Search results

+
  1. P

Migotanie cieni przy włączonym RT 4.04

WIESZ CO ZAKTUALIZUJ STEROWNIK GRAFICZNY ALE NAJPIERW DDU POTEM DEPLOATED DRIVER CZYLI WYCZYSZCZONY STEROWNIK GRAFICZNY POMOŻE jak chceszwysle linka jak zainstalowac wyczyszczony sterownik
  2. P

WYMIENIŁEM MATRYCE I DALEJ HMM NIE MAM POMYSŁU

Mam taki pasek na dole ekranu i po wymianie matrycy on jest ale bladszy. hMM Czym to moze byc spowodowane mam rtx 4070 intel core i9. ASUS ROG STRIX
  3. P

POMOZCIE CZY TO TAKI BUG W PAUSIE CZY NIE

a masz może też taki pasek? 1715624223 a masz może też taki pasek u siebie? 1715624255 wysłalbys screena jak to u ciebie wygląda? ten momen tzapisu
  4. P

Tzn on jest tylko w wiedźminie i tylko jak gerat zginie 1715602417 A jak ustawić centrum ekranu
  5. P

Mam taki pasek na dole ekranu i po wymianie matrycy on jest ale bladszy. hMM Czym to moze byc spowodowane mam rtx 4070 intel core i9. ASUS ROG STRIX
  6. P

DZIWNY PASEK NA DOLE EKRANU

Witam mam problem. Zmieniałem matryce miesiactemu i albo gosciu zle cos podkelił alboo nie wiem. Robiłem test matrycy na yt i kiedy cały ekran jest czarny nie ma żadnego paska oprócz momentu kiedy np. ktos mnie zabije w grze (wiedźmina 3) i jest ten momen twczytaj gre wyjdz z gry itp. Na dole...
Top Bottom