Search results

+
  1. P

W3 vs W2 vs W1 [SPOILERY]

Mam spędzone z grą ponad 20 godzin. I na plus na pewno należy zaliczyć : - świetne zadania główne i ich powiązanie z pobocznymi - dużo bardziej rozbudowane zadania poboczne. - zdecydowanie najciekawiej zaprojektowane potwory w całej serii . Dużo nowych bestii , a i występujące we wcześniej...
  2. P

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Jeżeli to co napisali na stronie pcgamer się sprawdzi to świetnie. Cienie się obniży , hairworks wyłączy i powinno być nieźle.
  3. P

Słabiutko ten benchmark wygląda. Na gtx 970 z procesorem za 1,5 tys zł tylko 40 fps na sekundę w jakość grafiki zbliżonej do ps4. ( ultra na pc wyglada jak wersja na konsole, nie licząc gameworks , którego nawet titan x nie odpali w 60fps w full hd). Jedna rzecz na plus to , ze poprawili kolory...
  4. P

Pierwszy benchmark na niemieckiej stronie. Jak wam pójdzie . http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/
  5. P

Wiedźmin 3 - grafika

Dla osób z gtx 980 na pokładzie ( Titan X podobo też sobie poradzi ) Nvidia Gameworks. Niektóre obiekty np. futro biesa wyglądają przepięknie.
  6. P

Wiedźmin 3 - grafika

Fajne porównanie . Tekstury to trzeba będzie musowo na ultra ustawić.( podobno już gtx 770 sobie z tym radzi)
  7. P

Wiedźmin 3 - grafika

Na anglojęzycznej wersji forum napisali , że to wersja na pc z patchem ( widocznie niektórzy , dziennikarze z branży dostali go wcześniej) http://www.twitch.tv/germandota
  8. P

Wiedźmin 3 - grafika

Porównanie opcji graficznych na PC
  9. P

Wiedźmin 3 - grafika

Masz , może linka do tego streama ?
  10. P

Wiedźmin 3 - grafika

@adventus.991 Rzeczywiście świetnie wyglądają ,ale co z tego skoro w takiej rozdzielczości nawet Gosu nie zagra. Podejrzewam , że w full hd na ultra na pc gra nie będzie się specjalnie różnić od wersji z ps4
  11. P

Wiedźmin 3: platformy

W takim razie zobacz to porównanie ta sama fryzura . Moim zdaniem wygląda lepiej na ps4. Zaznaczam, jeśli włosy na pc bez uruchomionego nvidia hairworks będą tej samej jakości co na ps4 to będę zadowolony.
  12. P

To się jeszcze okaże. Zobacz porównanie wersji pc i ps4 .Zakładam , że w wersji pc nie jest włączona opcja nvidia gameworks bo jeśli jest to oznacza , że bez uruchomionego hairworks włosy wyglądają lepiej.
  13. P

No właśnie i to jest skandal , że ultra na pc ma tak kiepsko wyglądające włosy . Jak obejrzałem ten filmik z porównaniem wersji pc i ps4 ( który został usunięty na prośbę redów ,ciekawe dlaczego) to zdumiało mnie to , że włosy wyglądają bardziej realistycznie na konsoli niż pc. Tego się...
  14. P

Wiedźmin 3 - grafika

Oczywiście MM nie powiedział , że gra aktualnie wygląda w ten sposób na PC Przypomniał mnie się fragment rozgrywki W3 ze zmierzoną płynnością animacji na kanale digital foundry. Jak widać przy takiej jakości grafice Xboxone nie jest wstanie utrzymać stabilnych 30 klatek , a w momencie walki...
  15. P

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Ator i JerzyThegamer : let's play w języku polskim
  16. P

Data premiery - równi i równiejsi?

A tak powinno być https://youtu.be/Qf3eX-9icgU?t=11s Poza tym czytałem , na jakim zagranicznym forum , że koleś mieszkający w Los Angeles też sobie kupi grę przed " światowa premierą"
  17. P

Wiedźmin 3 - grafika

A propos wpływu rozdzielczości na jakość grafiki . Choć nie mam na ten temat zielonego pojęcia to z tym większą chęcią się wypowiem. :) Znalazłem taki o to obrazek ilustrujący " prawo malejących przychodów"
  18. P

Wiedźmin 3 - grafika

Mam pytanie odnośnie technologii odpowiedzialnej za wygląd włosów i futra. Słyszałem , że na konsolach zastąpiono technologię nvidia gameworks jakąś inną mniej zasobożerną dzięki czemu włosy też nieźle wyglądają. Wobec tego czy na PC będzie dostępna ta sama opcja graficzna dla osób , które...
  19. P

Wiedźmin 3 - grafika

Też kupiłem Gtx 970 ( uprzednio miałem R9 280x) i wygląda na to , że zagramy w takiej samej jakości grafiki jak posiadacze ps4, choć mam nadzieje , że w zdecydowanie powyżej 30fps.
  20. P

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Stream z W3 od IGN https://www.youtube.com/watch?v=H3qx-nTBnUs
Top Bottom