Search results

+
  1. U

Miecz Geralta.

Nie trzeba szukać srebrnego miecza za wielka wodą, wystarczy wejść na fb kowala Szymona Chlebowskiego.
  2. U

Wiedźmin 3: edycja kolekcjonerska

Całkiem zacna mapa jest w edycji kolekcjonerskiej Rome Total War 2, na płótnie: http://assets.sbnation.com/assets/2600377/total-war-rome-2-ce_1280.jpg Ucieszył bym się z takiej w Wieśku 3.
  3. U

Wiedźmin - planszówka lub RPG

W takim razie już wiemy co znajdzie się w edycji kolekcjonerskiej.
  4. U

Mod FCR do Wiedźmina 2 - łatka 1.1

U mnie piruet się często buguje, Geralt się nie kreci tylko stoi w rozkroku i tak cały czas, oraz czasem nie można się ruszać po piruecie. Ogólnie te PIRUETY to w moim przypadku powodują masę problemów. Też tak macie?
  5. U

Tylko ja mam wrażenie ze gra z FCR2 jest banalna(poziom mroczny)? Przeszedłem dopiero prolog ale wpadam w grupę zbrojnych i klikam LPM i to nic po za tym, nie ważne czy ma tarcze czy ciężką zbroje i tak padają jak muchy...
  6. U

Mi również nie działa na świerzej wersji ani fix 1.1a nie pomogł
  7. U

Zapomniany miecz Vranów

w artbook'u (str. 91) znajduje się koncepcja tej broni, co prawda jako sztylet ale wg miecz jest rozciągnięty na długości ostrza. Dobrze widać detal:
  8. U

Profesjonalny wiedźmiński fanfilm.

Całkiem spoko, ale to nie to wg mnie. Albo animacja albo rzeczywisty film a nie półśrodki. Animacja mi się kojarzy z serialowym smokiem, niby fajny rusza się ale wygląda sztucznie. Szkoda ze HBO nie chce zekranizować wiedźmina, to było by coś.
  9. U

W2 - zbroje/pancerze/kurtki

mało ekwipunku źle dużo też złe... jest w każdym akcie mroczna zbroja itp, jak ktoś ja zdobędzie to ma na cały akt coś na zasadzie zbroi kruka z W1.
  10. U

Problemy sprzętowe, z wydajnością / pytania o upgrade sprzętu - temat zbiorczy

fajnie ale tez dodam ze na ultra ustawieniach bez EE lepiej śmigało, teraz doczytuje teren jak na xbox'e np czego nie miało miejsca wcześniej i Geralt często zamiast bić mieczem wroga bije powietrze...
  11. U

Zapis z wiosennej konferencji CD Projekt RED

jest już dostępny plik graficzny[tapeta] z tego i poprzednich news-ów?
  12. U

Wiedźmin 3: questy i konsekwencje decyzji (pomysły)

A ja bym chciał krypty, stare cmentarze i dworzyszcza lub podobne inne miejsca. scarface131313 i Gadający miecz - "U nas, w Crinfrid - mruknął Boholt - trzymają takich w obórce, na łańcuchu, i dają kawałek węgla, wtedy oni na ścianach cudności malują."
  13. U

Zbroja i broń z trailera

skoro to ten sam silnik to dało by rade ten model Geralt'a z filmiku w formie modu dać do Wiedzmina 1 ?
  14. U

Włosy geralta

w 2.0 włosy mogliby wybielić, i ogień jest zbyt czerwony wg. mnie bardziej żółty powinien być.
  15. U

Wiedźmin 2 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

nie każdy gra 24/7, a poza tym co to za przyjemność w 3 dni przejść cała grę.
Top Bottom