Search results

+
  1. D

Person in distress in velen no key bug

Yup work charm
  2. D

It's probably so hard for the dev team to put 2 f****ng cards in other merchant ...
  3. D

Guys is this possible to receive two keys from bandits commander in other person in distress camp, and free our buggy trader from Claywhich village? I heard that somebody did like i said, and he somehow lucky freed the trader. I hope its true. I will be killing bandits commander and hope for 2...
  4. D

[bug] Problem z handlarzem ze wsi Glińsk

Mówisz, że znalazłeś 2 klucze, ale u bandyty z obozu, gdzie jest ten handlarz, czy z innego obozu znalazłeś 2 klucze i pasowały do klatki handlarza?
  5. D

[PS4] Błędy - propozycje zmian w nadchodzącym patchu

Czy jest możliwe rozwiązanie problemu ze sprzedawcą kart do gwinta z Glińska w nadchodzącym patchu? Dużo graczy skarży się na ten problem, a jest to ewidentnie wina gry. Obozowisko zostało oczyszczone z bandytów, ale klucza nie ma, więc nie mam jak uwolnić kupca, który sprzedaje 4 karty(które da...
  6. D

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

w2 pewnie chodził mu spokojnie na high, więc nastaw sie na medium/low w rozdzielczości hd+ a więc 1366*766 i tyle ;)
  7. D

Watch Dogs

są różne konfiguracje, ja mam 8 :p
  8. D

Watch Dogs

gregmastergruda ja akurat mam 8gb, i podobno gra działa tylko na x64, ale skoro działa na x86, to myślę,że podobnie jest z ramem, wg mnie 4 gb spokojnie powinno starczyć, powyłączaj wszystkie programy w tle, i odpal tylko gre
  9. D

Watch Dogs

czego nie rozumiesz w stwierdzeniu medium/high? Jak nie umiesz komunikować się po angielsku bądź też rozszyfrowywać pewnych wyrazów, to nie pisz głupich postów, starając się w ten sposób, wykazać ripostą, i zyskać uznanie w oczach innych forumowiczów. W rzeczywistości się ośmieszasz :)
  10. D

Watch Dogs

wyglada troche jak Max Payne 3 ;/
  11. D

Watch Dogs

Ja wypowiem się w soim imieniu, ściągnałem pirata, by wypróbować, i już go usunąłem, także wg polskiego prawa, nie popełniłem przestępstwa. Jestem zdziwiony faktem, że na moim laptopie gra chodzi na medium/ high płynnie - lenovo y510p jedna karta. Gra to fajna odskocznia, na razie bardzo mi się...
  12. D

Wiedźmin 3: Dyskusja na temat wymagań sprzętowych

ja mam i7 4700 mq, i gt 755, i chciałbym , żeby ruszył mi na medium, a ty marzysz o high? xd
  13. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

też nie widziałem dzieki !
  14. D

Wiedźmin 3 - sugestie, marzenia i pobożne życzenia

a ty z jednej skrajnosci w druga, nie mozna jakos tego wymiarkowac, więc np dostac itemy, które sa lepsze od tych, dostosowanych na nasz lvl, które dadzą nam tylko troche przewagi, a nie CAŁKOWITEJ!
  15. D

Na prawde nie było takiego systemu w poprzednich odsłonach? Dlaczego, więc w komnacie pod elfim ogrodem, w części II niektórym udało się zdobywać zbroje z Ysgith, a niektórym miecze półtoraręczne? :)
  16. D

napisałem to, bo licze po cichu, że mogą go zaimplementować, wtedy przeszedłbym grę ze 100 razy, mając nadzieje na unikatowe itemy. ps. pewnie i tak przejde 100 razy :D
  17. D

A ja mam pytanie trochę z innej beczki Marcin Momot Czy w Wiedźminie 3, bo mówiliście, że eksplorując świat bedzie można znaleźć unikatowe przedmioty itp, i tu moje pytanie, czy wszystkie skrzynki z przedmiotami, lub miejsca w których one są, będą miały zaplanowane itemy, które tam zawsze będą...
  18. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Pierona, jak mi to pójdzie, na medium to kupuje kolekcjonerke, jak boga kochom. Redy zoptymalizujcie to fajno ! :P
  19. D

Wiedźmin 2 smaczki

i właśnie o tego typu rzeczy mi chodziło Arius!
  20. D

Wiedźmin 2 smaczki

tak easter eggi to nie to o co pytam. Czy dla was ukryte miejsca, w których znajdują się fajne itemki to EE? Bo dla mnie easter eggi to raczej ukryte nawiązania do innych produkcji/filmów itp. Więc pierwsze przeczytajcie o co chodzi, dopiero później się wypowiadajcie na temat. Pytałem właśnie o...
Top Bottom