Search results

+
  1. C

Problemy z sefirami, sefiry

Witam!Gdzieś zauważyłem taką wiadomość - bardzo możliwe, że było to - szczerze to nie pamiętam :(Tym bardziej bo ciężkim dniu w pracy :/Jakby nie patrzył na pewno nie była ta informacja w zupełności na darmo :)Jednak zastanowiło mnie to, że zawsze przy użyciu przedmiotu fabularnego był on...
  2. C

Witam!Więc jest tak - wstyd się przyznać, ale przyznam się bez bicia :DNie zwróciłem uwagi, że pasek z przedmiotami fabularnymi się przesuwa :PZawsze podświetlany był każdy portzebny w danej chwili przedmiot i nie zwróciłemwcześniej na to uwagi.Kurczaki zaśmieciłem tylko forum niepotrzebnie...
  3. C

Patch jest najnowszy 1.3Co do save`a to nie sprawdzałem - zerknę teraz, ale mam nadzieję, że nie będę musiał cofać się do czasu kiedy rozmawiałem z Raymondem o zwabieniu Kalksteina do wieży.
  4. C

Witam!Ja również mam problem z sefirami. Wszystkie 9 już są w obeliskach, niestety ostatnia (od Raymonda) znika mi z ekwipunku. Na terenie Wyzimy jest wśród przedmiotów fabularnych, natomiast jak jestem już na bagnach to nie mam jej tam. Kalkstein nie chce ze mną rozmawiać a Raymond czeka przy...
Top Bottom