Search results

+
  1. M

Wiedźmin 3: świat

Do tego: 1. loot umieszczony w miejscach z dupy: chleb w skrzyni, dratwa w beczkach etc. Oczywiście po jednej sztuce. Za to w 50 skrzynkach. I zamiast wejść do domu i ukraść (co jest osobną głupotą) 10 przedmiotów z jednego miejsca, bierzemy je z 10 miejsc dziesięć razy klikając ( a tak...
  2. M

Dubbing w Wiedźmin 3:Dziki Gon

Masakra, jak pirat po dwustu dniowej kuracji rumem.
  3. M

Jedyny nie zamieniony w świnie z zadania złoto głupców.
  4. M

Irytująca narracja powtarzająca się przy każdym wczytywaniu czegokolwiek

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/66/? Proszę, modzik Pisałem kiedyś też o czymś takim:
  5. M

Wiesz, to może wynikać z tego jak Japończycy postrzegają postacie występujące w W3 - czyli inaczej niż my. Chodziło mi o wczuwkę, niekoniecznie o faktyczny dobór głosów. Wydaje mi się, że wersja japońska jest bardziej teatralna, wręcz (dla Europejczyka) za bardzo. Z drugiej strony chwalony przez...
  6. M

No cóż, wypadałoby coś napisać o Dubbingu. Więc: Dubbing w wersji polskiej urywa dupę (Geralt, Talar, Trolle!). Naprawdę prawie nie było sytuacji do których można było mieć zastrzeżenia. A te sytuacje to: dubbing Jaśka - głos nie pasuje do wyglądu, zamiast normalnego głosu dziecka, pasowałby mi...
  7. M

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

Po przejściu wątku fabularnego podczas ładowania gry nie ma już opowieści Jaskra o tym na jakim etapie historii jesteśmy (to logiczne), a przyzwyczaiłem się do tego na tyle, że teraz jakoś mi tego brakuje (chociaż wiem, że dla wielu słuchanie ciągle tego samego było denerwujące, dla mnie też...
  8. M

Wiedźmin 3 - grafika

Zacząłem wyliczać i faktycznie, zapomniałem np. o Kaer Trolde, gdzie faktycznie wnętrze urywa dupę i tam faktycznie jest od narąbania różnych modeli, no dobra do tego dochodzą burdele czy łaźnie, gdzie też widać ogrom pracy. I faktycznie mogło to być krzywdzące dla projektantów z CDPR. Nie...
  9. M

Wiedźmin 3 - grafika

Chodziło mi o liczbę i różnorodność modeli jeśli chodzi o całość świata gry, zresztą nawet jeśli, to w samym domu Michaela, plus powiedzmy w biurze koronera w GTA V jest pewnie użytych więcej różnych modeli, niż we wszystkich wnętrzach W3.
  10. M

Wiedźmin 3 - grafika

Grafika w grze jest w ogóle strasznie nierówna, o czym wiele osób już pisało. Modele postaci, pancerzy, zwierząt (oprócz kozy z czterema strzykami ;_; ), ubrań, budynków w miastach, góry, woda, potwory - 11/10 - rzecz przepiękna, mistrzowie grafiki, chylę czoła. Obok tego mamy modele - atak...
  11. M

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

Trudno to zresztą nazwać drzewkiem skoro mając zajęte wszystkie sloty, żeby dodać nową umiejętność trzeba wyrzucić starą. Drzewko się rozgałęzia i rozwija, a z nim nasza postać, a tutaj Geralt się nie rozwija tylko (heh) mutuje, zmieniając jedną umiejętność w drugą.
  12. M

Fartuess.807 Tja, ja musiałem władować 10 punktów w umiejętności drzewka miecza, których niekoniecznie chciałem używać (oba bonusy do krytyków), żeby dostać się do 3 rzędu po młyniec i rozpłatanie. No i siłą rzeczy używałem też tych umiejętności w które władowałem punkty bo szkoda mi było, żeby...
  13. M

Nielogiczności w W3 i inne minusy

Grając w grę wyłapałem kilka(naście) momentów, gdzie pomyślałem "to trochę bez sensu", ale, że za bardzo ich nie pamiętam, no to pewnie były pierdoły. Za to zakończenie wątku Dijkstry to głupota w czystej postaci. Jakim cudem max co był w stanie wymyślić doświadczony mistrz-szpieg to zabicie...
  14. M

Triss i Yeneffer

No cóż, wybrałem Triss i czas pokazał, że to była dobra decyzja, ale mam zastrzeżenie co do rozstania się Yennefer. W misji "Ostatnie życzenie", możemy albo powiedzieć, że ją kochamy i wszystko jest cacy, albo powiedzieć, że życzenie pękło i wyjść na buca. Brakuje mi trzeciej opcji typu...
  15. M

Wiedźmin 3: świat

Rozwala mnie jak bardzo niekonsekwentny i "z dupy" czasami jest loot w tej grze ( już pomijam pierdoły typu proszek alchemiczny (cała wieś alchemików? :P) w każdym domu i tego typu rozmieszczenie "normalnych" przedmiotów (ruda w beczce itd.), ale na szybko dwa przykłady wybijające z immersji...
  16. M

Cały problem w W3 rozbija się o magiczne słowo: "odblokuj", zdobądź schemat, żeby odblokować eliksir, zdobądź schemat żeby ulepszyć eliksir, zdobądź księgę, żeby odblokować odwar, zdobądź poziom, żeby odblokować broń, odblokuj umiejętności, żeby odblokować inne umiejętności, odblokuj sloty, żeby...
  17. M

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

zi3lona Bardziej chodziło mi o cytat, ale przeczytałem ten nieszczęsny artykuł i generalnie polega on na robienie z kobiet ofiar. Czyli jakby nie patrzeć artykuł ten obraża kobiety ich inteligencje bo pokazuje, że nie nadają się one do branży gier. Branża ta jest skonstruowana tak jak jest...
  18. M

Ten artykuł to typowo kobiece szukanie problemów tam gdzie ich nie ma. A to jest narzucanie wolnym mediom growym co powinny publikować, a co nie. A kobiety SĄ do podziwiania, wygląd to jest ich główny pasywny skill. Chyba kazdy najpierw patrzy na wygląd a potem na charakter, bo inaczej sie nie...
  19. M

Nie. Gry robi się dla takiej płci, dla której twórcy ( i ci marketingowcy) zdecydują, że robią. Jak się robi gry dla wszystkich to się idzie na kompromisy, a to nie jest dobre, pozdrowienia dla konsolowej braci :) Aha i żeby ktoś nie pomyślał, że jestem aż takim szowinistą, że nienawidzę...
Top Bottom