Search results

+
  1. guma

Rozpoczyna się nowa saga

Szkoła małpki made by Fakes Forge
  2. guma

Rozpoczyna się nowa saga

Wiedmolol'bul nowy powstaje? Fajno. Graj muzyko! 🤭🙈😄
  3. guma

Główny bohater gry

@Rosomak82 ja akurat nie należę do graczy, którzy wybierają kobietę ze względu na jej atuty i wmawiają sobie, że to lepiej na nich wpływa jeżeli opowieść trwa kilkadziesiąt godzin :D
  4. guma

Na imię mi „Legion”, bo nas jest wielu.

Co masz na myśli? Jaki wątek? :)
  5. guma

Ech...przypomniałeś mi czasy gdy grając po stronie elfów w Wiedźminie dwa mogłeś sterować poczynaniami pewnego grajka ;) PS Nikt nie wyklucza przecież możliwych dodatków po premierze, które dodadzą nam nowych bohaterów :)
  6. guma

Pozostaje zaczekać. W trailerach nie pojawiła się wzmianka o możliwości sterowania poczynaniami powiedzmy 3 bohaterami ...
  7. guma

Główny bohater gry

@hertores ta seria gier ma bardzo dobre dodatki więc rozumiem Cię doskonale ;) Wracając do głównej myśli. Ciekawe czy twórcy postanowią wydawać trailery zarówno w wersji żeńskiej jak i męskiej. Wydaje mi się, że to nie jest strategią studia CD Projekt RED, ale czekam jak się sytuacja rozwinie...
  8. guma

Robotami? Co masz na myśli? Coś w stylu ala Watch Dogs? ;)
  9. guma

Wiadomo już czy w grze (czy to w głównym wątku fabularnym, czy też podczas wykonywania misji pobocznych) przyjdzie nam sterować inną postacią niż przez nas wykreowanym bohaterem? Pozdrawiam, guma
  10. guma

Główny bohater gry

Jeżeli dobrze kojarzę (Dragon Age to jedna z moich ulubionych serii gier) to Lucyfer pojawił się długo po oficjalnej premierze gry Dragon Age: Inkwizycja (no chyba, że grałeś już w najnowszą niezapowiedzianą odsłonę :D ). PS Tom Ellis świetnie wykreowana postać w Luceferze tak a propos ;)...
  11. guma

Główny bohater gry

Czy jako gracze otrzymamy możliwość sterowania poczynaniami postacią "z trailerów, zwiastunów"? Powiem szczerze, że nigdy nie przepadałem za możliwością tworzenia własnej postaci. Zmiana specjalnych zdolności owszem, ale nie wygląd. Zawsze kochałem utożsamiać się z bohaterem z "pudełka" ;)...
  12. guma

Szykuj się.

Nie wiem, dlatego pytam. Jak zamawiałem preordery wcześniej to kaskę pobierało mi kilka miesięcy przed premierą ;)
  13. guma

Szykuj się.

Hej. Czy ktoś wie czy liczba sztuk Edycji Kolekcjonerskiej jest ograniczona i kiedy będzie ściągane te 700 stówek ? :P Pozdrawiam, Sebastian
  14. guma

Fallouty

@HuntMocy masz na mysli 1 i druga czesc? Jednak bardziej przemawia do mnie grafika 3D . Fallout 76 mial byc prezentem dla mnie mine I mojego dobrego znajomego. Mozliwe, ze sie zdecydujemy. Kolejna ciekawostka jest fakt, ze The elder scrolls online od poczatku byl tylko zwiazany z launcherem...
  15. guma

Cyberpunk 2077 - TPP vs FPP

Watch Dogs 2 tez nie najgorzej wypada. Ciekawe jak to wyglada bezposrednio na papierze. Czy przyjeli do zespolu ludzi z doswiadczeniem czy sami tworza model jezdy.
  16. guma

Dziekuje. Wracajac do tematu...ciekawe jak Redsi poradza sobie z modelem jazdy.
  17. guma

Istnieje taka gierka czy sobie zazartowales? :)
  18. guma

Fallouty

Nie mialem wiele doczynienia z seria "Fallout", a przyznam sie szczerze, ze chcialbym nareszcie moc zaczac poznawac ten swiat. Fallout 76 mial byc dla mnie wdrozeniem, ale to ze tworcy poszli droga przeZ meke dla graczy, a Sami wybrali Droge przez patches nie zacheca mnie ani troszke :(
  19. guma

Tez mam mieszane odczucia dlatego dam "im" jeszcze czas ...
  20. guma

Pierwsze wrażenie super! Ukończyłem Grand Theft Auto V właśnie z takim widokiem i powiem szczerze byłem bardzo usatysfakcjonowany. Wtedy cała rzeczywistość dostrzegana wokół naszej postaci wygląda tak bardziej naturalniej i głupia jazda samochodem sprawia tyle frajdy, że chce się jeszcze i nawet...
Top Bottom