Search results

+
  1. D

Athletics Perk Experience (Game-breaking Gain)

Yep I have to agree, I have 18h and I like to use melee weapons so I sprint and dodge a lot using stamina yet I made only 3% in Athletics in level 1. I still need 97% to get to lv2 Its ridiculous.
  2. D

Ulepszanie broni/zbroi (15min buff)

Ulepszanie broni/zbroi (15min buff) Po pierwsze, mechanika czasowego ulepszenia nie ma sensu. 1. Jak to jest ,że naostrzony miecz na osełce czy wyklepana zbroja za 15min mi się ten miecz z tępi magicznie mimo ,że nie machnołem nim ani razu? Dlaczego nie użyć mechaniki Oleji gdzie używanie...
  3. D

Alchemy Replenishment is a lame mechanic?

Yeah, they streamlined the system way to much. Some streamlining is good but they have gone whit it way to far.
  4. D

POLL: More expansions for the Witcher 3 or a new Witcher 4 game?

Cyberpunk now, new Witcher maybe, but later.
  5. D

[Bug] Zadanie "Zaginiony Syn"

[Bug] Zadanie "Zaginiony Syn" Pod zrujnowanym zamkiem gdzie mamy pierwszą walkę z Biesem jest komnata do której można wejść, po paru metrach jest skrzynia, przy otwarciu Geralt mówi "No proszę, chłopaki z Faroe jednak mieli racje co do skarbu" Problem w tym ,że skrzynia jest PUSTA i...
  6. D

[Bug] Złe nazwy wykonanych kamienie runicznych

[Bug] Złe nazwy wykonanych kamienie runicznych Zrobiłem kilka Większych Kamieni Runicznych ale nie mogłem ich znaleźć w ekwipunku. Po małym gmeraniu zauważyłem co się stało. Większy Kamień Runiczny Zoria, Trygław, Dardzbóg, Weles były w ekwipunku tylko ,że pod nazwą Kamień Runiczny...
  7. D

Rezydencja Vegelbudów po zadaniu "Śmiertelne Grzechy"

Rezydencja Vegelbudów po zadaniu "Śmiertelne Grzechy" Tak sobie pomyślałem ,że odwiedzę sobie rezydencje po wykonaniu zadania, może dostane jakąś extra kasę czy co, po pomszczeniu matki pani domu. Tymczasem w środku jest tak samo jak tuż po mordzie, ciało nadal tam gdzie było a pani...
  8. D

[Bug] Las Mariborski + Woda

[Bug] Las Mariborski + Woda Po wypiciu Wyśmienitego Lasu Mariborskiego i dopóki jego effect trawa picie wody nie daje efektu odnawiania życia. Mówię tutaj oczywiście o sytuacji poza walką. Kiedy tylko efekt elixiru się kończy wszystko wraca do normy i woda z powrotem działa. Nie wiem czy każdy...
  9. D

Wiedźmin 3: system walki

Zamieć świetnie spisuje się jak się chce kontrować strzelców, w zwykłej walce nie jest zbyt przydatna. A co do kontr utopców to łatwo jest to zrobić jak się jest blisko niego i wykona on atak machania kończynami, natomiast doskoku nie da się z kontrować zawsze wchodzi na block i jesteśmy na...
  10. D

[Bug] Zadanie "Cena Honoru"

[Bug] Zadanie "Cena Honoru" Skrzynia pod wodą nie chce się otworzyć -----
  11. D

Druid na Skelige

Druid na Skelige Na północny zachód od prawego znacznika szybkiej podroży Dębu Gedyneith siedzi sobie Druid z wykrzyknikiem, kiedy się zbliżam krzyczy Gwynblade ale jak podchodzę żeby z nim porozmawiać to to się zachowuje jak nieistotny npc i tylko odpowiada "wiedzminie?" albo "mhm".
  12. D

Bomba Dwimerytowa + Golem , Znak Aksji + Cyklop

Bomba Dwimerytowa + Golem , Znak Aksji + Cyklop Jedno i drugie występuje w bestiariuszu jako słabość danego przeciwnika. Problem w tym ,że po prostu nie wywołuje żadnego efektu na potworze w grze. Golem ma sobie za nic Bombe Dwimerytową, zerowy efekt (Dodatkowo wspomnę ,że nie gasi ognia u...
  13. D

Wiedźmin 3 - tryb hardkorowy - dyskusja

Cóż nie wiem czy ktoś na to wpadł bo nieche mi się czytać 16 stron tekstu ale to mój pomysł na na mod hardcorowy. Mianowicie chodzi tu o animacje picia elixirów i nakładania oleju. W tej chwili w grze jest system natychmiastowego picia, mogę wejść do ekwipunku wypić 5 elixirów, nałożyć olej...
  14. D

[Bug] Rzemiosło- Czarnobóg kamień runiczny

[Bug] Rzemiosło- Czarnobóg kamień runiczny Do stworzenia Zwykłego kamienia Runicznego Czarnobóga potrzeba 2 mniejszych kamieni tego typu, mam ich przeszło 20 w ekwipunku to jeden z najczęściej wypadających kamieni. Problem w tym ,że w Rzemiośle u czeladnika wyświetla mi 0/0 posiadanych...
  15. D

[Bug]Potyczka z łowcami Czarownic w Novigradzie

[Bug]Potyczka z łowcami Czarownic w Novigradzie Niedaleko małego placyku w Novigradzie przy północnej tablicy ogłoszeń natknąłem się na małą scenkę wieczorem gdzie Łowcy przepędzają 2 żebraków/lub pijaków grożąc ,że ich zastrzelą jak się nie ruszą. 1. Pierwszy bug audio i wizualny, jest kiedy...
  16. D

Wiedźmin 3: potwory

Bomba Dwimerytowa a Golem czy Żywiołak Ognia Czy ktoś mi może powiedzieć co ta bomba ma niby robić odnośnie Golema albo Żywiołaka ognia (czy zwykłego) bo z tego co ja widziałem to robi wielkie nic poza tym ,że w pyle nie da się rzucać czarów. Niby to jego słabość a przechodzi sobie przez to nie...
  17. D

[Bug] Quest "Spis Cudzołożnic"

[Bug] Quest "Spis Cudzołożnic" W sumie to 2, pierwszy to audio podczas piosenki brzmi jakby ktoś ją pociął(prawie każdy wers) na części a potem skleił z powrotem tylko ,że to dupy za przeproszeniem. Drugi to Wygląda to komicznie na początku myślałem ,że to doppler czy iluzja.
  18. D

ETA for 1.05 patch?

Its like I'm on Bioware forum again asking on eta for patch. Just tell us the new ETA so I don't need to pop here 3 times a day. That's all I want.
  19. D

Chcemy Wiedźmina 4?[ankieta]

Prawdopodobnie powiem tu coś niepopularnego i powiem "nie". Głównie z powodu takiego ,że po wyjściu rozszerzenia che żeby prace nad Cyberpunkiem ruszyły pełną parą a do świata wiedźmina możemy wrócić po tym.
  20. D

[Bug] Quen + Baba wodna .....

[Bug] Quen + Baba wodna ..... Mam spotęgowany Quen do 2 poziomu tarczy, mówię tutaj o wersji gdzie podczas trzymania wyskakuje pole siłowe otaczające całą postać. Podczas walki z jakąkolwiek wersją baby Wodnej co rzuca błoto w twarz, tarcza Quen nie blokuje błota. np. Trzymam pole siłowe Quen...
Top Bottom