Search results

+
  1. M

Wiedźmin 3: postacie

On chyba w ogóle był ryży, albo przynajmniej miał świńską, różowiutką karnację ;) I już kiedyś pisałem - waga Dijsktry przy podanym wzroście wskazuje, że był co najwyżej potężny, a nie gruby.
  2. M

Nie, któraś jest opisana jako kobieta "posągowej urody" (dokładnie to określenie mi się kołacze w głowie), jestem pewien tego.
  3. M

W końcu, jeśli się nie mylę, posiadała posągową urodę ;) A to wystarczy normalnemu facetowi do zainteresowania się! (Pewnie mylę ją z Sabriną albo jeszcze inną czarodziejką, ale trudno ;) )
  4. M

Wiedźmin 3: Dziki Gon

A to w sumie dobre pytanie. Czy powinien się regenerować po trafieniu srebrnym mieczem, skoro bomba z opiłkami mu to uniemożliwić ma. Przecież z mojego postu nie wynika nic innego (EDIT: A, już rozumiem, niefortunnie użyłem czasu przeszłego!) Bomba ze srebrem zdaje się ma mu uniemożliwić...
  5. M

Gamescom 2014

Brawo, perełka logiki: Przeciwieństwem bezjajeczności jest epickość i walki. Siadaj, pała. Nie, bardzo chętnie zobaczyłbym system dialogów w pełnej krasie. I w ogóle to, jak są napisane te dialogi. Najchętniej na przykładzie dialogu z pazurem, a nie smęcolenia jak z Dżonym.
  6. M

Gamescom 2014

Nie, to są konsekwencje bezjajecznych gejmplejów. W ogóle w tym gejmpleju te bagna są mniejsze niż bajoro, jakie powstaje na mojej ulicy po ulewie...
  7. M

Gamescom 2014

Im dłużej patrzę na "Dżonego" tym mniej mi się podoba. Wolałbym, żeby więcej go nie pokazywali, by nie obrzydzić mi do końca jego designu. Bardzo fajny za to obraz na ścianie w domku.
  8. M

A przepraszam, nie zauważyłem tego. Mnie po raz kolejny zdumiewa, że kosiory w Wiedźminach są takie długie...
  9. M

Gamescom 2014

Jestem rozczarowany. Nic ciekawego nie pokazali.
  10. M

Fritzowi to nie przeszkadzało ;) (Choć tak, pomysł jest totalnie idiotyczny. Ale gdyby zaproponować go Bioware z ich "panseksualnymi postaciami", to pewnie by przeszło)
  11. M

Kolega myli głownię (klingę, brzeszczot) z głowicą. Dodatkowo nie przypominam sobie, by Jaskółka miała dziurawą głowicę. Miała za to ażurowaną klingę
  12. M

Niestety Ciri dostała najgorszą bliznę jaką można było jej zrobić - baaaardzo łukowatą (Skellen ją chyba nie orionem, ale stłuczoną flaszką trafił...) i zbyt estetyczną (Mam znajomą, której na szyi po operacji przeprowadzanej w sterylnych warunkach, skalpelem, z dobrym szyciem, a nie grubymi...
  13. M

Chodaku, ja myślę (ale pewnie się mylę), że autorowi stwierdzenia o chudości chodzi o coś innego - Ciri była raczej smukła, ale wysportowana (grzybki wiedźmińskie, trening, machanie mieczem generalnie wpływajace na fizyczność), a modelka jest po prostu chuda. I nie chodzi tu o zrobienie z Ciri...
  14. M

Wiedźmin 3: system walki

Tyle w temacie parad i innych dupereli.
  15. M

Wystarczy popatrzeć na jej inne cospleje, by zauważyć, że to jej jedyna wizja ;) Ja lubię szczucie cycem tam, gdzie ma ono sens. Tutaj niezbyt go dostrzegam (sens, nie cyca) Nie mam za co jej dziękować, to nie dziękuję. Ponadto zwracam uwagę, że to jej PRACA (wystarczy zajrzeć na profil na fb...
  16. M

Powiedz proszę, że tylko udajesz, że nie doczytujesz tego, co ludzie piszą... Przecież chodzi o to, że cosplejerka ma cycki na wierzchu, nie o to, że je ma. Ale czy w ramach tego musi być głupie?
  17. M

Swoją drogą buty ma idealne do walki.
  18. M

W ogóle dziwi mnie jedno - dlaczego z tej dziewczyny nie zrobiono jakieś cosplejerowej czarodziejki? Wtedy taka nieco nudna, ale jak najbardziej "poprawna" (i "poprawiana") uroda byłaby jak najbardziej na miejscu.
  19. M

Qyzu' Makijaż powinien być taki, by nie było go widać, ale jednocześnie by podkreślał pewne cechy wyglądu postaci, których modelce poskąpiła natura. Stąd powinien wizualnie powiększać oczy (na przykład).
  20. M

Sesja Ciri kojarzy się z jakąś fantasy produkcją spod znaku Brazzers. Smutne.
Top Bottom