Search results

+
  1. L

When will the next patch [1.22] been released for PC ?

Just some spanish extras, no fixes. https://twitter.com/Marcin360/status/741288588768366592
  2. L

Przelanie gniewu nie działa

Przelanie gniewu nie działa Wersja cyfrowa Steam. Przelanie gniewu zużywa 3 punkty adrenaliny, ale nie rzuca ulepszonego znaku (sprawdzone na igni, pomimo przytrzymania przycisku nie aktywuje się "miotacz ognia").
  3. L

Any news about the next patch?

If they don't want to release it because it's friday, then release it as BETA Patch on Steam/ GOG. This way people can decide if they want to risk it. Or at least give us some small hotfixes before the big patch, please.
  4. L

Marcus T.K Hodgson book merchant of Novigrad missing

He's missing in my game too. 1.10, Hearts of Stone installed.
  5. L

[BUG] Spisek

Gdzieś na forum znalazłem sposób na obejście tego problemu. Nie rozmawiajcie z Markizą, tylko po wejściu do zamtuza od razu skręćcie w lewo, a później przejdźcie przez drzwi po prawej. Znajdziecie się w garderobie. Tam skręćcie w lewo i podejdźcie do ściany, gdzie są ukryte drzwi na piętro. W...
  6. L

[BUG] Spisek

[BUG] Spisek Po porozmawianiu z Markizą Serenity quest nie posuwa się dalej. Postać nie otwiera sekretnych drzwi, stoi tylko w miejscu i nie można wejść z nią w żadną interakcję.
  7. L

Informacja dotycząca źle zliczanego doświadczenia

W modzie jest deinstalator, a jeżeli mu nie ufasz, to wystarczy zrobić kopię pliku patch.bundle i wszystko wraca do normy. Sam korzystam z moda i szczerze polecam.
  8. L

Żadne przyzwyczajać, takie zachowanie należy potępiać. Na przykład ja wraz ze znajomymi zagłosujemy portfelem tak przy season passie jak i przy kolejnych grach CDPR.
  9. L

Proszę Cię bardzo, oficjalne stanowisko. Patch jest "right around the corner", czyli tłumacząc na nasze: "nie wiadomo kiedy" :)
  10. L

Na forum angielskim wyczytałem, że Dorwać Juniora jest warte 500 XP, a Poeta w opałach 1000 XP. Nie dostałem doświadczenia za żaden z tych questów. Niby w jaki sposób pominięcie całego poziomu postaci w grze RPG "nie wpływa na balans"?
  11. L

[BUG] Ludzie w opałach Oxenfurt

[BUG] Ludzie w opałach Oxenfurt Ja wiem, że elfy są bardzo kulturalne, a ten najwyraźniej nie chce obrazić porywaczy, ale to już chyba przesada ;) Znacznik znajduje się na wschód od Oxenfurtu, npc nie rusza się po otwarciu klatki, wczytywanie save'a nie pomogło.
  12. L

[BUG] Pierwsza mapa Ibrahmia Savi

[BUG] Pierwsza mapa Ibrahmia Savi Po przeczytaniu mapy nie pojawia się zadanie z ekwipunkiem niedźwiedzia, a przedmiot zostaje w menu przedmiotów fabularnych.
  13. L

My beard doesn't grow!

My beard doesn't grow! After visiting the barber my beard stopped growing. I've tried every style possible and nothing helps. Can I reset it somehow?
  14. L

Full Combat Rebalance 2

I was talking about this patch. I don't have any game- breaking bugs, the mod is playable and a lot of fun. I'd simply like to start my second playthrough with a final version.
  15. L

Full Combat Rebalance 2

Any news on the patch?
  16. L

Full Combat Rebalance 2

Hello! Is it possible to craft the Kayran carapace armor in FCR2? I've been looking for the diagram with no luck.
  17. L

[W2][mod] Full Combat Rebalance 2

Witam, mam drobny problem z FCR 1.1. Mianowicie zabiłem Kejrana i odebrałem zapłatę od kupca, ale nie dostałem schematu na zbroję z truchła potwora. Schemat pojawia się później czy został usunięty z moda?
  18. L

Full Combat Rebalance 2

Thanks. One more question: playing a modded game won't screw anything up with achievements and get me in trouble with steam?
  19. L

Full Combat Rebalance 2

Hello Flash, will we be able to use this mod with steam copy of the Witcher?
  20. L

[MOŻLIWE SPOILERY] Patch 2.2 - błędy w grze, propozycje zmian

1. Powrót do blokowania z podstawowej gry. 2. Usunięcie efektu towarzyszącego mieczom Świętokradcy, Bratobójcy i Wiarołomcy- w nocy nic nie widać, w dzień niewiele lepiej.
Top Bottom