Search results

+
  1. M

[SPOILERY] Błąd klatek z jeńcami?

Klucz powinien miec zawsze. mialem taka sama sytuacje od razu sie polapalem ze cos jest nie tak i wczytalem stan gry sprzed walki klucz o dziwo tym razem byl. Musisz wczytac gre i raz jeszcze zabic bandytow.
  2. M

Patch 1.03 dostępny na GOG Galaxy

Rozumiem ze po zaaktualizowaniu zapisy gry dzialaja nie ma problenow? Po tylu bledach mozna sie spodziewac wszystkiego :/
  3. M

Nie cud tylko kolega wyzej chyba przesadza :D Na moim ssd to kwestia 10-15 sekund crucial mx100:)
  4. M

Ktos moze powieeziec czy po wgrabiu nowego patcha trzeba zaczynac gre od nowa? czy mozna na luzie grac dalej na savach?
  5. M

Gra cały czas się zawiesza lub wyrzuca do pulpitu.

Budyl tu jest cos nie tak z Twoim komputerem, gra powinna Ci sie odpalac tylko wysypywac w trakcie rozgrywki co pare minut. mam taki sam sprzet jak Ty dokladnie to samo, lacznie z ram procesorem i karta graficzna. Gra odpala sie normalnie tylko wysypuje do puliptu po paru minutach rozgrywki badz...
  6. M

Gra zacina się w menu ekwipunku

Pomoglo mi wylaczenie limitu klatek, oraz wylaczenie opcji v-sync. Od wczoraj zadnego przyciecia w ekwipunku czy minimalizowania do pulpitu. Jedyne bledy. Jedyny crash to zmrozenie calej gry raz na pare godzin i konieczność resetu komputera, ale tak tez zdarzalo mi sie w innych wiedzminach.
  7. M

Dziwny pogłos podczas dialogów

Ja mam z goga spolszczenie. Geralt caly czas cicho mruczy jakby byl na haju. Co ciekawe tylko na sluchawkach i tylko on
  8. M

Ooo czyli wlasciciele Radeonow tez maja takie problemy. Hmmm ewidetna wina optymalizacji albo wadliwy pierwszy patch gry.Panowie z cdprojekt zjebali misje.
  9. M

Wiedźmin 3 - Brak odpowiedzi (zawieszanie gry)

Tez mysle ze moze to byc wina tych najnowszych sterownikow ktore cdprojekt nie mialo pewnie okazji przetestowac i stad nie wiedzieli i nie naprawili tego bledu,gdyz wyszly one w dzien przed premiera. Wychodzi na to ze wina lezy po stronie nvidi. Wszyscybzglaszajacy ten blad maja ich karty...
  10. M

Wiedźmin 3 - Brak odpowiedzi (zawieszanie gry)

Tez zauwazylem ze wiekszosc osob posiada gtx970, mam wrazenie ze to nowe sterowniki wypuszczone dzien wczesniej pod te karty cos skopaly. U mnie identyczny zestaw praktycznie i gra co 15 minut na oko sie minimalizuje ale nadal dziala rowniez dzwiek i dialogi dzialaja jesli nastapi to przy...
  11. M

Potwierdzam u mnie na gtx 970 i i5 4690k minimalizuje sie do pulpitu srednio co pol godziny mimo ze dalej dziala i dzwiek idzie, nie da sie przywrocic i pomaga tylko menager zadan, nauczylem sie przez to szybkiego zapisu co minute :/ zdarzylo sie tez calkowite zaciecie ze 2 razy i pomagal tylko...
  12. M

Dziwny pogłos podczas dialogów

U mnie np na sluchawkach i sound blasterze xfi 5.1 glos geralta jest wlasnie jakby mowiony echcem co ciekawe z reszta jest okej. A jego mowy nie slychac zmienialem wszystko i nic. Przez to nie moge grac na sluchawkach. Po prostu jest taki poglos jak mowisZ
  13. M

Gra wychodzi do pulpitu i nie można jej przywrócić; proces jest nadal aktywny

Problem ten pojawia sie na kazdym forum Polskim i zagranicznym, 2 moich znajonych rowniez to ma a maja inne konfiguracje, wiec problem nie lezy po stronie sprzetu. Nie jestes jedyny. Mi na sprzecie gtx970 i i5 4690k, gra minimalizuje sie co 15-20 min i nic juz nie pomaga. Nauczylem sie szybkiego...
  14. M

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Przeciez szybciej bedzie ja zainstalowac niz pobierac z gog.com i instalowac. Z gog nie pobierasz gotowej gry tylko instalke. Wiec logiczne ze pobieranie zajmie Ci wiecej czasu.
Top Bottom