Search results

+
  1. P

Problemy z sefirami, sefiry

Nie każdy lubi przechodzić grę wg instrukcji.- gra pozwala za wcześnie włożyć sefiry- włożone sefiry w pewnych przypadkach mogą bezpowrotnie przepaść po opuszczeniu bagien.Jak dla mnie to błąd w grze, bo trochę głupio by było sprawdzać za każdym razem w poradniku czy mogę coś już zrobić czy może...
  2. P

Bardzo pomocny post, może wystarczyło dopisać "+1", byłoby szybciej a Tobie i tak chyba nie zależy czy Twój post będzie przydatny czy nie.To nie był pośpiech tylko naturalna ciekawość - pierwszy raz gram w Wiedźmina i klikam na wszystkim co się da. Mogłem włożyć Sefirę - włożyłem (nie wiedząc...
  3. P

Poszukuję zapisu z gry...

Witam,Mam prośbę o save z gry:- końcówka aktu II - przed wejściem do wieży, po zdobyciu wszystkich Sefir- nikogo nie oskarżyłem, wyszło że Raymond to nie Raymond- opowiedziałem się po stronie Zakonu w zadaniu Rozpoznanie Bojem- wszystkie questy zrobione - jedyna rzecz jaka pozostaje to wejście...
  4. P

Witam,Chyba za szybko zużyłem niektóre sefiry - te od Melitele i z kuroliszka - zaraz przy początku II aktu, po tym jak pierwszy raz wybrałem się na bagna. W każdym bądź razie Raymond czeka na mnie pod wieżą, wieża zamknięta, a niektóre obeliski zgasły i nie mogę zdobyć tych sefir (Melitele daje...
Top Bottom