Search results

+
  1. B

[BUG] Złoto Głupców

U mnie zaś zaraz po rozpoczęciu questa, kiedy wstawiam się za Jontkiem i rozpoczyna się walka z bandytami to występuje bug, który polega na tym, że bandyci się nie ruszają a zamiast jakiegoś poziomu to wyświetla się nad nimi "-1". Na nic nie reagują, ani na znaki, ani na ciosy.
  2. B

Łatka 1.10 - Lista zmian

Kolejna łatka, a Wilkołak wyje i wyje i umrzeć nie może...
  3. B

Pobieranie DLC i patchy

Muszę się jeszcze raz zapytać, bo nie zrozumiałem wcześniejszych odpowiedzi. Co trzeba zrobić jak próba wgrania DLC kończy się usunięciem całej gry (i przy okazji skazaniem na kolejną długą instalację)?
  4. B

Ankieta o grach komputerowych

Witajcie! Ponownie zachęcam do odpowiedzenia na poprawioną wersję ankiety, tym razem prościej - w formie elektronicznej. Zapraszam! http://www.ebadania.pl/3e63215427fd26fe
  5. B

Dzięki za każdą odpowiedź! Zachęcam innych do udzielenia odpowiedzi. Piszcie swoje uwagi i spostrzeżenia, są dla mnie bardzo ważne, gdyż na błedach człowiek się uczy.
  6. B

Ankieta o grach komputerowych Siemka! Na zadanie na marketing dotałem zadanie przeprowadzenia ankiety na wybrany temat. Odpowiedz, a bardzo mi pomożesz! Z góry dzięki -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A N K I E T...
  7. B

Saskia - smok

Racja. W ścieżce Roch'a o tym że Saskia jest smokiem można dowiedzieć się tylko z dziennika z opisu zadania Wejście smoka. Zastanawia mnie jeszcze dlaczego jeśli pójdziemy ratować Triss, to później, na obradach Roch zostaję objęty banicją? Nagle Natalis wypala, że zostaje on pozbawiony...
  8. B

Saskia - smok

Można wiedzieć kiedy??
  9. B

Saskia - smok

Saskia - smok Czy w całej grze idąc ścieżką Roch'a dowiadujemy się że tak naprawdę to Saskia jest smokiem?
  10. B

Kto we Flotsam wspominał o kobiecie rządzącej armią?

Wiem, że to ona dowodziła tą chłopską armią. Ale jej samej w akcie I nie było ale dwie osoby o niej wspominały podczas rozmowy. Jednym z nich był Detmold (zadanie Gdzie jest Triss M?. A druga rozmowa właśnie nie wiem z kim (Mówił że do czego to doszło że baba armie ma). Głupi temat ale tak mi to...
  11. B

Kto we Flotsam wspominał o kobiecie rządzącej armią?

Kto we Flotsam wspominał o kobiecie rządzącej armią? Siemka, możecie mi powiedzieć z kim Geralt prowadził rozmowę podczas której, jakaś osoba mówiła że do czego to doszło że kobieta dowodzi armią.
Top Bottom