 1.02
  9. S

prosze o pomoc

prosze o pomoc witam mam pytanie wlasnie nabylem wiedzmina 3 zainstalowalem gre z plyt lecz nie moge jej uruchomic czy to oznacza ze musze sciagnac plik wazacy ponad 20 gb pytam bo przy probie sciagania patchy wyskakuje blad
  10. S

prosze o pomoc

prosze o pomoc witam mam pytanie wlasnie nabylem wiedzmina 3 zainstalowalem gre z plyt lecz nie moge jej uruchomic czy to oznacza ze musze sciagnac plik wazacy ponad 20 gb pytam bo przy probie sciagania patchy wyskakuje blad
  11. S

Problemy z instalacją gry - temat zbiorczy

dziekuje ci za sybka pomoc :)
  12. S

to jest caly zestaw wiedzmin plyta z muzyka plakat i puzle dostalem to na urodziny
  13. S

to dziwne ze musze sciagac rozszezenie do nowej gry wczoraj ja rozpakowalem
  14. S

przepraszam jezeli to blad ze to nowy temat ale mam taki problem po instalacji wiedzmina 2 wyskakuje okienko do wpisania klucza gdy wpisuje klucz pojawia mim sie ciagle komunikat abym uzyl ekranu startowego do aktywacji gry co zrobic wiec zeby ja odpalic dziekuje za szybka pomoc
  15. S

GeForce Experience 1.6.1

witam moze ktos mi pomoe wlasnie otrzymalem wiedzmina 2 wersja rozszezona po instalacji pojawia mi sie komunikat abym podal klucz po jego wpisaniu wyskakuje mi okno zebym uzyl ekranu startowe co mam z tym zrobic?? wpisywalem wszystkie klucze instalowalem gre 2 krotnie czy to mzoe byc spowodowane...
Top Bottom