Search results

+
  1. F

Zapowiedź dodatku Wiedźmin 3: Dziki Gon – Pieśni przeszłości

Ale numer. A jak ty tak z przypadku zaszedłem😃. Wspaniała wiadomość! Powodzenia w produkcji. Czekam z niecierpliwością 🎉
  2. F

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Oo a to nowość. W takim razie padliśmy ofiarą starych poradników z okolic premiery. Dzięki za pomoc!
  3. F

Błędy wyłapane przez userów - wątek ogólny.

Drodzy chciałbym zgłosić następujący błąd, z którym zmagamy się z żoną na PS5. Nie zadzwoniła do nas Judy z misją Anihilacja i odcięło to nas od całego dużego wątku z Judy. Błąd wystąpił na dwóch niezależnych przejściach pomimo tego, że i mi i żonie upłynęło już dużo czasu od przejścia misji...
  4. F

[UWAGA! - SPOILERY] Serial Wiedźmin (Netflix) - wrażenia spoilerowe

Przepraszam bardzo, a jak się wygląda na czterdziestkę? Dla kolegi pytam...
  5. F

[TYLKO LINKI] Wiedźmin 3 w mediach

Zaproszenie na konferencję CD Projektu poświęconą podsumowaniu wyników finansowych za 2015: https://www.cdprojekt.com/Press_Room/Aktualnosci,news_id,2599 Niestety start o 9:30. Mam nadzieję, że całość trafi potem na youtube.
  6. F

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

Swoją drogą nie spodziewałem się, że Adrian Chmielarz stanie się takim apologetą CDPR. Zawsze mi się wydawało, że ma do nich uraz za przejęcie Metropolis. Widać czas leczy rany:).
  7. F

Wiedźmin 3: recenzje [SPOILERY]

Gorąco polecam ripostę Adriana Chmielarza dotyczącą recenzji Polygonu naturalnie(LINKI). Analityczny artykuł, bardzo zręczna argumentacja obnażające słabości tekstu Giesa. Chmielarz momentami wręcz miażdży de facto pozbawione sensu tezy postawione w recenzji. Polecam szczególnie fragment o...
  8. F

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Pewnie ci panowie są odpowiedzialni za kompresję plików: ;)
  9. F

Serca z Kamienia oraz Krew i Wino - dwa olbrzymie dodatki do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Powiem wam, że wcale się nie zdziwię jeśli w jesiennym dodatku będziemy mogli pojeździć sobie na łyżwach. Coś mi mówi, że Redzi nie odłożą tej mechaniki na półkę i jeszcze jakoś z niej skorzystają, a rozszerzenie dziejące się w Królestwach Północy lepiej się do tego nadaje niż południowe klimaty...
  10. F

Wiedźmin 3 - grafika

W moim pojęciu całkowicie chybiony argument. Uważam, że nadmierne eksponowanie tematu "p" i "fps" w dyskusjach o grach może działać koniec końców na niekorzyść graczy, ponieważ stwarza to ryzyko, że wydawcy i developerzy chcąc wypaść lepiej na tym polu dokonają cięć w obszarach według mnie o...
  11. F

Wiedźmin 3 - grafika

No tak różnica jest widoczna, ale weźcie pod uwagę to, że gracz PCtowy siedzi blisko monitora, z kolei konsolowy jest oddalony od ekranu o parę metrów. Już sam ten fakt zaciera część tych różnic. Poza tym o ile się nie mylę BF Hardline na PS4 ma rozdzielczość 900p natomiast W3 będzie miał 1080p...
  12. F

Wiedźmin 3: świat

Mapa z prezentacji Majora Nelsona: Muszę przyznać, że mapa jest ślicznie narysowana. Jest tu też sporo nazw geograficznych, które wcześniej się nie pojawiały.
  13. F

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Mnie cieszy, że nurkowanie też nie będzie uruchamiane kontekstowo. No w pewnym sensie będzie, bo do tego trzeba jednak głębszej kałuży:).
  14. F

Jeśli będę mógł wypić piwo i przetrącić parę nosów w Misiu Kudłaczu to chyba się rozpłaczę ze wzruszenia:-).
  15. F

To jest "Whispering Hillock" i drzewo, pod którym walczymy z wilkołakiem w najnowszym gameplayu. Jest wskazywane bezpośrednio przez sołtysa z Dawnwarren.
  16. F

SMiki55 na pewno masz sporo racji. Pytanie na ile Redzi pozostają w spójności z poprzednimi częściami gry. Druga kwestia jest taka, że concept art, który tak tutaj analizujemy wcale nie musi przedstawiać Białego mostu. Poznaliśmy go na wczesnym etapie tworzenia gry i wiele kwestii uległo zmianie...
  17. F

adventus pozwolił bazgrać więc nabazgrałem:). Porównajcie poniższe dwa obrazki: Czerwony to według mnie Oxenfurt. Fakt shasiu widzimy tam dwie charakterystyczne wieże, ale to jeszcze nie znaczy, że jest to Biały Most. Takie wieże mogą być typowym rozwiązaniem zwodzonej przeprawy rzecznej. Poza...
  18. F

adventus świetna analiza mapy! Według mnie jednak źle zlokalizowałeś Biały most z poniższego concept arta: Wydaje mi się, że to miasteczko leży na tej wysepce: Zauważcie, że kształty wyspy pokrywają się z tym, co widzimy na arcie. Dodatkowo wytyczona trasa, wyświetlana podczas szybkiej...
  19. F

San Diego Comic Con - nowy fragment rozgrywki podczas San Diego Comic Con!

Dokładnie. A mimo to redukuje się człowieka do reklamy Montain Dew i Doritos. Tak z innej beczki. Zastanawiam się czy ostatnia aktywność cosplayerek ma jakiś związek ze zbliżającym się Comic Conem. To chyba jest impreza idealna do zaprezentowania tego typu kreacji.
  20. F

San Diego Comic Con - nowy fragment rozgrywki podczas San Diego Comic Con!

Dlaczego "o zgrozo"? Trochę już mi szkoda Geoffa Keighley bo gdziekolwiek pojawi się jago nazwisko od razu w dość zgryźliwy sposób przywoływane są jego niesławne kontrakty reklamowe. Tymczasem według mnie to jest facet dobrze znający branżę gier video i autentycznie zainteresowany tematem. Do...
Top Bottom