Search results

+
  1. W

Wiedźmin 3: sterowanie - mysz i klawiatura / pad

Nie wiem na jakim poziomie gracie (ja na normalnym) ale silny cios na ghule i utopce to jest to co lubie - separuje goscia od grupy i 2 silne i dobranoc :)
  2. W

game pady inne niż xbox

No i udało się uruchomić Wiedźmina 3 na Logitech Cordless Rumblepad 2.Dla tych co dalej się meczą z padami innymi niż Xboksowy podaje rozwiązanie które zastosowałem:1) Sciagamy vibmod x360 CE dla 64 bit np stad : http://www.x360ce.com/Files/x360ce_x64.zip2) 2) Robimy backup plików x360ce oraz...
  3. W

No i udało się uruchomić Wiedźmina 3 na Logitech Cordless Rumblepad 2.Dla tych co dalej się meczą z padami innymi niż Xboksowy podaje rozwiązanie które zastosowałem:1) Sciagamy vibmod x360 CE dla 64 bit np stad : http://www.x360ce.com/Files/x360ce_x64.zip2) 2) Robimy backup plików x360ce oraz...
  4. W

LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 wiec nie jest to jakis no name z marketu..
  5. W

game pady inne niż xbox

Ja z kolei mam pada ktory nie jest najtanszy Logitech Rumblepad 2 i niestety tez gra wogole go nie wykrywa... czy to normalne ? Nigdzie oficjalnie nie widzialem aby pisalo ze gra wspolpracuje tylko z Xboksowym...
  6. W

Heh..nie przekonales mnie. Wydaje mi sie ze powinno dzialac na innym padzie a niestety gra wogole nie wykrywa pada mimo iz w systemie i innych grach nie ma poblemu..
  7. W

Czy naprawde nikt nie gra na padzie innym niz XBox ?
  8. W

Pobieranie DLC i patchy

Tez tak mialem w koncu za ktoryms (50?) razem pobralo sie do konca...
  9. W

Ponawiam : Gral ktos na innym padzie niz ten od Xboxa ? Jesli tak to jak to zrobic zeby gra widziala pada, ew. gdzie zmienic sterowanie...u mnie ciagle przy uruchamianiu pisze "Wykryto zmiane kontrolera , wykryto mysz i klawiature" a gra na pada nie reaguje w zaden sposob... Probowalem juz...
  10. W

Trudno mi znalezc informacje - czy gra obsluguje pada Logitech Cordless Rumblepad 2 ? W Wiedzminie 2 dalo sie to obejsc... w W3 mozna tylko na Xboksowym ??Gra po instalacji niestety nie widzi Pada...Czy ktos probowal tego samego tricku co z W2 ?
  11. W

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

Mam podobny sprzęt (Phenom 965 skręcony na 4,0 GHz) i zamierzam tylko wymienić grafikę na GTX760 MSI ... moze nie bedzie tak zle i jakos te srednie detale to uciagnie ;) Jak myslicie ?
Top Bottom