Search results

+
  1. kjubol20

Panam Palmer Storyline/Sidequests DLC [Spoilers]

Personally, I don't like the call from Panam in the end credits. Compared to others calls, it is not positive but... (my opinion) depressing? Stupid, but it ruined my perception of the positive ending.
  2. kjubol20

Panam Palmer Storyline/Sidequests DLC [Spoilers]

There should be an additional ending to the legend. We become a legend (solo attack on Arasaka) and decide to leave NC (with Panam/Judy). :howdy:
  3. kjubol20

Cyberpunk 2077 — Nasza Obietnica Zapewnienia Jakości

To i ja się wypowiem, postaram się żeby nie było zbyt chaotycznie. Nie będę za bardzo cytował, z wieloma Waszymi wypowiedziami się zgadzam, tymi bardziej, tymi mniej itd. Ogólnie wypowiem się o obietnicy naprawy gry, wyciętej zawartości, marketingu itp. Ja jestem świadomy, że każda gra w...
  4. kjubol20

T-Bug & Takemura Revelations! (spoilers included)

How do we know they used SoulKiller on a T-bug? Only he exists? Just a hostile netrunner used some virus and fried her. Voodo Boys used SoulKiller on NetWatch? There is only SoulKiller to kill netrunners?
  5. kjubol20

T-Bug & Takemura Revelations! (spoilers included)

They found the body of the T-bug in her house. ->
  6. kjubol20

How "They" knew about V.

After meeting us again, is Sandra alive? Someone must check her apartment a few days after meeting her.
  7. kjubol20

[SPOILERY] Cyberpunk 2077 – zakończenia gry (dyskusja)

Raczej nie zrezygnują z większych DLC/Dodatków, zapowiedzieli już że będą. Ewentualnie mniej niż planowali. Taki dodatek jest już pewnie w większości zrobiony, albo chociaż w połowie, wystarczy to poskładać, dopieścić i wydać. Myślę, że będzie coś takiego: - Dodatek wprowadzi po prostu nową...
  8. kjubol20

Nie będzie tak to działać. W czasie przesłuchania Hellmana tłumaczy on dokładnie jak to powinno wyglądać. (Ciało Yorinobu podczas zagnieżdżania sie Saburo będzie neuralnie obojęte). V jest wyjątkowy w pewnym sensie. Powtórz sobie sekwencje z Hellmanem, na na przykład youtube on to tłumaczy...
  9. kjubol20

Brakowało mi właśnie jakiegoś dramatyzmu w tym. Odpowiedź, ze widziałem co zrobił SoulKiller Johnnemy, że czy jest inne wyjście, bla bla. Jakieś rozmowy z Johnym jak tu na forum, czy to będę ja, czy będę istnieć naprawdę? Czy to dobry pomysł, bla bla. Rozmowa o tym planie z Victorem lub Misty, z...
  10. kjubol20

ALT wchłania inne "engramy" itp z Mikoshi, bo to są linijki kodu. V stając się engramem to też po prostu linijki kodu, to samo Johnny. A jakby tak ALT wzięła trochę zmodyfikowała ten kod V, połączyła z jakimiś linijkami kodu Johnnego, może ciało by uznało że to Johnny a tak naprawdę by był to...
  11. kjubol20

Romance disappointment... (features that should be added)

Achtung! Poor English is coming, but I have to write it. :coolstory: The romance could be continued even with a fabulary background. (Example with Panam) Completing relationship missions. After a few days (or missions) we get a message from Panam. "I have a job from Dakota, I'll be in city...
  12. kjubol20

Romance disappointment... (features that should be added)

In my opinion, it's not about making this game a life simulator. Start of your relationship is basically the end of it as well. It would be enough to write more messages. Health questions, chip and progress questions, and more. Adding optional small missions, city rides, city or apartment...
  13. kjubol20

Dawno żadna gra nie wzbudziła we mnie takich emocji i tak mnie pochłonęła, żebym udzielał się w dyskusjach na forach. W zasadzie mam trzy rzeczy do dodania ( o zakończeniu Nomadow z Panam, o dodatkowych scenach w Mikoshi i wizji jeszcze jednego zakończenia, które by było pomiędzy legendą a...
  14. kjubol20

Romance: Quality over quantity, V

Great topic. Hopefully someone from CDPr sees it, reads all of it, and steps are taken. I miss content after having a relationship with someone. I would like them to add: Small missions or activities. More messages. We would get messages like ""Hey, i want a little ride outside the camp, wanna...
  15. kjubol20

Informacja na temat wersji GWINTA dostępnej w Sklepie Windows

Gdzie znajduję się GWENT na Xbox ONE? Mam wersje starą, która nie ma aktualizacji, a w sklepie nie mogę znaleźć?
Top Bottom