Search results

+
  1. J

Aktualizacja 11.4 — lista zmian

@sir_Patton Skoro wystarczy parę kart, żeby był młyn, to przecież potwory i harmonia grają często Quaxa. Więc też młyny. A z kolei najlepszy wiedźmin Północy nie tak różny od Kolgrima w gruncie rzeczy. Skąd więc taka złość na Nilgaard, skoro wspomniane wyżej frakcje mają podobnie złośliwe talie...
  2. J

@Dawhemar Jak to Nilgaard cały czas wzmacniany? Ja na przykład uwielbiałem grać asymiliacją i nadal lubię, ale znerfili Braathensa i Coup de Grace. Jeśli chodzi o świątynię Melitele. to po pierwsze jej zagranie to 0pt na stole. Po drugie przeważnie nie dobierze się większości kart, które...
  3. J

@Dawhemar Ok, zgoda. Z królowymi mi się pokręciło. Mało gram potworami. Ale poza tym podtrzymuję moje uwagi. Nie rozumiem tego marudzenia. Świetna gra, mało zmian w kartach już istniejących tym razem, ale przecież wchodzą nowe karty. Ani Świątynia Melitele, ani Nilfgaard nie są OP, przed chwilą...
  4. J

Nie chcę być niemiły dla powyższych komentarzy i rozmówców, ale dziwi mnie hejterski ton tych komentarzy. To może też przez takie marudzenie gra się zwija. Obecna meta jest całkiem zbalansowana i gra się dobrze. Królowa Kikimor była jedną z bardziej przegiętych kart i dostała nerfa. Nilfgard...
  5. J

GWENT Homecoming — co czeka GWINTA w przyszłości

Jakby nie było, na razie na laderze gra się fajnie. Nie ma problemów z przeciwnikami, czekania. Dalej gra dużo osób. Więc 2023 powinien być ok. Zawsze rok gry.
  6. J

GWENT Homecoming — co czeka GWINTA w przyszłości

Z nowym Wiedźminem można promować Gwinta. Może by go wogóle nawet dodać, bo wielu fanów Wieśka nie zna Gwinta
  7. J

Aktualizacja 10.12 — lista zmian

Ostatni sezon był dla mnie super, jeśli chodzi o rozgrywki. Można było zrobić masę ciekawych talii, dawno mi się tak dobrze nie grało. Wydaje mi się, że część osób przesadza, że Nilfgaard taki mocny etc. Na przykład klasyczni Korsarze bez Neckera to mocna talia, Symbioza jest mocna etc. Taka...
  8. J

Roadmap Gwinta na 2023 (i 2024) rok

Smutne wieści. Wydaje mi się, że z uwagi na nowe gry i filmy w uniwersum Wiedźmina jest wciąż szansa aby rozleklamować Gwint. Wystarczyłoby go dodać do Wiedźmina IV i do III po renowacji. Jednocześnie dziwię się, że połączono brak nowych kart w przyszłości z końcem Gwent Masters. Nie można by...
  9. J

Aktualizacja 10.11 — lista zmian

Nie rozumiem, dlaczego wszystkie powyższe komentarze są takie marudne. Gram w Gwinta od dodatku "Pan Lusterko", jestem od wielu sezonów na laderze i absolutnie nie mam wrażenia, że gra staje się gorsza. Wręcz przeciwnie. Pojawiają się nowe archetypy, nowe strategie. Owszem, zdarzają się sezony...
Top Bottom