Search results

+
  1. burn8484

"Cyberpunk się wypłaszczył" - czyli problem z uruchomieniem gry.

Jak poradzić spobie z problemem występującym w trybie foto? robię misję dla Kerrego i tam jest przymus zrobienia fotki, problem w tym że gra wywala się za każdym razem, i nie mogę kompletnie tego obejść, kiedyś dało się wyjść z trybu foto wciskając N i zaliczało. Teraz niestety po wyjściu z...
  2. burn8484

Aktualizacja 2.3 — lista zmian

no i wróciłem do gry i objawił mi sie ogromny problem, w prawdzie mój sprzęt to nie demon wydajności ale dawał radę zawsze rozdzielczosć 3440x1440 procek to już nieco leciwa i7 8700k 48GB ram i rtx 3080 i jak dało się grać majac średnio 50-60fps czasem więcej, tak po aktualizacji niestety gra...
  3. burn8484

Aktualizacja 2.3 — lista zmian

Klasyk :) że też są ludzie którzy nie oglądali, albo ja już tak stary w porównaniu do reszty haha co do samej aktualizacji 2.3 cóż każdy by chciał więcej wszystkiego :) zwłaszcza w takiej grze :) ale już za rogiem cyberpunk 2 więc kto wie :) drugi obiecany przy premierze dodatek też bym chętnie...
  4. burn8484

Aktualizacja 2.1 — Lista zmian

Czego twórcy nie dodali jeszcze, zrobił moder :) https://www.nexusmods.com/site/mods/738?tab=files modzik dodający FSR 3 i ichniejszy generator klatek :) i działa z CP
  5. burn8484

Aktualizacja 2.1 — funkcje dostępności

chętnie dla tej płynności zobaczę AMD FSR 3 w Cyberpunku, zwłaszcza że mam rtx 3080 10GB, ale domyślam się że tu wiele zależy od współpracy z samym AMD, i nie jest implementacja tego taka prosta jak w przypadku DLSS Zwłaszcza patrząc np takiego starfielda który był tworzony we współpracy z AMD...
  6. burn8484

Aktualizacja 2.1 — funkcje dostępności

a kiedy FSR 3???
  7. burn8484

Aktualizacja 1.3

to dlc to jakaś kpina masa ludzi kupiła grę przed premierą w tym ja, wydali taki niedopracowany gniot ale grać i tak się dało dość przyjemnie na PC ale co łatka to gorzej, błędy zgłaszane najczęściej nie zostają usuwane, minimapki ponoć nie dało się robić, to moderzy zrobili i się okazało że się...
  8. burn8484

Aktualizacja 1.23

latarka fajna rzecz ale to świat cyberpunk więc zamiast latarki jakis wszczep bądź modyfikacja do oczu z noktowizją a nie jakas tam XX wieczna latarka :P a co do minimapy to fakt jest tragiczna truja o tym wszyscy i wszędzie a Redzi olali to totalnie... moderzy juz to naprawili a twórcy nie...
  9. burn8484

Ważna informacja dotycząca Aktualizacji 1.2

a ja sobie poczekam z koljnym, przejsciem do tej 1.12 o ile bedzie zawierała jakas zawartość dodatkową lub do planowanych dodatków :)tak czy siak nowa postać czeka na aktualizacje i dodatki wszelkiej maści :) i kto wie może nim wyjdzie 2 duży dodatek uda sie dorwac w końcu kartę 3070/80 w...
  10. burn8484

szóste drzewo umiejętności

u mnie to pole znikło po którejś aktualizacji chyba 1.04 albo 1.05 i mam tylko 5 drzewek
  11. burn8484

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

większość misji jest ze sobą w jakiś sposob powiązana (chyba), i np robiąc zadanie poboczne A możesz pchnąc do przodu zadanie poboczne Y itd itp podobnie z głównym wątkiem fabularnym, to tak jak by Gra dawała ci szanse na to byś się w między czasie innymi zadaniami zajął :) też początkowo...
  12. burn8484

Misja poboczna: Czerwony Wieszcz

Jak ktoś nadal ma problem niech wczyta save przed przyjęciem tego zadania, a nie tuż po przyjęciu go, miałem to samo, ale na szczęście miałem też save przed rozpoczęciem :) bo wczytywanie save po przyjęciu nie pomagało podobną sytuacje miałem z domofonem jak miałem wejść do Palmerów też był...
  13. burn8484

Gdzie te nagrody za zakończenie gry!

Ja za ukończenie fabuły nie dostałem kompletnie nic, nic a nic mi nie doszło w ekwipunku ani u ripera (żadnego obskoczyłem wszystkich) nie znalazłem nic czego nie było by przed finałem, tak więc nagród za ukończenie ZERO
  14. burn8484

Rykoszetowanie

A ja totalnie nie skumałem co to za strzałeczki mi się wyświetlają jak celuje hahahaha
  15. burn8484

Misja poboczna: Czerwony Wieszcz

u mnie w tej misji był mały bug i router był pozbawiony interakcji, wczytanie save tuż po przyjęciu zadania też nie pomogło, jedyne co zadziałało to wczytanie jeszcze wcześniejszego save i przyjęcie misji ponownie
  16. burn8484

Hotfix 1.05 — lista zmian

Tak czytam o tych wszystkich błędach na jakie trafiacie i zastanawiam się w jaki sposob je wywołujecie :) miałem 2 które wymusiły wczytanie wcześniejszego save 1) w samouczku po zebraniu "apteczki" nie mogłem jej użyć 2) nie mogłem wyjść z trybu skanowania To były dwie takie sytuacje Inne...
  17. burn8484

Zaktualizowane wymagania sprzętowe

i7-8700K 16GB Ram 3200Mhz i niemal klasyk tu widze RTX 2070 Super Ciekawe na jakich detalach pójdzie - rozdzielka to FHD max więc z RT więcej niz minimum :)
Top Bottom