Search results

+
  1. CreepyRedOwl

Rozpoczął się Sezon Wilka!

Tak to działa, wydaje mi się. Kupiłem Premium na początku, więc nie przetestowałem. Ale raczej gdzieś czytałem w opisie, że powinno być tak, jak piszesz: po wykupieniu Premium dostajesz wstecz nagrody z wcześniejszych poziomów. Może jednak się upewnij. 1610981233 Oglądałem dzisiaj kilka streamów...
  2. CreepyRedOwl

Patch notes 8.1

Most likely lost in the abyss of Night City :-/
  3. CreepyRedOwl

Patch notes 8.1

OK, so they managed to fundamentally break the game despite the fact it has been virtually not changed at all - GGs CDPR! Or is it a bug that was there before? If it is the latter my guesses are: Viy, Lippy or the entire Nilfgaard fraction... :)
  4. CreepyRedOwl

Is anyone else finding the Seasonal contract system broken?

Same problem here - no matter what Alzur skin I put on, the game always shows Ronin thumbnail and contracts associated with other skins do not progress. CDPR, I know you have CP 2077 apocalypse etc., but, please, do something with the bugs in Gwent.
  5. CreepyRedOwl

GWINT na Steam Awards 2020!

Zrobione! Jakość wizualna Gwinta jest naprawdę mega. Poza niektórymi planszami w 4K. Ale ogólnie szacuneczek!!!
  6. CreepyRedOwl

Sezon Mahakamski i aktualizacja 7.4 już tu są!

@Alicja Drogi CDPR, czy możecie skorygować tę informację? Każda karta, również artefakt, otrzymuje wytrzymałość. Może to nie jest problem, jeśli chodzi o sam tryb sezonowy - rozgrywka i budowanie talii pod nią też są ciekawe, ale jednak nie jest to opis adekwatny, a w każdym razie niekompletny :-/
  7. CreepyRedOwl

Dzisiaj rozpoczęła się Podróż Alzura!

Ufff... nie ma nagród za lewelowanie ponad 100! Good! Wczoraj siedziałem do 3 rano, żeby wbić level 160 w ostatniej chwili :p To chyba było pomyślane pod no-life'ów w stylu Tryneta, nie dla ludzi, którzy coś jeszcze w życiu robią poza Gwintem xD I animacja na ekranie ładowania się nie zacina -...
  8. CreepyRedOwl

Rozpoczął się Letni Festiwal!

Czy informacja, że nagrody zwycięskiej strony są dostępne przez tydzień i ikonka skrzyni oznaczają, że można jeszcze coś dostać? Wybrałem stronę, która wygrała i nie wiem, czy mam jeszcze coś gdzieś odebrać? Może jestem ślepy :-/ Dostałem już oczywiście tytuł i punkty nagród za zrobione zadania.
  9. CreepyRedOwl

Can you run Gwent on MS Surface Pro 6?

Hi, guys! I've been wondering how does Surface Pro 6 performs when it comes to gaming. Anyone has got any experience with Gwent on it (or any other Surface)? Does it run OK? Does it consume a lot of battery? What about the interface - does it work well when you are playing in tablet mode (no...
  10. CreepyRedOwl

Przedstawiamy piąty dodatek do GWINTA, Pan Lusterko!

Nie rozumiem trochę problemu z ceną pre-ordera. Jest tam 35 beczek w max pakiecie. Zapewne u Sklepa beczki z tego dodatku będą w tej samej cenie, co pozostałe, czyli po 100 golda. Grając nawet casual, można spokojnie zarobić średnio na beczkę dziennie (daily + GG + RP). Znaczy to, że jeśli...
  11. CreepyRedOwl

Przedstawiamy piąty dodatek do GWINTA, Pan Lusterko!

Ciekaw jestem, jak długo istniałby Gwint, gdyby nie zarabiał... Komu się to nie podoba, powinien protestować przeciw kapitalizmowi, a nie cenom pre-orderów w Gwincie :-/.
  12. CreepyRedOwl

Oglądajcie pierwszy turniej 2. sezonu GWENT Masters w ten weekend!

Czy ktoś widział gdzieś linki do talii, którymi grają uczestnicy rozgrywek?
  13. CreepyRedOwl

Nieoczekiwane serie zdarzeń - czy losowość w Gwincie jest rzeczywiście losowa?

Byłoby to chyba OK, gdybyśmy wiedzieli coś więcej o algorytmie doboru przeciwników. I o innych, jeśli nie są losowe.
  14. CreepyRedOwl

Nieoczekiwane serie zdarzeń - czy losowość w Gwincie jest rzeczywiście losowa?

To będzie wpis z cyklu wyznań paranoika, więc od razu zaznaczam, że trzeba to czytać z jednym wielkim znakiem zapytania. :) Gram w tego Gwinta i gram i nie mogę się czasem nadziwić, jak mało prawdopodobne rzeczy się zdarzają. Np.: w pięciu kolejnych beczkach zestawu podstawowego cztery razy ta...
  15. CreepyRedOwl

Błędy w Gwincie

To ciekawe - a ile osób gra? Zastanawiałem się nad tym, ale nie wiem, jak sprawdzić. Jeśli masz jakieś dane, to podeślij, pliz. 1590145274 Jasne, masz rację, wiadomo, o co chodzi. Był to skrót myślowy, ale nie należy za bardzo skracać xD 1590157945 Wiesz co, do tej pory też mi się tak z...
  16. CreepyRedOwl

Błędy w Gwincie

Z przekonaniem, że kurs akcji CDPR i prognozy biur maklerskich mają istotny związek z faktyczną kondycją firmy i pozwalają coś powiedzieć o jej przyszłości. Bardziej miarodajna wydaje mi się niestety liczba bugów w Gwincie i niezdolność CDPR do ogarnięcia projektu, który jak na MMO ma skalę...
  17. CreepyRedOwl

Błędy w Gwincie

Przecież to jest samozwrotna gra, w której znajdujesz sobie coś, co pompujesz, ile się da, bo wszyscy na tym zarabiają, a realne fundamenty nie mają znaczenia. Historia akcji CDPR w ostatnich miesiącach to przykład współczesnej tulipomanii: https://pl.wikipedia.org/wiki/Tulipomania. Jak to...
  18. CreepyRedOwl

Błędy w Gwincie

Przykre by to było, ale nie jest wykluczone...
  19. CreepyRedOwl

Błędy w Gwincie

Jasne, teraz rozumiem, sorry za wyjaśnianie oczywistości! Ja mam takie wrażenie, że zespół Gwinta sam nie za bardzo ma wizję, dokąd ta gra ma zmierzać i co ma się w niej dziać poza sezonami, doraźnym balansowaniem frakcji itp. Więc tak rzucają nagle jakieś rozwiązanie, jak np. Podróż, a później...
Top Bottom