Search results

+
  1. L

[W1][mod] Flash Mod 1.01

Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale ja mam błąd w III akcie misja w kanałach dla Yaevina - zabicie bruxy otóż po odebraniu jej ponad połowy życia nie da się jej trafić mieczem. Dziwne jak miał pełno to bez problemu a potem nie da się wcale, ciągle unik i unik - a powinno być chyba na odwrót...
  2. L

[W1][mod] Flash Mod 1.01

Podczas walki z Bestią w I akcie miałem pewien błąd - Geralt stał się nieśmiertelny, życie spadało do zera a on dalej śmiało fikał jak gdyby nigdy nic. Ale po kolei. Kilkukrotnie próbowałem przejść tą walkę, (no dobra wielokrotnie ale na poziomie najtrudniejszym z trudnych to chyba nie taki...
  3. L

"Gram z Wiedźminem" - spekulacje i domysły

Przypochlebia się beszczel że niby taki niewinny i zawstydzony, a tymczasem poufne informacje chce wydobyć
  4. L

Wiedźmin w życiu codziennym ;)

Właśnie dlatego że z Geraltem podróżował to śmiałym był:), przecież w opowiadaniu z Essi Daven (nie pamiętam tytułu) było, że wydymił do leśniczych bo mu wiedźmin bezkarność gwarantował.
  5. L

Wydanie gry, czyli pudełko+zawartość

Ale chodziło mi o to że skoro opłaca się wydawać gry po 30zł bez dodatków to czemu gry z dodatkami kosztują 100zł mimo iż dodatki, pudełka i wszystkie związane z tym rzeczy nie kosztują tych 70 zł. Tylko 20 zł albo 30 zł. Nieistotne. Na ukrainie mają ten sam produkt zlokalizowany a taniej. A tak...
  6. L

Wydanie gry, czyli pudełko+zawartość

Może to nie jest dobry temat i w ogóle nie to forum może, ale jak już jesteśmy przy cenach gier to chciałem powiedzieć, że w którymś tam wywiadzie z jednym z twórców CDPR, było mówione jakie to gry w Polsce są tanie, że niemal najtańsze itd. (nie pamiętam dokładnie, ale taki sens) Może to i...
  7. L

Wiedźmiński Quiz

"zbuje" raczej nie, ale poza tym poprawnie. Zadajesz.
  8. L

Wiedźmiński Quiz

32 pkt - Pono Jr18 pkt - Undomiel914 pkt - Pan Vlk13 pkt - mBartek,12 pkt -11 pkt - Blizari8 pkt - krakers, 3xM, WujDans6 pkt - Lord Koniu5 pkt - Lucyf4 pkt - fleczu, Genesis, Gwynbleidd663 pkt -2 pkt - Kogut, Kondi,1 pkt - Bananek, TRollu, Vean, Glifion, Ain Aer Jak wojewoda Bronibor przezywał...
  9. L

Wiedźmiński Quiz

Larry Dorren aep... Brakuje Cregnanna z Lod. Sposób to pozycja Larry jej "ruch", "gest" i mimika, tak jakby człowiek tam był.
  10. L

Wiedźmiński Quiz

Undomiel była pierwsza. Zadawaj proszę.
  11. L

Wiedźmiński Quiz

32 pkt - Pono Jr17 pkt - Undomiel914 pkt - Pan Vlk13 pkt - mBartek,12 pkt -11 pkt - Blizari8 pkt - krakers, 3xM, WujDans6 pkt - Lord Koniu4 pkt - fleczu, Genesis, Gwynbleidd66, Lucyf3 pkt - 2 pkt - Kogut, Kondi,1 pkt - Bananek, TRollu, Vean, Glifion, Ain AerJak nazywała się gospoda w Zazdrości...
  12. L

Wiedźmiński Quiz

"Teraz ona Go przeprasza" w momencie kiedy Yen darła buzię.
  13. L

Wiedźmiński Quiz

W rybackie sieci koło Spikeroog
  14. L

Wiedźmiński Quiz

O kurczę niepotrzebnie dodałem "najmniejsza" szczerze przepraszam, złe pytanie, ale Pono odpowiedziałeś na jego część poprawnie i myślę że masz zaliczone. W kształcie ryby była Faroe. Jeszcze raz przepraszam. Pono twoja kolej.
  15. L

Wiedźmiński Quiz

Uffffff!!31 pkt - Pono Jr16 pkt - Undomiel914 pkt - Pan Vlk13 pkt - mBartek,12 pkt -11 pkt - Blizari8 pkt - krakers, 3xM, WujDans6 pkt - Lord Koniu4 pkt - fleczu, Genesis, Gwynbleidd663 pkt - Lucyf2 pkt - Kogut, Kondi, 1 pkt - Bananek, TRollu, Vean, Glifion, Ain Aer Jak nazywała się wyspa...
  16. L

Materiał Tygodnia - opinie, spostrzeżenia, propozycje

Hmm ja bym bardziej zinterpretował tego stwora jako efekt źle poprowadzonych mutacji robionych na bazie skradzionych z Kaer Morhen przepisów. Zwróć uwagę na te zielone buteleczki przy pasie. Zupełnie jak wiedźmin.
  17. L

Wiedźmiński Quiz

No najemniczką?? I walczyła w Redańskim wojsku w kawalerii i była pułkownikiem.....eeee coś jeszcze??
  18. L

Świat Wiedźmina

I co ten makijaż robi z babą?? Istnieje od początku świata, a wmawia Ci, że niedawno 19 wiosen ukończyła;]
  19. L

Wiedźmiński Quiz

Wypuścił ją i innych najemników (a wcześniej dysydentów) z Kovirskich więzień.
  20. L

Wiedźmiński Quiz

Prawidłowo, teraz twoja kolej proszę pana;]
Top Bottom