Search results

+
  1. N

Królestwa Północy - najlepszy dowódca

Królestwa Północy - najlepszy dowódca Cześć, w tym wątku chciałem poruszyć temat tego, kogo uważacie za najlepszego i aktualnie mocnego dowódcę z frakcji Królestw Północy. Dawno temu dla składania talli Nilfgardu zmieliłem wszystkie karty wraz z dowódcami. Po czasie wiem, że był to błąd i teraz...
  2. N

[FAQ społeczności] Nie rozumiem działania Karty / Talii / Gry - wątek zbiorczy

Niech mi ktoś rozjaśni jak działa silver krąg przywołań? Zdarzyło się, że czasami skopiowało wrogiego golda.
  3. N

Talia do oceny (Movran Voorhis)

A czym mogę zastąpić Leo? Aktualnie mam tej karty i mało skrawków, by ją kupić. Dopóki nie uzbieram jaka dobry gold za aarda? Dlaczego Cantarella jest tak ważna? Dużo razy mi zepsuła mecz, bo dodała 10 punktów przeciwnikowi a mi wylosowała jakąś słabą kartę. A jeśli już dam Cantarelle to za...
  4. N

Czasami Aard dawał mi wygraną w postaci kombo ze skelligijskim sztormem. Myślisz, że do Voorhisa nie pasuje? A może zamiast alchemika podmieniającego epidemię jakaś inna brązowa karta? Np kajdany z dwimerytu? Pomogły by na ukrytego, które rośnie do 20/30 punktów?
  5. N

Talia do oceny (Movran Voorhis) Witam. Chciałem przedstawić swój deck do oceny przez bardziej doświadczonych graczy. Proszę o subiektywną opinię i ewentualne sugestie co do zmiany poszczególnych kart, itp. Obraz do talli wrzuciłem w odnośniku.
  6. N

Nowe Forum - bugi, błędy, zgłoszenia

Nie wiem czy to błąd ze strony forum czy coś ode mnie, ale czcionka jest taka nieczytelna. Jakby nie była w HD.
  7. N

SOLVED Zacinanie dźwięku

Dokładnie to samo miałem. I właśnie zrobiłem te dwa punkty, które napisałem i pomogło. Tylko nie wiem czy format czy przeczyszczenie wentylatorka w laptopie. Podejrzewam, że przeczyszczenie. Ogarnij i koniecznie daj znać jaki był efekt.
  8. N

SOLVED Zacinanie dźwięku

Witam, widzę, że nikt nie wie jakie jest rozwiązanie tego problemu lub nie chce pomóc. Wspomnę na wstępie, że posiadałem ten sam problem. Dźwięk zacinał się a przy tym był spadek FPS, co znacząco irytowało i utrudniało rozgrywkę. Powiem Wam, co ja zrobiłem w tej sprawie i wydaje mi się, że...
  9. N

Ciekawe zagrania Nifgaardu

Ja właśnie masteruje talię Nilfgardu i widzę w niej potencjał, ale właśnie tak jak mówi mój przedmówca - często zdarzają się sytuacje, gdzie nie ma czym zagrać. Wydaje mi się, że Nilfgard jest mocno uzależniony od dobrego ułożenia talii i trafienia dobrych kart.
  10. N

STREAM: Omówienie nadchodzącej aktualizacji

Cześć, rozumiem, że to będzie aktualizacja masowa i obejmie też gwinta na gogu a nie tylko na streamie? Wiadomo kiedy dokładnie będzie uptade?
  11. N

Błąd z zadaniami

Błąd z zadaniami Witam, chciałbym prosić o pomoc w sprawie bugu. Przechodzę trzeci raz Wiedźmina 3 i tym razem przechodzę na tak zwaną czystkę (pytajniki, zadania, itp). Aktualnie przeszedłem główną fabułę i jestem na etapie wykonywania dodatku Serca z Kamienia a potem Krew i Wino. Mój problem...
  12. N

Wiedźmin 3 - Gra uruchamia się i zaraz wraca do pulpitu

Dzięki za zainteresowanie tematem, ale nic z powyższych działań w moim przypadku nie zadziałało. Jednak znalazłem rozwiązanie. Wystarczyło w aplikacj goog odznaczyć opcje game overlay i gra normalnie się uruchamia.
  13. N

Wiedźmin 3 - Gra uruchamia się i zaraz wraca do pulpitu

Wiedźmin 3 - Gra uruchamia się i zaraz wraca do pulpitu Witam. Wczoraj zrobiłem formata i w dniu dzisiejszym miałem laptop gotowy po wszystkich aktualizacjach, instalacji sterowników a więc na koniec postanowiłem zainstalować i zaktualizować Wiedźmina 3 do najnowszej wersji, 16 DLC, Krew i...
  14. N

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

Czy ten mod fix exp for quest działa na wersji 1.30?
  15. N

Usuwający się miecz

Usuwający się miecz WItam, jak naprawić błąd z usuwającym się samoczynnie mieczem? Podczas gry ciągle przejawiał się komunikat o otrzymaniu srebrnego miecza, który co jakiś czas sam się usuwał i dodawał. Teraz usunął się na dobre przez co nie mogę tknąć Zeugla, bo mam sam stalowy miecz :)...
  16. N

[W1][mod] Full Combat Rebalance v1.6

Z modem FCR 1.6 naturalnie.
  17. N

[W1][mod] Full Combat Rebalance v1.6

Rozwijanie postaci Cześć. Postanowiłem odświeżyć sobie całą sagę Wiedźmińską zarówno gier jak i książek. Duży wpływ na to ma fakt, że oba dodatki do Wiedźmina 3 mam zakupione lecz jeszcze ich nie przeszedłem, więc to była bardzo dobra okazja, by zacząć jedynkę, dwójkę, podstawkę trójki i na...
  18. N

Kod z pudelka nie dziala na GoG :(

Mam ten sam problem ;-) Gra kupiona w gambicie i po próbie wpisania kodu wyskakuje komunikat o błędnym cd-key.
  19. N

Zatem zachowam ten mod w swoim folderze modów i przy kolejnym przechodzeniu Wiedźmina będę go stosował, dzięki.
  20. N

W standardowej grze jest to raczej nie do uzyskania. Jedynie mody ratują sprawę przy takich chęciach. A co konkretnie ten mod daje? Możesz mi objaśnić? :-
Top Bottom