Search results

+
  1. F

Aktualizacja 1.07 już niebawem na wszystkich platformach!

Nie chce mi się przekopywać w tym temacie przez narzekania i jęczenia, więc zadam takie pytanie na szybko. Czy jest jakaś różnica między siedmiogigową wersją patcha a tą ważącą 2 GB? Bo jak mi wyskoczyła automatyczna aktualizacja, to ją anulowałem, teraz mogę zaktualizować Wiedźmina przez tą...
  2. F

[spoiler]Panie Lasu

Właśnie wyszedłem z Keirą z tych podziemi, teraz oczywiście udać się muszę do Pań Lasu. Tylko że... robię coś inaczej, czy po prostu w finalnej wersji gry to zadanie zostało rozegrane trochę inaczej? Tzn. chodzi mi o przedpremierowe gameplaye i zbieranie informacji nie od Keiry, a od Dijkstry...
  3. F

Który zapis z Wiedźmin 2 importować?

No właśnie patrzyłem po dacie, najnowszy mam z Flotsam (poznać można po obrazku obok pliku z zapisem), po przejściu gry coś tam jeszcze patrzyłem. ;P Rozumiem, że właściwy do importu to po prostu najnowszy autosave z obrazkiem z Lok Młin?
  4. F

Który zapis z Wiedźmin 2 importować?

Który zapis z Wiedźmin 2 importować? Witam, będę się streszczał: jak rozpoznać, który zapis z tej jakże pokaźnej liczby do wybrania jest tym właściwym, końcowym z dwójki? Bo nie chciałbym jakiegoś np. z Flotsam wybrać. :P
  5. F

Wiedźmin 3 - rozwój postaci (levelowanie głównego bohatera)

Dziś pierwszy raz usłyszałem od pewnej osoby, że mechanika i system rozwoju postaci są wzięte od 'gatunku niewymagającego myślenia'. hack'n'slashy. I że niby teraz wprowadzili takie elementy, a w poprzednich częściach system był spoko. I tu miałem niemały 'wtf', bo przecież zarówno w jedynce jak...
  6. F

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

4 GB RAM, Nvidia Geforce GTX 660, AMD Athlon II X4 640Ktoś grał na takiej lub podobnej konfiguracji? Jeśli tak - jakie ustawienia i płynność?
  7. F

Wiedźmin 3 - grafika

Jest wsparcie dla rozdzielczości 1280x1024? :D
  8. F

Wiedźmin 3: Pytania dotyczące zamawiania i kupowania gry

Orientuje się ktoś, za ile można Wieśka dorwać w Media Expert? :D
  9. F

Wiedźmin 3: Dziki Gon

W sumie nie wiem, gdzie zadać to pytanie, ale co tam.Czy coś poza wymienionymi już gdzieś wyborami przenosi się do Dzikiego Gonu? No i prócz tatuażu oczywiście. :D
  10. F

Czyli jednak 4GB RAM-u wystarczy nawet na ustawienia średnie? Widać nieźle przycisnęli z optymalizacją, skoro jakiś czas temu cztery gigabajty by na niskie nawet nie miały co liczyć. :D Cieszy mnie to bardzo, jako że w RAM jednak nie muszę inwestować.
  11. F

Pobieranie DLC i patchy

Pobranie patcha będzie wymagane, by uruchomić grę, czy będzie można pobrać aktualizację kiedy indziej?
  12. F

Ze strony Nvidii: http://www.geforce.co.uk/sites/default/files-world/attachments/the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-geforce-gtx-sli-scaling-640px.png Czy dobrze zrozumiałem z tego screena, że gra zżera jeno 3537 MB RAM-u?
  13. F

Wiedźmin 3 - poziomy trudności, AI przeciwników

Tylko że warto wziąć pod uwagę, że napisał to gość nałogowo naparzający w Dark Soulsy. :P Poza tym w tej recenzji chyba nawet napisał, że w międzyczasie grał w DS, więc W3 wydawał się prosty.
  14. F

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

No ale jak chce waćpan samą myszą w Dziki Gon grać? Jak w hack'n'slasha, klikając na wszystko? Dla weteranów MOBA i MMO to może wygodniejsze, ale dla większości - niewygodne, chaotyczne. Poza tym, to wymagałoby od Redów stworzenia całego oddzielnego, rozbudowanego systemu sterowania. Szkoda...
  15. F

Pamiętna Noc - Premierowy zwiastun filmowy

Cóż, wszystko już zostało tutaj powiedziane. Dodam więc tylko, że już dziś można być pewnym, że ten trailer stanie się tak wielkim klasykiem jak intro do jedynki. :) Czy większym? Czas pokaże.
  16. F

:wat: Narzekanie na konieczność używania klawiatury, aby grać w Wieśka. No, tego to tutaj chyba jeszcze nie było... Zaraz pojawią się fani samochodówek i będą się żalić, że w Dziki Gon nie da rady grać na kierownicy...
  17. F

raison d'etre Przecie tak właśnie oryginalnie w Dzikim Gonie jest, chyba że właśnie to miałeś na myśli. :P
  18. F

Wiedźmin 3: świat

Nazywasz zapychaczem największą (i w pewnym sensie główną) lokację w Dzikim Gonie?
  19. F

Do eksploracji taka kamera byłaby idealna, jednak podczas walki nadal wolę tego 'drona'. W konfiguracji jak na gifie powyżej nic by nie było widać, trzeba by było cały czas machać myszką jak w CS-ie.
  20. F

Było. Wygląda to świetnie. :D Nie pamiętam żadnej innej gry, w której słońce autentycznie waliłoby po oczach. IMO to plus.
Top Bottom